Dit is wat het leven van voormalig 'Bachelor' Ben Higgins werd na 'The Bachelor

Inhoudsopgave:

Dit is wat het leven van voormalig 'Bachelor' Ben Higgins werd na 'The Bachelor
Dit is wat het leven van voormalig 'Bachelor' Ben Higgins werd na 'The Bachelor
Anonim

Van een deelnemer in het elfde seizoen van The Bachelorette, tot aangekondigd worden als de vrijgezel van het twintigste seizoen van The Bachelor tijdens Bachelor In Paradise: After Paradise, Ben Higgins heeft zeker zijn sporen achtergelaten in Bachelor Nation. Tijdens zijn seizoen keken fans toe hoe hij sterke gevoelens ontwikkelde voor zowel Lauren Bushnell als JoJo Fletcher. In de seizoensfinale kwam Ben onder vuur te liggen omdat hij beide vrouwen vertelde dat hij van hen hield, maar uiteindelijk verliet hij de show gelukkig verloofd met Lauren Bushnell.

Lauren en Ben vestigden zich samen in Denver en speelden in hun eigen spin-off Ben and Lauren: Happily Ever After? De twee gingen echter in 2017 uit elkaar. Lauren zei later dat ze niet happig was op de spin-off, omdat ze niet wil dat alle ogen op haar gericht zijn. Ben Higgins en Lauren Bushnell hebben de zaken vreedzaam beëindigd en zijn sindsdien allebei verder gegaan.

8 Ben Higgins verhuisde terug naar Indiana

Ben Higgins onthulde dat hij Colorado verliet, waar hij een huis heeft, en terugging naar Indiana vanwege een zenuwinzinking. Tijdens zijn optreden op de voormalige Bachelorette, Trista Sutter's Better Etc. podcast, legde Ben uit dat hij worstelde met zijn roem en waar zijn imago als voormalig vrijgezel in zijn leven past.

Hij gaf toe dat hij "verliefd" was op roem. "Ik begon echt het gevoel te krijgen van:" Oh, mijn god, dit is het ding dat ik nodig had om me te vullen. Dit is het ding dat de rest van mijn leven zal veranderen. Ik zal nu voor altijd in de in-groep zijn,' zei hij.

7 Ben Higgins is getrouwd

Ben Higgins trouwde in november 2021 met Jessica Clarke, na iets minder dan drie jaar een relatie te hebben gehad. Het stel ontmoette elkaar in 2018, nadat Ben op Instagram in de DM van Jessica was geglipt. In februari 2019 stelde hij Jessica officieel voor aan zijn volgers.

De twee hadden aanvankelijk een langeafstandsrelatie, maar gingen later samen een huis kopen in Colorado nadat ze verloofd waren. Dit pas getrouwde stel ziet er veelbelovend uit en fans zijn enthousiast om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft.

6 Ben Higgins publiceerde zijn boek

Ben Higgins werd een gepubliceerde auteur in 2021, nadat hij zijn boek 'Alone in Plain Sight: Searching for Connection When You're Seen But Not Known' had gepubliceerd. Het boek vertelt over Bens worstelingen achter de façade van "eruit te zien alsof hij alles voor elkaar heeft", en zijn gevoelens van ontevredenheid, angst en diepe eenzaamheid.

In het boek onderzoekt Ben ook manieren om onszelf dieper te begrijpen, zodat we vrij zijn om contact te maken met anderen, hoe gedeelde pijn zelfs de grootste kloof tussen twee heel verschillende mensen kan overbruggen, waarom we de fee van onze cultuur moeten deconstrueren -verhaalbeeld van liefde, en hoe de God die verlangt naar een relatie met ons, het antwoord is op onze behoefte aan verbinding.

5 Ben Higgins' Podcast

'Hope Still Wins' is een podcast die tot doel heeft de wereld te verenigen door de lens van hoop, één gedachteleider en verhaal tegelijk. Ben bespreekt onderwerpen variërend van geloof en muziek tot geestelijke gezondheid en raciale onrechtvaardigheid. Elke gast deelt persoonlijke verhalen die hun huidige kijk op hoop hebben gevormd en uiteindelijk de vraag beantwoorden: Wordt hoop nog steeds gewonnen? Waarom wel of niet?”

4 Ben Higgins is mede-eigenaar van restaurants

Van een kinderdroom tot realiteit, Ben Higgins is mede-eigenaar van Ash'Kara, een restaurant dat bekend staat om zijn Midden-Oosterse keuken. Deze droom is geïnspireerd op herinneringen aan een restaurant in Leesburg, Indiana. Hoewel de restaurants van Ben het moeilijk hadden tijdens de nasleep van COVID, heeft hij goede hoop dat de zaken er nu beter uitzien.

3 Ben medeoprichter van een koffiebedrijf

Ben Higgins lanceerde Generous Coffee Company om de operationele kosten te helpen financieren van non-profitorganisaties wiens missie het is om de wereld te helpen. Ben noemt het bedrijf 'voor het doel' in plaats van 'voor winst'. Het bedrijf heeft drie oprichters, een directeur communicatie en meer dan vijftig vrijwilligers. Het is operationeel sinds 2018 en wordt gerund vanuit Denver, Colorado.

2 'Slice Of Home' Met Ben Higgins

Ben Higgins maakte deel uit van een sociale-mediacampagne genaamd "Slice of Home" om zelfgemaakte ma altijden, familie en gemeenschap te vieren, in samenwerking met Rudi's Rocky Mountain Bakery.

Voor Ben was eten een belangrijke manier voor mensen om contact te maken en elkaars gezelschap te vieren. De focus van de campagne lag op het maken van herinneringen die samen brood breken. Ben zei dat hij de sandwichrecepten van zijn familie zal delen, samen met hoe hij ervan geniet met vrienden, en voegde eraan toe dat de campagne verschillende weggeefacties zal bevatten.

1 Ben Higgins' politieke carrière

Kort na zijn seizoen van The Bachelor besloot Ben Higgins zich kandidaat te stellen voor een zetel in het Colorado Huis van Afgevaardigden. Dit kwam er echter nooit van toen Ben een verklaring aflegde waarin hij zei: "Het spijt me dat ik mijn kandidatuur moet intrekken. Ondanks mijn beste inspanningen om deze kans te goeder trouw te benutten, heb ik onlangs informatie ontvangen die een dergelijk streven onwerkbaar heeft gemaakt. Vanwege door onvoorziene omstandigheden, zal ik niet in staat zijn verder te gaan als kandidaat. Ik vind troost in de wetenschap dat onze bedoelingen en acties eerlijk en oprecht zijn geweest. Ik ben deze onderneming aangegaan om een positieve verandering in mijn gemeenschap te brengen, en het is met diezelfde geest die ik verder zal brengen, zij het op een ander pad."

Aanbevolen: