Anna Delvey's ouders hebben wat brutale gedachten over hun dochter en wat ze deed

Inhoudsopgave:

Anna Delvey's ouders hebben wat brutale gedachten over hun dochter en wat ze deed
Anna Delvey's ouders hebben wat brutale gedachten over hun dochter en wat ze deed
Anonim

Op elk willekeurig moment zijn er miljoenen gewone mensen die hun dagen doorbrengen met hard werken om het meeste uit hun leven te halen. Hoewel dat op zijn eigen manier zeker bevredigend is, lijdt het geen twijfel dat veel mensen in die positie zich voorstellen hoe het zou zijn om plotseling het leven van de rijken en beroemdheden te leiden. Als gevolg hiervan lijkt het nooit erg verrassend als beroemdheden worden opgelicht.

Een ander neveneffect van gewone mensen die jaloers zijn op de rijken en beroemdheden, is dat de wereld zo nu en dan leert over iemand die zich een weg baant naar het hogere echelon.

In 2022 boeide de Netflix-serie Inventing Anna, waarin zo'n verhaal werd geportretteerd, de kijkers zo dat ze wilden weten of er een tweede seizoen komt. Het bleek echter dat de ouders van Anna Delvey niet werden vermaakt omdat ze hun dochter hard hebben bekritiseerd.

Hoe het uitvinden van Anna's Anna "Delvey" Sorokin beroemd werd

In 2018 schreef een schrijver genaamd Jessica Pressler een artikel over een vrouw die Anna Delvey heette voor het tijdschrift New York. Bijgenaamd de "Soho-grifter", beweerde Delvey een Duitse erfgename te zijn en ze overtuigde banken, hotels en mensen die in New York woonden om haar geld te geven terwijl ze beloofde ze terug te betalen.

Aangezien Anna Delvey's echte naam Anna Sorokin was en haar ouders niet rijk waren, kwam de toestroom van geld die ze beloofde nooit aan, dus betaalde ze nooit iemand terug.

Uiteindelijk werd Sorokin gearresteerd voor het oplichten van mensen en bedrijven, ze werd berecht en veroordeeld voor grootschalige diefstal, diefstal in de tweede graad en diefstal van diensten. Tijdens het proces werd beweerd dat Sorokin mensenbedrijven en hotels oplichtte voor een totaalbedrag van $ 275.000.

Nadat Anna Sorokin's dubbelleven als Anna Delvey werd ontmaskerd en ontwikkeld tot een populaire Netflix-serie, leerden miljoenen mensen over de charismatische jonge vrouw.

Natuurlijk hadden de ouders van Sorokin, die hun dochter in het begin van de jaren 90 in Rusland verwelkomden, een heel ander perspectief op wat hun dochter had uitgespookt.

Wat de ouders van Anna "Delvey" Sorokin hebben gezegd over wat hun dochter deed

Na het eerste verhaal over Anna Delvey dat in het tijdschrift New York werd gepubliceerd, wilde iedereen die de socialite leerde kennen meer over haar weten. Het was onvermijdelijk dat die nieuwsgierigheid ertoe leidde dat de ouders van Anna "Delvey" Sorokin werden gevraagd naar wat hun dochter deed en wat hun relatie met haar was.

Voordat hun dochter Anna Sorokin de aandacht op hen vestigde, waren haar ouders een paar hardwerkende ondernemers.

Als het om Anna's vader gaat, was Vadim Sorokin een voormalige vrachtwagenchauffeur met een verwarmings- en koelingsbedrijf en had haar moeder een kleine supermarkt. Verre van rijk, het paar deed nog steeds wat ze konden om hun dochter te onderhouden.

Na de capriolen van zijn dochter die in de pers terechtkwamen, sprak Vadim Sorokin met The Daily Mail. Volgens Vadim sprak hij drie of vier keer per week met zijn dochter terwijl ze in de gevangenis zat, maar bij hun gesprekken vroeg zijn dochter altijd om meer geld.

“Ze beta alt mensen om voor haar rond te rennen in de gevangenis, om haar kleren voor haar te wassen. Ze heeft het vermogen om mensen om haar pink te wikkelen. Ik heb haar in het verleden duizenden dollars gestuurd. Op dit moment, omdat ze in detentie zit, zijn de bedragen klein… maar zelfs daar heeft ze niet geleerd hoe ze haar financiën onder controle moet houden.'

Erger nog, Vadim Sorokin beweerde dat zelfs als hij zijn dochter jarenlang financieel heeft gesteund en er voor haar was, Anna nooit liefde voor hem uitdrukt. Ik denk niet dat ze ooit heeft gezegd dat ze van me houdt, maar in plaats daarvan tegen me zou zeggen: 'Ik ben je enige dochter en je moet me helpen en me geld geven. Ik kan het zelf niet.'”

Als het gaat om de misdaden die zijn dochter Anna 'Delvey' Sorokin heeft begaan, zegt Vadim Sorokin dat hij en zijn vrouw haar zo goed mogelijk hebben opgevoed."Ze heeft een egoïstische persoonlijkheid, we kunnen er niets aan doen. We hebben haar goed opgevoed. Ik weet het niet, het komt van de natuur. Natuurlijk is ze tot op zekere hoogte schuldig."

Hoewel Vadim Sorokin zich leek af te vragen of zijn dochter Anna Sorokin volledig de schuld kon krijgen van haar acties, zei hij wel iets heel hards tijdens een gesprek met de Daily Mail.

Hoewel Vadim niet rechtstreeks in het artikel wordt geciteerd, meldde The Daily Mail dat hij zei dat zowel hij als Anna's moeder hun dochter verstoten. Vadim werd geciteerd die zei dat Anna op "een oneerlijke en schandelijke manier" handelde.

Wat betreft Anna "Delvey" Sorokin's moeder, ze heeft zich nooit uitgesproken over wat haar dochter deed. Aangezien Sorokins moeder het echter nooit oneens is geweest met de harde dingen die haar man over hun dochter zei, is er geen reden om aan te nemen dat ze Anna's acties steunt.

Nadat Anna "Delvey" Sorokin's acties door haar vader werden genoemd, nam The Daily Mail contact met haar op voor commentaar. In een sms reageerde Anna met een simpele verklaring. "Ik zit liever in de gevangenis dan bij mijn ouders te wonen."

Aanbevolen: