De onvertelde waarheid achter de miljonair Tik-Toker Khaby Lame

Inhoudsopgave:

De onvertelde waarheid achter de miljonair Tik-Toker Khaby Lame
De onvertelde waarheid achter de miljonair Tik-Toker Khaby Lame
Anonim

Terwijl de meesten van ons in 2020 met onze vrienden spraken op Zoom, gebruikte Khabane Lame sociale media om zijn imperium op te zetten. Khabane Lame (of Khaby zoals hij het graag noemt) is nu de op één na meest gevolgde persoon op Tik Tok met meer dan 90 miljoen trouwe fans. Er wordt zelfs verwacht dat hij de huidige nummer één Charli D'Amelio, die 122 miljoen volgers heeft, zal inhalen.

De 21-jarige heeft zijn eigen stijl van unieke video's verwijderd waar zijn fans dol op zijn. Zijn TikToks zijn low-budget, meestal stille video's. Het toont meestal gecompliceerde "how to"-video's van hem die dezelfde taak op een veel gebruiksvriendelijkere manier uitvoert. Zijn video's eindigen bijna altijd met zijn kenmerkende uitgestreken uitdrukking en het ophalen van zijn schouders.

Maar wat weten we eigenlijk over het woordeloze wonder dat Khaby Lame is?

Khaby Lame groeide op in de volkshuisvesting

Lame werd geboren in Senegal, maar emigreerde op éénjarige leeftijd samen met zijn ouders en broer naar Noord-Italië. Hoewel hij niet spreekt in zijn video's, onthullen zijn bijschriften dat hij Italiaans en Engels spreekt. De toekomstige ster van de sociale media woonde met zijn gezin in een sociale woning in een klein industriestadje genaamd Chivasso, ten noordwesten van Milaan. Lame is dankbaar voor zijn bescheiden begin. "[De openbare huisvesting is] een plek waaraan ik alles te danken heb", zei hij in 2021 tegen een Italiaanse krant. "Ze leerden me onderwijs en lieten me veel banden cultiveren. Mijn bloedfamilie bestaat uit zeven mensen, maar in de verlengde, die van de volkshuisvesting, zijn we 40."

Khaby Lame werd ontslagen bij zijn fabrieksbaan

Wat Khaby Lame's opkomst in de entertainmentindustrie zo fascinerend maakt, was dat het niet gepland was. Hij vertelde la Repubblica: "Ik begon duizend banen te doen. Ober, metselaar, glazenwasser, ik deed alles om geld te verdienen." Vlak voordat hij begon met het maken van TikTok-video's, werkte hij in een fabriek in Italië. Maar toen COVID toesloeg, werd hij ontslagen. Lame, die thuis bij zijn ouders woonde, begon TikTok-video's te maken om de tijd te doden en groeide langzaamaan een volgeling die van zijn soort grappen hield.

"Ik kwam op het idee omdat ik deze video's zag circuleren, en ik vond het een leuk idee om er wat eenvoud aan toe te voegen", vertelde Lame aan CNN in een recent video-interview.

"Het soort gebaar kwam toevallig, maar de stilte niet. Ik bedacht een manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken. En de beste manier was om niet te praten."

Khaby Lame's verloofde is ook een influencer

Lame is verloofd met de Italiaanse social media influencer Zaira Nucci. Beiden zijn vrome moslims. Het paar had aanvankelijk contact via sociale media, maar maakte de zaken officieel nadat ze "per ongeluk in Chivasso" hadden ontmoet en het klikte."We raakten weer aan de praat totdat ik haar mee uit vroeg", herinnert hij zich. "De eerste [date] was mooi en eenvoudig tegelijk. We gingen naar McDonald's."

Khaby Lame is meer dan $ 2 miljoen waard

Khaby heeft meer dan 180 miljoen volgers op alle sociale-mediaplatforms. Hij heeft het grootste deel van zijn inkomsten en inkomsten gehaald uit merkpromoties. Er wordt gedacht dat hij een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen heeft. Dit jaar tekende Khaby een meerjarige samenwerking met BOSS en was hij te zien in de BeYourOwnBoss-campagne, waaronder Hailey en Justin Bieber.

Maar hoewel hij zijn eigen plek kan betalen, woont hij momenteel bij zijn manager in Milaan. Zijn grootste aankoop sinds hij beroemd werd, is een iPhone 12, zodat hij betere video's kan maken voor zijn enthousiaste publiek. "Ik koop niets geks," zei hij.

Aanbevolen: