Zo zien het leven en vermogen van voormalig UFC-vechter Ronda Rousey eruit in 2021

Inhoudsopgave:

Zo zien het leven en vermogen van voormalig UFC-vechter Ronda Rousey eruit in 2021
Zo zien het leven en vermogen van voormalig UFC-vechter Ronda Rousey eruit in 2021
Anonim

Ronda Rousey's naam staat al jaren synoniem voor enorme MMA-gevechten en zware overwinningen. Ze bereikte een superster na haar tijd bij WWE en UFC en werd zeer geprezen vanwege haar ongelooflijke talenten als professionele worstelaar, voormalig mixed martial artist en ook als actrice. Haar vaardigheden omvatten verschillende spectrums en haar succesvolle carrière heeft haar een enorme aanhang van fans opgeleverd.

Haar tijd in de ring is al jaren goed gedocumenteerd, maar het privéleven van Ronda Rousey wordt steeds intrigerender voor fans, nu ze een pauze heeft genomen van het vechten. 2021 was een jaar vol ups en downs voor Rousey en zoals Outsider meldt, heeft ze zichzelf behoorlijk bezig gehouden met een verscheidenheid aan nieuwe avonturen tijdens haar tijd buiten de schijnwerpers.

10 Ronda Rousey is nu mama

Niets kan een vrouw drukker houden dan moeder worden, en dat is precies de reis die Ronda dit jaar heeft afgelegd. Eerder dit jaar verwelkomden Ronda en Travis hun pasgeboren dochter in de wereld en maakten hun blijde nieuws bekend aan hun reikhalzend uitkijkende fans. La'akea Makalapuaokalanipō Browne is Ronda's eerste kind en Travis' derde. Hij heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk. Kleine La'akea heeft de sociale media stormenderhand veroverd, aangezien haar moeder regelmatig schattige foto's van haar online plaatst.

9 Ze kweekt haar eigen vlees… en het is te koop

Als de meeste mensen aan Ronda Rousey denken, is de kans groot dat ze zich niet voorstellen dat ze landbouwer is, maar dit is een ware passie geworden waar ze zich in heeft gestort. Nog interessanter is het feit dat ze vlees kweekt voor consumptie op haar Browsey Acres Farm. Rousey is van mening dat mensen die van dieren houden en voor dieren zorgen, vlees moeten kunnen eten dat op humane wijze is gekweekt en gedood en zet deze agenda voort door haar met de hand grootgebracht vlees beschikbaar te stellen voor algemene verkoop.

8 Ze heeft haar borstvoedingsmomenten gedeeld

Moeder worden heeft Rousey's leven getransformeerd en ze heeft met trots haar nieuwe rol met ongelooflijke stappen op zich genomen. Ze is een echte woordvoerder geworden voor het bevorderen van de acceptatie en normalisatie van borstvoeding door intieme voedingsmomenten te delen op haar sociale media-pagina's. Rousey verschijnt regelmatig zonder make-up op en documenteert haar borstvoedingssessies met haar dochter, zodat fans zich meer op hun gemak voelen met deze natuurlijke ervaring.

7 Ronda Rousey nam afscheid van haar hond, Mochi

Helaas, net toen Ronda een nieuwe bundel van vreugde in haar leven verwelkomde, moest ze afscheid nemen van een geliefde vriend en familielid, haar hond genaamd Mochi. Ze deelde haar verwoesting toen ze hoorde dat Mochi leed aan twee grote tumoren, waarvan er één een onmiddellijk gevaar vormde voor de gezondheid van haar hond. Ze nam de moeilijke beslissing om afscheid te nemen van haar viervoetige baby met een reeks hartverscheurende berichten die fans in huilen uitbarsten vanwege de pijn van haar verlies.

6 Ze documenteerde haar lichaam na de zwangerschap

Rousey's atletische geschiedenis lijkt een rol te hebben gespeeld in het spiergeheugen en haar vermogen om snel terug te veren na het krijgen van een baby. Natuurlijk is haar lichaam niet helemaal hetzelfde als voorheen, en dat verwacht ze ook niet. Rousey heeft haar steeds veranderende lichaam volledig omarmd en heeft een reeks afbeeldingen op haar Instagram-pagina geplaatst, waarmee ze haar transformatie na de zwangerschap normaliseert.

5 Ze vierde vier jaar met Travis Browne

Ronda en manlief Travis Browne hebben onlangs hun vierjarig jubileum samen gevierd en ze herdacht deze speciale dag met een liefdevol bericht aan Travis dat online werd geplaatst. In het briefje maakte ze melding van het feit dat ze zich nauwelijks herinnert hoe het leven was zonder hem, en ze bedankt Travis voor het feit dat ze haar gelukzalig heeft gemaakt. De twee trouwden in augustus 2017 in het geboorteland Hawaï van Travis.

4 Ronda Rousey is Facebook aan het gamen met fans

Fans van Ronda Rousey kunnen nu één-op-één met haar concurreren… als ze toevallig bedreven zijn in Facebook-gaming! Ze heeft een grote interesse in online gamen en heeft haar scores en vaardigheden op sociale media uitgezonden zodat haar fans ervan kunnen genieten. Degenen die het geluk hebben mee te doen aan de ervaring, zien Rousey strijden in een heel ander rijk, en ze heeft haar fans betrokken bij deze opwindende online uitdagingen.

3 Ze deelt haar heerlijke recepten

Fans beginnen zich af te vragen of er iets is dat Ronda Rousey "niet kan" doen, nadat ze een reeks van haar verrukkelijke recepten online hebben gezien. Ronda en Travis zijn vaak te zien in de keuken, met een verscheidenheid aan smakelijke recepten die worden uitgezonden voor fans om kennis te nemen en thuis te dupliceren. Als je het leuk vindt om wat pit in je kookkunsten te stoppen, is er geen betere manier om dat te doen dan met Ronda's recepten.

2 Ze bracht haar eigen sportkleding uit via Mizuno USA

Ronda is ook de wereld van zelfpromotie en modellenwerk binnengegaan door haar eigen lijn van atletische producten van Mizuno USA te dragen. Haar online uitrusting is te koop en heeft veel succes gekend dankzij de steun van haar trouwe fans en volgers. Rousey heeft een reeks crop tops, atletische broeken en trainingsuitrusting beschikbaar in alle kleuren en maten en is het perfecte model geweest voor de lijn met de slogan "Unleash The Fighter Inside".

1 Ze onderhoudt een verbazingwekkende netto waarde van $13 miljoen

Rousey's vermogen blijft groeien als gevolg van haar verschillende projecten en zakelijke ondernemingen. Het grootste deel van haar verdiensten was een direct gevolg van haar grote gevechten voor de UFC, en ze heeft ervoor gezorgd dat ze doorgaat met het uitbreiden van een aantal inkomstenstromen die inkomsten blijven genereren voor haar jonge gezin. Ronda heeft momenteel een indrukwekkend vermogen van $ 13 miljoen dat elk jaar met grote sprongen blijft groeien.

Aanbevolen: