Dit is wat voormalig 'bachelor' Ben Flajnik's leven werd na 'The Bachelor

Inhoudsopgave:

Dit is wat voormalig 'bachelor' Ben Flajnik's leven werd na 'The Bachelor
Dit is wat voormalig 'bachelor' Ben Flajnik's leven werd na 'The Bachelor
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat het tien jaar geleden is dat Benjamin Flajnik fans betoverde op The Bachelor Tijdens seizoen 16, lang geleden in 2012, keken fans met ingehouden adem toe terwijl Ben sterke gevoelens ontwikkelde voor Courtney Robertson en belandde op één knie en vroeg om haar hand in het huwelijk. De achtbaan van emoties en eindeloze drama leidde een paar maanden later tot hun uiteindelijke breuk, en Bens leven begon een ander pad te volgen.

Courtney schreef alles over hem, en hij maakte zich snel van haar los en stapte uit de franchise. Ben sloeg talloze aanbiedingen om gerelateerde optredens te maken namens Bachelor Nation af, en hij richtte zijn focus en aandacht op de toekomst. Hij begon aan een reeks doelen die helemaal niets te maken hadden met het vinden van liefde in een reality-tv-show van ABC.

10 Benjamin Flajnik werd vrienden met Kris Jenner

Heel snel na het einde van seizoen 16 en zijn relatie met Courtney voor het publiek ontbonden, werd Benjamins naam in de krantenkoppen bespat, en deze keer was er een andere vrouw bij betrokken. Soort van. Hij werd gespot terwijl hij Kris Jenner een rondleiding door zijn wijnmakerij gaf, en terwijl de twee tijd met elkaar doorbrachten, begonnen datinggeruchten ongebreideld te worden. Ben verduidelijkte later dat hij en Kris Jenner gewoon vrienden waren, en niets meer.

9 Ben Flajniks kinderboek is gepubliceerd

Sinds het verlaten van de show is Ben een gepubliceerde auteur geworden van niet één, maar twee kinderboeken. De wereldreiziger stapte op een dag aan boord van een vliegtuig en zag toevallig een vlieg in de cabine. Toen hij zich begon af te vragen waar het kleine beestje vandaan was gekomen en waar hij naartoe ging, kon hij het idee om een kinderboek te maken met dit thema in gedachten maar niet van zich afschudden. Frequent Flyers en Frequent Flyers Vol: 2 liggen in de schappen en zijn ook verkrijgbaar als audioboeken.

8 Benjamin Flajnik en Courtney Robertson maken het goed

Na de show sloeg Courtney Robertson Ben Flajnik op een grote manier door haar alles vertellende boek. Nadat ze was getypeerd als "de slechterik" op The Bachelor en een zeer openbare breuk meemaakte nadat ze zich met Ben had verloofd, ging ze in hem op door zijn karakter aan te vallen, wat een opschudding in de media veroorzaakte. Sinds dat explosieve moment gingen hij en Courtney zes jaar lang zonder elkaar praten. Tijd bleek een genezer te zijn en Benjamin reikte naar Courtney om het goed te maken. Ze hebben nu allebei hun explosieve verleden achter zich gelaten.

7 Ben geniet van tijd met zijn gezin

Ben Flajnik is een jetsetterende zakenman die veel onderweg is, maar hij is een echte familieman in hart en nieren. Hij is nooit bang om zijn werk te onderbreken en tijd vrij te maken voor zijn gezin. Zijn Instagram-pagina is bezaaid met een aantal speciale familiemomenten, en het is duidelijk dat het delen van tijd met zijn dierbaren een prioriteit blijft. De twee mensen die op sociale media de meeste genegenheid van Ben lijken te krijgen, zijn zijn nicht, Josephine, en natuurlijk zijn moeder.

6 Benjamin Flajnik's Wine Business

Benjamin's naam is net zo synoniem met Envolve Winery als met de Bachelor-franchise. Hij heeft wereldwijde erkenning gekregen voor zijn wijnen en heeft zijn passie in elk aspect van dit bedrijf gestoken. Als trotse eigenaar van dit wijnbedrijf heeft Ben elke kans aangegrepen om Envolve wine's op sociale media te promoten en zijn wijnbedrijf is blijven evolueren en bloeien. Promotieadvertenties voor Envolve-wijn zijn overal op zijn Instagram-account te vinden.

5 Zijn geliefde hond stierf

Fans van Ben Lajnik weten dat hij heel veel liefde had voor zijn allerbeste vriend van 15 jaar, zijn geliefde hond Scotch. De pup was te zien in een aantal Instagram-berichten, terwijl Ben trots naast hem poseerde en hem routinematig meenam op avonturen. Ben brak harten over de hele wereld met een oprecht bericht dat fans vertelde dat Scotch was overleden. Zijn hartverscheurende post verbeeldde de liefde die hij voelde voor zijn hond. Onlangs postte hij hoe moeilijk het afgelopen jaar was zonder hem.

4 Benjamin Flajnik reisde door Europa

Benjamin is een zelfverklaarde wereldreiziger en zelfs een pandemie kan zijn verlangen om de wereld te zien niet in de weg staan. Zijn Instagram-pagina wordt gevuld met foto's en verhalen van zijn wereldreizen. Naast zijn terugkeer naar Mexico en het opnieuw zien van veel van zijn favoriete plekken, is hij onlangs naar Italië gereisd om de bruiloft van een vriend te vieren en heeft hij met zijn moeder door heel Europa gereisd, waarbij hij ervoor zorgde dat hij alle bezienswaardigheden zag en alle geschiedenis opstak op de verschillende plaatsen waar hij stopte om te zien.

3 Hij maakt enorme vooruitgang met Voyage Foods

Een van Benjamin Flajnik's meest trotse zakelijke ondernemingen is zijn belang in Voyage Foods. Hij heeft hartstochtelijk zijn tijd en geld gestoken in het ontwikkelen van een nieuw merk voedsel dat obstakels zoals duurzaamheid en veelvoorkomende voedselaversies en allergieën trotseert. Het bedrijf is gericht op het opzetten van wat zij 'toekomstvriendelijk eten' noemen, en het bedrijf heeft een enorme groei doorgemaakt onder Benjamin's gids.

2 Hij werd officieel staatsburger van Slovenië

Na vele jaren van veel moeite en het uitputten van elk greintje geduld dat hij had, is Benjamin eindelijk officieel staatsburger van Slovenië geworden. Hij legde uit dat dit een belangrijk onderdeel van zijn afkomst was en dat erkenning als Sloveens staatsburger hem dieper met zijn erfgoed verbond. Toen hij dit officiële en opwindende nieuws aankondigde, gaf hij de eer aan zijn overleden grootvader, waarmee hij duidelijk maakte dat dit een enorm mijlpaalmoment was voor Ben en zijn familie.

1 Benjamin Flajnik is nog steeds vrijgezel

Benjamin vond liefde op The Bachelor, verloor liefde op Bachelor, en kijkt nu met genegenheid terug op dat deel van zijn geschiedenis. In die fase van zijn leven was hij misschien op zoek naar liefde, maar voor nu lijkt het erop dat Ben tevreden is met zijn single zijn. Ja, dames, hij is nog steeds op de markt, maar als zijn sociale media-accounts een indicatie zijn, lijkt hij zijn beste leven als vrijgezel te leiden. Misschien zal 2022 een nieuwe liefdesbelang in zijn leven brengen …

Aanbevolen: