Jennifer Garner huilt terwijl ze met de cast van 'Schitt's Creek' praat over het einde van de show

Inhoudsopgave:

Jennifer Garner huilt terwijl ze met de cast van 'Schitt's Creek' praat over het einde van de show
Jennifer Garner huilt terwijl ze met de cast van 'Schitt's Creek' praat over het einde van de show
Anonim

Zonder twijfel vinden kijkers het moeilijk om 'los te laten' en door te gaan naar andere shows. Het einde van een goede tv-serie doet enorm pijn. Jennifer Garner kreeg zelfs tranen in de ogen door te praten over de serie Schitt's Creek die eindigde met de castleden.

Hebben we het over Alias of Schitt's Creek

Schitt's Creek heeft zes glorieuze seizoenen doorgebracht op Pop TV en CBS, met de allerlaatste aflevering op 7 april 2020. Deze moedige tv-serie heeft de harten van miljoenen kijkers geraakt, inclusief de castleden zelf. Actrice Jennifer Garner ging zitten met de cast van de sitcom om de emotionele klap te bespreken die iedereen in aflevering 14 heeft ervaren.

Annie Murphy, Daniel Levy, Eugene Levy en Catherine O'Hara, die schitteren als de hilarische en rijke Rose-familie die van rijkdom naar blut gaat, merkten op dat hun emoties altijd laag waren. Murphy, die Alexis Rose speelt, geeft toe dat zij en Daniel Levy aan het einde van aflevering 14 "echte tranen huilden".

Daniel Levy gaf toe dat hij er plezier in had om mede-ster Annie Murphy te zien huilen op de set, aangezien hij opmerkte dat de actrice "nooit een keer huilde tijdens de tafellezing van het afgelopen seizoen…” Pas tijdens de repetities voor aflevering 14 brak Murphy eindelijk de stoïcijnse houding. Terwijl Levy het moment grappig vond, bespreekt hij het belang van de hele cast om eindelijk te ervaren hoe het is om een show te beëindigen. "Je kunt de vreugde, het verdriet, het geluk en de trots maximaliseren met al die gevoelens die gepaard gaan met het afscheid nemen van iets waar je zoveel van houdt", vertelde Levy aan Garner. Denk dat het einde van de show niet allemaal slecht is.

Jennifer Garner begint te huilen over het einde van Alias

Afscheid nemen van een favoriete show en personages is een bitterzoet moment voor ons allemaal, inclusief de acteurs op de set. Tijdens het interview met de cast van Schitt's Creek, huilde Gardner zelfs over haar vorige show Alias, waarbij ze opmerkte dat ze "nooit in staat is geweest om de laatste aflevering te bekijken" zonder in te storten. Garner werd zo emotioneel dat ze nauwelijks woorden sprak. Het is duidelijk dat Garner haar oude show Alias nog steeds mist.

Aanbevolen: