Wat doen Antonio Banderas en Melanie Griffith's dochter Stella nu?

Inhoudsopgave:

Wat doen Antonio Banderas en Melanie Griffith's dochter Stella nu?
Wat doen Antonio Banderas en Melanie Griffith's dochter Stella nu?
Anonim

Als de meeste mensen aan beroemdheden denken, denken we in de eerste plaats aan dingen als het bijwonen van rode loper-evenementen, obsceen rijk zijn en de wereld rondreizen. Om die reden is het begrijpelijk dat veel mensen beroemdheden lijken te beschouwen als op een ander niveau dan alle anderen in het leven. Aan de andere kant kan dat soort denken ervoor zorgen dat mensen het gevoel hebben dat ze het privéleven van sterren als voer voor amusement beschouwen.

Sinds de tabloids ongelooflijk populair werden en vervolgens werden vervangen door roddelwebsites, hebben sommige mensen overwogen om de grootste scheidingen van beroemdheden elk jaar leuk te houden. Bovendien is die perceptie verder gecementeerd door sterren die schijnbaar dol zijn op het schrijven van harde break-up-nummers waar het publiek van zou moeten genieten. Maar wanneer beroemde koppels uit elkaar gaan, worden de betrokken mensen en hun geliefden diep getroffen. Toen Antonio Banderas en Melanie Griffith bijvoorbeeld gingen scheiden, was dat een ingrijpende gebeurtenis in het leven van hun dochter Stella. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat doet Stella nu?

Is Stella Banderas nu dicht bij haar beroemde ouders en zus?

Helaas zijn er veel te veel gezinnen die uit elkaar zijn gescheurd nadat de ouders zijn gescheiden. Gelukkig is het echter zeker mogelijk dat families na een scheiding hecht blijven, zolang de betrokkenen bereid zijn het werk te doen. Als het gaat om de familie van Melanie Griffith en Antonio Banderas, lijken ze dicht bij alle accounts te zijn gebleven.

Als bewijs van het feit dat de familie Griffith/Banderas hecht blijft, hoef je alleen maar te kijken naar de voortdurende relatie van Dakota Johnson en Antonio Banderas. Immers, aangezien Antonio en Dakota niet genetisch verwant zijn, hadden ze kunnen ophouden deel uit te maken van elkaars leven zodra hij technisch gezien niet meer haar stiefvader was. Echter, zoals Antonio ooit tegen US Weekly zei toen hij over Dakota sprak: "Ze is mijn dochter, ik hou van haar. Ik heb met haar op mijn schouders gezeten en de hele wereld over gereisd."

Natuurlijk, hoewel Antonio Banderas en Dakota Johnson nog steeds een hechte band hebben, wil dat nog niet zeggen dat hij goed kan opschieten met zijn dochter Stella of dat ze een goede band heeft met haar moeder Melanie Griffith. Toen Stella Antonio echter vergezelde naar het San Sebastion Film Festival en ze bijpassende outfits droegen, zei dat veel over haar relatie met haar beide ouders. Immers, terwijl Melanie niet bij het evenement was, plaatste ze een afbeelding van haar ex-man en dochter op Instagram samen met een liefdevol bijschrift.

Het feit dat Stella Banderas en Melanie Griffith schijnbaar nog steeds een zeer hechte band hebben, zegt veel. Eind 2021 maakte Stella immers een keuze die gemakkelijk een breuk in haar relatie met haar moeder had kunnen veroorzaken. Toen ze werd geboren, heette de dochter van Antonio Banderas en Melanie Griffith Stella Banderas Griffith. In 2021 diende Stella echter een aanvraag in om Griffith van haar officiële naam te laten verwijderen. In de resulterende gerechtelijke documenten legde Stella haar beslissing uit om Griffith van haar naam te laten vallen.

Volgens haar gerechtelijke documenten wilde Stella "mijn naam inkorten door de extra achternaam te verwijderen". Zoals Stella in het papierwerk uitlegt: "Ik gebruik 'Griffith' meestal niet als ik naar mezelf of op documenten verwijs. Dus het schrappen van de naam zou overeenkomen met mijn normale gebruik." Hoewel dat allemaal praktisch logisch is, zouden veel ouders diep gekwetst zijn door de beslissing van hun kind om hun achternaam te laten vallen, maar dat lijkt niet het geval te zijn voor Stella en haar moeder Melanie. In een interessante wending, ondanks haar rechtszaak, blijft Stella's Instagram-account enkele maanden nadat ze het papierwerk heeft ingediend de achternaam Griffith bevatten.

Wat doet Stella Banderas voor de kost?

Als iemand googelt "wat doet Stella Banderas voor de kost", krijgen ze als antwoord dat ze een acteur is. Aan de ene kant zit daar een kern van waarheid in. Stella speelde tenslotte een rol in een film die haar vader Antonio Banderas regisseerde en haar moeder Melanie Griffith speelde in de titel Crazy in Alabama. Die film kwam echter uit in 1999. Meer recentelijk, in 2019, verscheen Stella in een lip-sync-video voor het nummer "If You Were Mine" van Ocean Park Standoff, wat in feite neerkomt op een hoofdrol in een muziekvideo. Ondanks die credits is het echter een grote uitdaging om Stella een acteur te noemen.

In werkelijkheid lijkt het veel nauwkeuriger om Stella Banderas een model te noemen, aangezien ze in het verleden meerdere keren is betaald om deel te nemen aan fotoshoots. Zo poseerde Stella in 2021 voor een marketingcampagne voor het bedrijf 101p100 waarin ze kleding droeg die was gemaakt van 'geregenereerd nylon'. Voor degenen die niet weten wat dat betekent, heeft het bedrijf de volgende uitleg gegeven.

“Alle producten zijn gemaakt van 100% ECONYL® geregenereerd nylon, dat wordt gemaakt door nylonafval terug te winnen, zoals visnetten uit de oceanen en aquacultuur, textielresten van fabrieken en industrieel plastic. Het vermindert de impact van nylon op de opwarming van de aarde tot 90% in vergelijking met het materiaal uit olie.” In het verleden stond Stella ook op de cover van Glamour Spain.

Aanbevolen: