Michael Keaton en Winona Ryder zouden terugkeren in 'Beetlejuice 2' van Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Michael Keaton en Winona Ryder zouden terugkeren in 'Beetlejuice 2' van Brad Pitt
Michael Keaton en Winona Ryder zouden terugkeren in 'Beetlejuice 2' van Brad Pitt
Anonim

Beetlejuice! Keversap! Keversap! Het lijkt erop dat de "bio-exorcist" zelf is opgeroepen voor een vervolg op de geliefde film uit 1990, geregisseerd door Tim Burton.

'The Ankler' heeft bevestigd dat een tweede film in vroege ontwikkeling is, ondersteund door Plan B, het productiebedrijf van Brad Pitt. Een vervolg was al een tijdje in de maak bij Warner Bros, en het heeft nu pas een manier om op het scherm te komen - meer dan dertig jaar nadat de eerste film werd uitgebracht.

'Beetlejuice' keert terug naar het scherm met productie van Brad Pitt

Pitt's bedrijf zal het project financieren, dat zich momenteel nog in de beginfase bevindt, met een script dat nog moet worden geschreven.

Er zijn geen aanvullende details over wie het project zal leiden, maar fans zullen Burton graag weer achter de camera zien.

Ondanks speculaties over de terugkeer van de originele sterren van de film voor dit tweede hoofdstuk, zijn er geen officiële bronnen die de cast bevestigen. Het gerucht gaat dat twee van de filmsterren hun rol opnieuw zullen spelen: 'Birdman'-ster Michael Keaton als Beetlejuice en 'Stranger Things'-actrice Winona Ryder als Lydia Deetz maken mogelijk een onverwachte comeback in dit nieuwe hoofdstuk.

Pitt richtte Plan B oorspronkelijk op met zijn ex-vrouw, 'Friends'-ster Jennifer Aniston, in 2001. Een van de meest recente releases van het bedrijf zijn Miranda July's 'Kajillionaire', Lee Isaac Chung's Oscar-genomineerde 'Minari' en Barry Jenkins' serie 'The Underground Railroad' voor Amazon Prime Video. Hierna volgt de langverwachte Marilyn Monroe-biopic van Ana de Armas, 'Blonde', die wordt uitgebracht door Netflix. Plan B is de volgende die de aankomende film van Parasite-regisseur Bong Joon-Ho voor Warner Bros.

'Beetlejuice': waar ging de film over?

In de originele film spelen ook '30 Rock'-acteur Alec Baldwin en 'Grey's Anatomy'-ster Geena Davis als Adam en Barbara Maitland, een onlangs overleden stel dat rondspookt in hun voormalige huis en probeert de nieuwe bewoners bang te maken: een disfunctioneel familie bestaande uit Charles Deetz (Jeffrey Jones), zijn gothic dochter Lydia (Ryder) en Charles' tweede vrouw, Delia Deetz, gespeeld door 'Schitt's Creek' en 'Home Alone' ster Catherine O'Hara.

Om van het nieuwe gezin af te komen dat in hun huis woont, roept het geestenpaar de hulp in van de onaangename Beetlejuice (ook wel gespeld als Betelgeuze), een zelfverklaarde "bio-exorcist" die zijn missie maakt om schade aan te richten op de Deetzes.

Er ontstaat natuurlijk chaos, waarbij Beetlejuice het overneemt en Adam en Barbara gedwongen worden om samen te werken met Lydia, de enige levende persoon die ze kan zien.

Zullen fans vooravond te weten komen wat er in het vervolg gebeurt? Ik hoop dat deze echt doorgaat.

Aanbevolen: