Alles wat we weten over Melanie Griffith en de 25-jarige dochter van Antonio Banderas, Stella

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Melanie Griffith en de 25-jarige dochter van Antonio Banderas, Stella
Alles wat we weten over Melanie Griffith en de 25-jarige dochter van Antonio Banderas, Stella
Anonim

Antonio Banderas en Melanie Griffith trouwden in 1996 en hebben samen één kind, Stella. Helaas is het paar in 2015 gescheiden. Maar ze blijven allebei in de buurt van hun dochter. Zowel Banderas als Griffith waren eerder getrouwd, maar dit was het langste huwelijk dat ze hadden. Na 18 jaar voelde Griffith zich gevangen en ingediend in juni 2014. Ze heeft nog drie andere kinderen, maar Griffith deelt er slechts één met Banderas.

Stella Banderas Griffith werd geboren als Stella del Carmen Banderas Griffith op 24 september 1996 in Marbella, Spanje. Ze is van Noorse, Zweedse, Duitse en Engelse afkomst van moeders kant en Spaans van haar vader. De 25-jarige is in de voetsporen van haar ouders getreden en actrice geworden.

Ze was een behoorlijk privépersoon en er is niet veel over haar bekend, maar hier is alles wat we hebben verzameld over de dochter van Melanie Griffith en Antonio Banderas.

9 Stella Banderas Griffith's vroege leven

Geboren in Spanje, slechts een paar maanden nadat haar ouders waren getrouwd, sprong Stella snel in de entertainmentbusiness. Ze had paparazzi al sinds haar kindertijd en stond het grootste deel van haar leven in de schijnwerpers. De 25-jarige was behoorlijk populair op school en na het acteren in een paar films ging hij terug naar het normale leven. Ze kreeg vooral aandacht toen ze samen met haar ouders de 61e Golden Globe Awards bijwoonde.

8 Ze heeft beroemde halfbroers en zussen

Ondanks dat ze het enige kind is van Antonio Banderas en Melanie Griffith, heeft Stella nog twee andere halfbroers en -zussen van haar moeders kant, en ze zitten allebei in de entertainmentbusiness. Alexander Bauer is haar moeder en de zoon van acteur Steven Bauer. Hij was een schrijver over de korte film uit 2013, Kazoos op First? en heeft achter de schermen aan andere projecten gewerkt. En het meest opvallende is dat haar halfzus actrice Dakota Johnson is, dochter van haar moeder en acteur Don Johnson.

7 Stella Banderas Griffith's acteercarrière

Hoewel ze is teruggekeerd naar het normale leven en terug naar school is gegaan, speelde Stella in haar jongere jaren in sommige films. Ze speelde in een handvol films, waaronder The Oscars en Crazy In Alabama en een paar Spaanse films. De meeste van haar acteercredits zijn van voordat ze naar school ging. Nadat ze het grootste deel van haar leven in de schijnwerpers had gestaan, besloot Banderas Griffith naar de University of Southern California te gaan en film te studeren, zodat ze een normaal leven kon leiden.

6 Haar Parfumlijn

Naast acteren en modellenwerk heeft Stella Banderas Griffith andere projecten op zich genomen, en een daarvan is een parfumlijn. Haar geurlijn, Lightbody, is een natuurlijke, duurzame lijn, gelanceerd in 2021. Ze zijn gebaseerd op het lichaam, de ziel en de aarde. De eerste die werd uitgebracht heette The Soul en is een geïnspireerde mix van geuren van Pasen, vanille-extract en brandende wierook. De geur is unisex en ecologisch.

5 Ze is ook een model

Als twintiger is Stella Banderas Griffith in het modellenwerk gestuit. Ze poseert in veel bikini's en outfits op haar Instagram en wordt beheerd door Uno-modellen. Stella sierde de cover van Glamour Spain voor hun uitgave van september 2020. In 2021 werd ze gezien als model voor het merk Nylon, 101p100. Stella plaatst de foto's van haar shoots meestal op haar Instagram op haar 182k+ volgers.

4 Ze heeft een schattige hond

Er is nu niet veel bekend over haar thuisleven, maar volgens haar Instagram heeft ze een kleine, schattige hond. Haar eerste foto van de hond was in 2017 en afgaande op sommige berichten zou de naam van de hond mogelijk Lady kunnen zijn.

3 Stella Banderas Griffith is een papa's meisje

Ze heeft een hechte band met haar beide ouders, maar is echt een vaderskindje. Er zijn verschillende foto's van hem en haar op haar sociale media-accounts uit haar kindertijd en nu. Er zijn er zelfs enkele op rode lopers en andere evenementen in de branche. Ze neemt haar Spaanse roots heel serieus.

2 Stella Banderas Griffith's netto waarde

Ondanks dat haar ouders miljoenen dollars hebben, wordt Stella Banderas Griffith geschat op slechts $ 500.000 tot $ 1,5 miljoen, volgens een paar verschillende websites. Ook al acteert ze niet meer, ze krijgt er waarschijnlijk nog steeds resten van en verdient geld met haar modellencarrière en parfumlijn.

1 Griffith van haar naam verwijderd

Volgens Page Six heeft ze in september 2021 een verzoek ingediend om Griffith van het einde van haar achternaam te laten verwijderen. Volgens gerechtelijke documenten die door de outlet zijn verkregen, wilde ze de naam verwijderen "om mijn naam in te korten door de extra achternaam te verwijderen. Ook gebruik ik 'Griffith' meestal niet als ik naar mezelf of op documenten verwijs. Dus het laten vallen van de naam zou overeenkomen met mijn normale gebruik."

Het model gebruikt alleen Banderas op haar Instagram-naam, maar heeft geen kwade bedoelingen jegens haar moeder. Het is gewoon om een kortere naam te hebben.

Aanbevolen: