Antonio Banderas speelde bijna een schurk in deze iconische filmserie

Inhoudsopgave:

Antonio Banderas speelde bijna een schurk in deze iconische filmserie
Antonio Banderas speelde bijna een schurk in deze iconische filmserie
Anonim

Hoewel het lang geleden is dat fans Antonio Banderas in een liveproductie zagen optreden, heeft hij op andere manieren naam gemaakt. De laatste jaren is hij een beetje uit de schijnwerpers verdwenen, maar achter de schermen doet hij veel aan voice-acting.

In feite maakt hij al deel uit van een superlucratieve franchise -- 'Shrek'. Maar hij miste ternauwernood een kans om lid te worden van een andere franchise die naam maakte.

Antonio Banderas voegde zich bijna bij de cast van 'The Mummy'

Om een lang verhaal kort te maken, Antonio Banderas werd bijna aangeboord om een slechterik te worden in de 'The Mummy'-franchise.

Hoewel de verdwijning van Brendan Fraser uit Hollywood na 'Mummy' sommige fans deed denken dat hij misschien vervloekt was, bracht de film uit 1999 twee vervolgen voort, plus een animatieserie en een prequel/spin-off.

Het was een behoorlijk succesvolle franchise, vooral omdat Brendan destijds een hit in Hollywood was. Maar toen Rachel Weisz stopte met de derde film, leek de franchise wat stoom te verliezen.

Voordat de franchise tot stilstand kwam, waren er echter plannen om nog een andere Brendan-Fraser-film te maken: een vierde mummiefilm. En die iteratie zou Antonio Banderas op de cast-shortlist hebben gehad.

Antonio Banderas werd bijna een schurk in 'The Mummy'

Bronnen suggereren dat Universal, de studio achter 'The Mummy', plannen had om een vierde film te maken waarmee de O'Connells naar Zuid-Amerika zouden reizen. Ze zouden "het opnemen tegen Azteekse mummies", zei een journalist, en Antonio Banderas zou als de belangrijkste schurk verschijnen.

Het is op dit moment natuurlijk allemaal speculatie, maar alle tekenen wijzen erop dat Banderas mogelijk een nieuw leven ingeblazen mummie uitbeeldt. Net als zijn voorgangers, waaronder Arnold Vosloo (uit de eerste film), zou Antonio zijn verschenen als een "ondode oude" die uit is op een soort van wraak.

Wat is er gebeurd met de 'Mummy'-franchise?

Het is jammer dat Antonio geen kans kreeg om zich aan te melden voor 'The Mummy 4: Rise of the Aztec', vooral omdat de franchise in latere jaren echt tot stilstand kwam.

Tegen de tijd dat Tom Cruise zich in 2017 aanmeldde, waren er plannen voor "Dark Universe" in de maak. Het doel was om een heel universum (en een reeks films) voort te brengen waarin de mummieverhalen centraal stonden. Maar zelfs met Tom aan het roer crashte en brandde de film.

En terecht; Brendan Fraser wees erop dat hij het volledig eens zou zijn met een reboot, maar alleen als het een element van "plezier" had. Na de moeilijke tijden die Fraser heeft gehad bij het herstellen van zijn eerste gevechten tegen mummies, is het logisch dat hij iets luchtigers wil.

Antonio ba alt natuurlijk waarschijnlijk dat hij een kans heeft gemist om een iconische schurk zonder shirt te spelen die de geschiedenis van meme zou kunnen ingaan, zoals Arnold Vosloo.

Aanbevolen: