Personages uit 'The L Word'-fans zouden graag terugkeren voor de opnieuw opgestarte serie

Inhoudsopgave:

Personages uit 'The L Word'-fans zouden graag terugkeren voor de opnieuw opgestarte serie
Personages uit 'The L Word'-fans zouden graag terugkeren voor de opnieuw opgestarte serie
Anonim

Sinds de aankondiging en première in 2019 van The L Word's reboot-serie The L Word: Generation Q op Showtime, waren veel oude fans van de show extatisch om enkele van hun favoriete lesbische personages terug te zien op hun tv-schermen. Hoewel personages als Dana, Jenny en Kit definitief uit beeld zijn omdat de schrijvers van de serie ze vermoorden, blijven fans hopen dat anderen een comeback maken in het universum van de show.

Met Bette Porter (gespeeld door Jennifer Beals), Alice Pieszecki (Leisha Hailey) en Shane McCutcheon (Kate Moennig) die samen met andere nieuwe personages terugkeren, hoopten fans ook op optredens van andere personages uit het verleden. Een van die wensen kwam uit toen Bette's voormalige partner Tina Kennard (Laurel Holloman) terugkeerde in een terugkerende rol die onverwachts was. Hieronder staat een lijst met personages die fans van de show willen zien verschijnen in de opnieuw opgestarte serie, die onlangs zijn tweede seizoen afsloot.

6 Helena Peabody

In de originele serie werd Helena (Rachel Shelley) voorgesteld als de vriendin van de nieuwe single Tina na haar breuk met Bette. Ze had de gewoonte om luxe te kopen om indruk te maken op de andere personages, maar dat stopte toen haar rijke moeder haar financieel afsneed. Desalniettemin verbeterde haar karakterontwikkeling toen ze zich moest aanpassen aan een gemiddelde levensstijl, zich realiserend dat de vrienden die ze leek te hebben gekocht eigenlijk echte vrienden waren en haar op haar laagste niveau hielpen. Voor de première van het tweede seizoen van Generation Q, creëerde een fan een Change.org-petitie om het personage terug te brengen, wat dicht bij het doel van 200 handtekeningen kwam. Terwijl Autostraddle meldde dat ze zou terugkeren, bleek het slechts een gerucht of een onbekende verandering te zijn, aangezien Helena nooit in het tweede seizoen verscheen.

5 Marina Ferrer

Marina (Karina Lombard) was alleen in het eerste seizoen een hoofdrolspeler en speelde een sleutelrol in Jenny (Mia Kirshner) die een homo-ontwaking kreeg. De twee hadden een affaire terwijl Jenny verloofd was met Tim (Eric Mabius) en terwijl Marina een open langeafstandsrelatie had met een vriendin en een onbekende echtgenoot in haar geboorteland Italië. Lombard verliet de serie na het eerste seizoen vanwege vermeende creatieve meningsverschillen, hoewel hij in latere seizoenen twee keer verscheen. Ondanks haar vertrek zijn fans onvermurwbaar geweest om Marina terug te willen, wat Lombard zelf erkende nadat het tweede seizoen van de originele serie was afgelopen.

"Deze obsessie met Marina en haar terug willen, het is ongelooflijk voor mij", zei Lombard in een tv-gidsinterview uit 2005.

4 Max Sweeney

Een van de weinige transgender-personages in de originele serie, Max (voorheen bekend als Moira pre-transition en gespeeld door Daniela Sea) was geliefd bij fans, die ook terugkeken en kritiek hadden op de manier waarop de show omging met transgenderkwesties en de behandeling van Max. Terwijl Generatie Q ernaar streefde om dingen goed te maken met nieuwe transgender-personages, zouden sommigen het ook niet erg vinden om Max terug te zien keren naar een betere behandeling en betere verhaallijnen, of zelfs maar één verschijning om een update te krijgen over waar Max nu is.

3 Jodi Lerner

Fans waren dol op de no-nonsense artiest-vriendin van Bette, Jodi Lerner (Marlee Matlin). De twee botsten enigszins na hun ontmoeting, maar Bette raakte geslagen en leerde zelfs gebarentaal om te communiceren met Jodi, die doof is. Ondanks dat hun relatie vaak problemen had en eindigde als gevolg van Bette's ontrouw (terugkerend naar Tina), bleef ze rond de show hangen totdat het eindigde. In een Reddit-discussiepost zeiden sommigen dat ze Jodi graag zouden zien terugkeren voor Generation Q, met één die zelfs zei: "Jodi zeker, maar Bette kan maar beter niet meer met haar neuken." Matlin zelf twitterde zelfs dat ze graag zou willen weten wat er met Jodi is gebeurd nadat werd gemeld dat het reboot-vervolg in ontwikkeling was.

2 Tasha Williams

Geïntroduceerd in het vierde seizoen, ontwikkelde Tasha (Rose Rollins) een relatie met Alice, waardoor fans gemengde gevoelens hadden over hun relatie. Sommigen geloofden dat ze bedoeld waren als eindspel, terwijl anderen hun gebrek aan chemie en gemeenschappelijke verschillen zagen. Terwijl ze bij elkaar bleven bij de conclusie van de originele show, toonde Generation Q Alice in een nieuwe relatie met een therapeut genaamd Nat (Stephanie Allynne), wat duidelijk aantoont dat "Talice" eindigde tussen de gebeurtenissen van de originele serie en zijn nieuwe tegenhanger. In een Reddit-discussiepost zeiden veel fans dat ze Tasha wilden zien terugkeren, om een update te krijgen over waar Tasha nu is, en zelfs om haar relatie met Alice nieuw leven in te blazen na haar tweede seizoensbreuk met Nat.

1 Carmen De La Pica Morales

Carmen (Sarah Shahi), een geliefd personage voor het tweede en derde seizoen van de show, stond bekend om haar gecompliceerde romance met Shane, met wie ze zich later verloofde. Haar tijd op de show eindigde in de derde seizoensfinale toen Shane Carmen bij het altaar achterliet. Shahi vertelde The Hollywood Reporter dat ze zou terugkeren voor de nieuwe serie, en fans keken uit naar haar terugkeer. Nadat ze echter in geen enkele aflevering verscheen, en showrunner Marja-Lewis Ryan zei dat het niet gebeurde omdat de show de moderne representatie en diversiteit wilde verbeteren.

"We zijn erg geïnteresseerd in de manier waarop de casting in de loop van de tijd is veranderd en het is een uitdaging voor ons om ons een wereld voor te stellen waarin een Perzische actrice een Mexicaans-Amerikaanse speelt", vertelde Ryan aan The Hollywood Reporter. "Ik ben het met jullie allemaal, maar we gaan vooruit op het gebied van representatie."

De originele serie, die van 2004 tot 2009 zes seizoenen liep, is momenteel beschikbaar voor streaming op Hulu en Showtime Anytime, terwijl de nieuwe serie beschikbaar is op de laatste. Het is nog niet bekend of The L Word: Generation Q wordt verlengd voor een derde seizoen.

Aanbevolen: