Maakt Charlie Puth nog steeds muziek? Alles wat de hitmaker heeft gedaan sinds zijn laatste album

Inhoudsopgave:

Maakt Charlie Puth nog steeds muziek? Alles wat de hitmaker heeft gedaan sinds zijn laatste album
Maakt Charlie Puth nog steeds muziek? Alles wat de hitmaker heeft gedaan sinds zijn laatste album
Anonim

Het is veilig om te zeggen dat Charlie Puth een van de meest onderschatte zangers is die er is. Na een paar jaar online aanwezig te zijn geweest op YouTube dankzij zijn covers van populaire liedjes, veranderde Puth in 2015 in een van de populairste popsterren met 'Marvin Gaye' met Meghan Trainor. Zijn tweede single, "See You Again", is een eerbetoon aan wijlen Fast & Furious-ster Paul Walker en stond 12 niet-opeenvolgende weken bovenaan de Hot 100-hitlijst. Dankzij het succes bracht Puth zijn debuutalbum Nine Track Mind uit onder Atlantic.

Dat gezegd hebbende, het is alweer een tijdje geleden dat hij zijn vervolgplaat, Voicenotes, in 2018 uitbracht. Sindsdien heeft hij geen album meer uitgebracht, waardoor fans zich afvragen of Charlie Puth, die ooit een van de meest memorabele hits van 2015 scoorde, klaar is met muziek. Om het samen te vatten, hier is alles wat de krachtpatser heeft gedaan sinds zijn laatste album.

8 Openhartig over zijn zenuwinzinking

Ondanks zijn grote naam in Hollywood is Charlie Puth niet immuun voor een zenuwinzinking. Voor hem, zoals hij onthulde tijdens een interview met Ryan Seacrest, zijn schrijven en zingen zijn therapie geweest. Hij behandelt het door middel van zijn single uit 2018, "The Way I Am", van het album Voicenotes.

"Het is het eerste nummer waar ik mijn hele persoonlijkheid in heb gestopt", legde de zangeres uit. "Nerveuze inzinkingen hebben is niet echt leuk en de eerste keer dat ik er een had… Ik wist gewoon dat ik terug moest komen, me moest settelen en erover moest schrijven, want ik heb het gevoel dat veel mensen zich ermee kunnen identificeren."

7 Is lid geworden van 'The Voice'

In 2019 voegde Puth zich bij Maroon 5-frontman Adam Levine op het podium van The Voice als adviseur voor zijn team voor The Battle-rondes, en nam het op tegen Khalid (Team John), Kelsea Ballerini (Team Kelly), en Brooks & Dunn (Team Blake).

Dit is zelfs niet de enige keer dat hij betrokken is geweest bij de competitieserie. In 2016 trad hij toe tot Team Alicia voor seizoen 11 tijdens het segment The Battles als adviseur.

6 Gedateerde collega-popzangeres Charlotte Lawrence

Over zijn persoonlijke leven gesproken, er gingen in de loop der jaren geruchten over Puth met verschillende Hollywood-vrouwen. De meest recente is Charlotte Lawrence, een collega-popartiest die beroemd werd nadat ze in 2018 bij het IMG Models-bureau tekende. Ze heeft twee EP's onder haar riem uitgebracht, Young (2018) en Charlotte (2021). In 2019 verscheen het paar verschillende keren in de publieke belangstelling, met name op de rode loper tijdens Coach's Fall NYFW Collection Event op de American Stock Exchange in New York. Helaas stopte de zanger vorig jaar ermee.

5 lanceerde een promotiecampagne met LG

Puth werkte dit jaar samen met LG om de campagne 'Life's Good Music Project' te creëren. Hij produceerde het themalied van de campagne en bracht aspirant-musici onder de aandacht door hen uit te nodigen om het deuntje uit te voeren. De winnaars ontvangen naast verschillende geweldige kansen een gratis LG OLED-tv.

"Tijdens de lockdown werkte ik online samen met mensen, schreef en schreef ik een van mijn favoriete nummers voor het volgende project via internet", vertelde de zanger aan Rolling Stones.

4 hielp $1,1 miljard ophalen met Global Citizen Live

In september trad Charlie Puth toe tot Elton John in Parijs als onderdeel van de Global Citizen liefdadigheidsconcertcampagne. Het evenement werd uitgezonden vanuit verschillende plaatsen op zes wereldcontinenten, met veel A-lijststerren zoals Billie Eilish, Finneas en Coldplay vanuit New York. Zoals gemeld door AP, heeft het 24-uursconcert meer dan $ 1,1 miljard opgehaald om extreme armoede te bestrijden.

3 Produceerde de doorbraaksingle van The Kid LAROI

Naast zijn zijdezachte zangstem, heeft Charlie Puth zich ook gevestigd als een van de meest gerenommeerde producers die er zijn. Een van de nieuwste hitlijsten die door zijn handen werd geboren, was "Stay" van The Kid LAROI met Justin Bieber. Het nummer diende als een van de langstlopende nummer één singles van het jaar, tot op dit schrijven.

In feite is hij nooit verlegen om zijn fans door zijn hele creatieve methode te leiden. Hij heeft een speciaal TikTok-account waar hij het proces achter de schermen van zijn liedjes deelt en een vierweekse cursus geeft op Monthly over het schrijven en produceren van popsongs.

2 Verbonden met legendarische zanger John Elton

Over Elton John gesproken, het paar sloot afgelopen september samen voor een krachtige vintage ballad "After All". Het nummer, dat verschijnt op het aankomende 23e album van Rocket Man, The Lockdown Sessions, dient als de tweede single van de plaat.

"Ik speelde elektrische piano en schreef het nummer helemaal door en toen schreef Charlie de tekst vrij snel", de legendarische zanger was lovend over Puth. "Hij is ongelooflijk snel, Charlie. We hadden net een geweldige chemie in de studio."

1 Klaar voor een aankomend derde album

Dus, wat is de toekomst voor Charlie Puth? Natuurlijk willen we allemaal graag zien wat "CP3" op tafel zal brengen, maar het lijkt erop dat het enige tijd zal duren voordat de zanger zich comfortabel genoeg voelt om het album voor de wereld uit te brengen. Een perfectionistisch type, Puth onthulde vorig jaar dat hij het aankomende derde album had geschrapt op een Twitter-bericht, maar hij maakt zich nu op voor een album met volledige visie.

"Op dit punt van mijn carrière ben ik het aan mezelf en vooral aan jou verplicht om niet slechts één single te geven, maar de hele visie", ging hij op Twitter. "Ik maak het beste album dat ik ooit heb gemaakt en ik wil het niet overhaasten. Ik heb gewoon wat meer tijd nodig om deze nummers te mixen en te perfectioneren."

Aanbevolen: