Hoe Harry Jowsey van tiener-oproerkraaier naar reality-tv-miljonair ging

Inhoudsopgave:

Hoe Harry Jowsey van tiener-oproerkraaier naar reality-tv-miljonair ging
Hoe Harry Jowsey van tiener-oproerkraaier naar reality-tv-miljonair ging
Anonim

Met een breed scala aan tv-programma's en films, is Netflix de afgelopen twee decennia snel een van de populairste streamingdiensten voor abonnementen geworden. Een show in het bijzonder die aanzienlijk in populariteit groeide, was de reality-tv-serie 'Too Hot To Handle', waarbij het tweede seizoen van de show alleen al 29 miljoen kijkers van aangesloten huishoudens binnenhaalde, volgens Deadline.

Het was echter het eerste seizoen van de show dat de show onmiddellijk populair maakte, en dankzij de populariteit zijn veel deelnemers in staat geweest om een uiterst succesvolle carrière op te bouwen. Een van deze gelukkige deelnemers is de 24-jarige Harry Jowsey, die sinds het winnen van het eerste seizoen er in totaal vier heeft verzameld.4 miljoen volgers op Instagram.

Jowsey's grote aanhang op sociale media heeft hem in staat gesteld verschillende zakelijke ondernemingen te verkennen en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Maar wat is het dat Jowsey zo succesvol heeft gemaakt in vergelijking met veel van de andere deelnemers?

Wat is het vermogen van Harry Jowsey?

De 'Too Hot To Handle'-ster heeft een gerapporteerde nettowaarde van $ 4,5 miljoen, waarvan een groot deel afkomstig is van gesponsorde Instagram-berichten en merkdeals. Zijn grote bereik van 4,4 miljoen volgers betekent dat de influencer tot vijf cijfers kan rekenen voor een enkele gesponsorde post op Instagram.

Vanaf 2021 had Jowsey naar verluidt $ 562.062 verdiend via Instagram-advertenties alleen, wat een aanzienlijk deel van zijn totale vermogen bijdroeg. De influencer heeft ook verschillende andere inkomstenbronnen om zijn inkomen op peil te houden, waaronder een Only Fans-pagina, waar hij naar verluidt ooit tot $ 1 miljoen verdiende voor een enkel 'bizar' verzoek, evenals het bezit van zijn eigen YouTube-podcast 'Tik in met Harry Jowsey'. De podcast is niet alleen beschikbaar op YouTube, maar ook op Spotify en Apple Podcasts - een hele prestatie!

Hoe werd Harry Jowsey van 'Too Hot To Handle' zo succesvol?

Jowsey heeft een lange weg afgelegd sinds zijn middelbare schooltijd, toen hij er op een gegeven moment in slaagde zichzelf in dronken toestand te laten arresteren voor het vernietigen van promotionele inhoud op een winkelpui. Sindsdien zijn de tijden echter veranderd en staat hij nu bekend als een van de meest succesvolle reality-tv-sterren van Netflix. Dus, hoe is de ster erin geslaagd om zo'n hoog niveau van succes te behouden?

Voordat hij op Netflix' enorm populaire 'Too Hot To Handle' verscheen, had Jowsey al een verschijning gemaakt in de Australische datingshow Heartbreak Island in 2018, waar hij de show won met zijn partner Georgia Bryers, met de paar die allebei de prijs van $ 100.000 winnen. Dit aanvankelijke succes zou hem uiteindelijk het sterrendom maken voor zijn volgende reality-tv-optreden in Too Hot To Handle, waar hij ook de show won met zijn partner Francesca Farago.

Na het winnen van de show kwam Jowsey uit de villa met miljoenen bewonderende fans nu binnen handbereik, met veel van zijn volgers die een bijzondere bewondering toonden voor zijn sprankelende en charmante persoonlijkheid, naast zijn onstuimige uiterlijk.

Fans en volgers toegevoegd aan het succes van Jowsey

Jowsey realiseerde zich al snel dat zijn publiek een bron was waarmee hij gemakkelijk geld kon verdienen. Hij stopte daar echter niet alleen.

Kort na zijn breuk met Farago nam de influencer een carrièreveranderende beslissing en verhuisde hij naar Los Angeles, een bijzonder bekende hotspot voor influencers, waar veel mensen de ultieme kans grijpen om hun carrière.

Gelukkig heeft de gok zijn vruchten afgeworpen voor Harry, aangezien hij zichzelf opnieuw in populariteit zag groeien. Hij werd al snel geassocieerd met enkele van de populairste influencers in het spel en bouwde vriendschappen op met Tana Mongeau en andere populaire LA-influencers. Hij werd zelfs zo close met haar dat fans zich begonnen af te vragen of ze aan het daten waren of niet.

Dankzij deze nieuw gevormde vriendschappen is Jowsey erin geslaagd om nog meer bekendheid en populariteit online te krijgen, waardoor hij uiteindelijk zijn succes naar nog grotere hoogten in de wereld van influencers heeft gedreven.

Sinds hij zijn sporen heeft verdiend in de Hollywood Hills, lanceert hij sindsdien zijn eigen podcast 'Tap In With Harry Jowsey', waar hij vaak wordt vergezeld door andere populaire gasten en influencers, waaronder enkele van zijn beste vrienden. De podcast bespreekt relatieadvies, seks, drama en roddels. Volgens Social Blade levert zijn podcast hem een geschatte omzet op van $ 102 - $ 1623 US dollar per maand, en dat komt alleen al van YouTube, aangezien de ster waarschijnlijk nog meer zal ontvangen van andere platforms.

Als we een stapje terug doen en kijken naar de carrière van Jowsey, is het overduidelijk dat de verhuizing van de sterren naar LA een van de beste beslissingen was die hij ooit heeft genomen. Door zo'n gewaagde beslissing te nemen, kon hij netwerken met enkele van de meest populaire influencers op internet en als gevolg daarvan opende hij uiteindelijk een breder scala aan carrièremogelijkheden voor zichzelf.

Wat volgt er voor Harry Joswey?

Aan de buitenkant lijkt het misschien alsof Jowsey de hoogten van zijn succes heeft bereikt. De LA-beïnvloeder heeft echter eerder besproken hoe hij in de toekomst graag nog een reality-tv-show zou doen, en dat hij ook graag zou spelen in een Will Ferrel-film.

Naast zijn toekomstige ambities, lijkt het ook zeer waarschijnlijk dat hij zijn nieuwe bedrijven naar de winkels zal blijven pushen en ze zo ver mogelijk zal brengen. Hij heeft momenteel zijn eigen website waar hij merch, zonnebrillen en zijn eigen boek verkoopt.

Aanbevolen: