The Bachelor: Ben Higgins wordt kwetsbaar in nieuw boek over je 'alleen in het zicht' voelen

Inhoudsopgave:

The Bachelor: Ben Higgins wordt kwetsbaar in nieuw boek over je 'alleen in het zicht' voelen
The Bachelor: Ben Higgins wordt kwetsbaar in nieuw boek over je 'alleen in het zicht' voelen
Anonim

Liefde is niet altijd rooskleurig, maar ABC's The Bachelor werkt overuren om te proberen de droom van de perfecte romance levend te houden. Diners bij kaarslicht, zinderende Fantasy Suite-dates en internationale jetsetting kunnen genoeg zijn om kijkers de wereld te laten zien door … nou ja, een roze bril.

Een aantal recente schandalen in Bachelor Nation hebben echter aangetoond dat liefde nauwelijks een sprookje is, tenminste niet als het gaat om hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Voormalig vrijgezellin Hannah Brown leek schattig op haar dates met mannen van alle achtergronden, maar een Instagram-live die zo fout ging, onthulde later dat ze zich in het geheim op haar gemak voelde om de n-bom te laten vallen. Op het scherm leek Colton Underwoods overhaaste sprong over een hek wild romantisch. Nu zijn ex-vriendin Cassie Randolph een straatverbod heeft aangevraagd, lijkt de stap ronduit griezelig.

We hebben de eerste sneak peek van zijn nieuwe boek onder de loep genomen om lezers te helpen begrijpen waarom Ben zich uitspreekt over zijn tijd in de show.

Ben voelde zich alleen op ‘The Bachelor’

Volgens Ben's Twitter-account heeft zijn tijd op verschillende datingshows van The Bachelor-franchise hem niet geholpen om zich minder eenzaam te voelen. Verrassend genoeg maakte het daten van veel vrouwen voor de camera die gevoelens eigenlijk een stuk erger.

De realityster begon op dinsdag 22 september te praten over zijn ervaringen met isolement, toen hij een speciale sneak peek van de omslag van zijn boek aan het publiek lekte. De titel Alone In Plain Sight spreekt over het contrast tussen Bens privégevoelens van eenzaamheid en zijn publieke rol als prominent figuur op de nationale televisie. Een bijschrift onder de titel verwijst naar de gemengde emoties van de ster: "wanneer je wordt gezien, maar niet bekend."

Verlangen naar verbinding

De omslag van Bens boek plaagt ook het idee dat hij enkele sappige details over zijn romantische leven kan onthullen, niet dankzij de ondertitel: "op zoek naar verbinding." Hoewel hij duidelijk hoopte verliefd te worden op The Bachelor, kon Ben The One niet vinden. Interessant is dat zijn huidige partner Jessica Clarke heeft verklaard dat ze nog nooit naar het seizoen van Ben heeft gekeken.

Moest de Ben wegrennen van rollende camera's om de vrouw van zijn dromen te vinden? Het lijkt zeker zo.

We kunnen niet wachten om zijn mening te horen wanneer Alone In Plain Sight eindelijk in de boekenkast terechtkomt.

Aanbevolen: