DaBabby gedwongen om de trekker over te halen, waardoor de indringer huilt van de pijn Nieuwe audio onthult

Inhoudsopgave:

DaBabby gedwongen om de trekker over te halen, waardoor de indringer huilt van de pijn Nieuwe audio onthult
DaBabby gedwongen om de trekker over te halen, waardoor de indringer huilt van de pijn Nieuwe audio onthult
Anonim

DaBaby haalde de trekker over uit zelfverdediging nadat een indringer opdook in zijn herenhuis van $ 2,3 miljoen in North Carolina, en nu onthult een nieuw vrijgegeven audioband van de 911-oproep wat er echt gebeurde nadat de rapper de dader neerschoot. De rapper werkte naar verluidt samen met politieagenten die ter plaatse kwamen, maar zijn houding tegenover de media lijkt minder hartelijk.

Nieuwe 911-audiotapes onthullen wat er gebeurde nadat DaBaby opende en ontslagen werd op een man die zijn huis had betreden van $ 2,3 miljoen

TMZ heeft bevestigd dat het DaBaby was die de schoten heeft afgevuurd en de indringer in het been heeft geraakt. De rapper belde prompt 911, en nu in de onlangs uitgebrachte audiotapes van de oproep, hoor je de sluiper ineenkrimpen van de pijn.

"Ik heb hem in zijn been geschoten", vertelde hij een coördinator van 911 nadat hij de boef had onderworpen, waarop de coördinator vroeg: "Ok, en waarom deed je dat?"

“Hij betreedt mijn eigendom … ik weet niet waarvoor hij hier is. Wat hij hier moet nemen, wat hij hier moet doen … Hij is geneutraliseerd totdat jullie hier zijn, 'antwoordde DaBaby. Hij vertelde de coördinator dat de indringer "me bij mijn naam noemde", zo duidelijk wist de dader wiens beveiligingspoort hij doorbrak.

De rapper 'wisselde woorden' met een indringer voordat hij de man in zijn been schoot. Bij aankomst werkte hij samen met de politie. Een ambulance bracht de overtreder naar een nabijgelegen ziekenhuis en er wordt gemeld dat zijn verwondingen niet levensbedreigend zijn. De politie heeft geen arrestaties verricht, maar ze hebben wel bewijs verzameld uit het pand.

DaBaby brak eindelijk zijn stilte, riep de media op voor het plaatsen van afbeeldingen van zijn huis en zinspeelde op zijn eerdere opnames

DaBaby ging niet lang nadat het nieuws bekend was naar Instagram, waar hij het fiasco toesprak. De rapper deelde een bericht van The Shade Room met een luchtfoto van zijn landgoed in North Carolina; hij voegde het bijschrift toe: "Media vertellen dat n-ggas-zaken de belangrijkste reden zijn waarom n----s hen op de hals halen."

In een latere clip die op Instagram is gepost, gooit de rapper twee vingers omhoog terwijl hij achter het stuur van zijn Lamborghini zit. "Twee van hen", zei hij in de clip. "Twee."

Fans speculeren dat dit een verwijzing kan zijn naar de 19-jarige man die hij in 2018 neerschoot en doodde in een Huntersville Walmart. De Billion Dollar Baby beweerde dat hij ook uit zelfverdediging handelde bij die schietpartij, en een rechtbank sprak hem vrij van alle aanklachten.

Aanbevolen: