De waarheid over het buitensporige vermogen van Ben en Erin Napier

Inhoudsopgave:

De waarheid over het buitensporige vermogen van Ben en Erin Napier
De waarheid over het buitensporige vermogen van Ben en Erin Napier
Anonim

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof het recept waaruit een succesvolle HGTV-show bestaat, heel eenvoudig en gemakkelijk opnieuw te maken is. De beste HGTV-shows lijken tenslotte allemaal een vergelijkbare geruststellende toon te hebben en de meeste sterren van het netwerk komen over als gezond. In werkelijkheid is elke HGTV-show echter uniek op zijn eigen manier en een deel van de reden dat dit het geval is, is te wijten aan de sterren van elke serie.

Aangezien elke HGTV-host zijn eigen element naar het netwerk brengt, is het logisch dat ze verschillende bedragen krijgen voor hun hostingtaken. Sommige mensen vragen zich bijvoorbeeld af of Bryan en Sarah Baeumler de rijkste sterren van HGTV zijn, terwijl andere mensen denken dat het vermogen van Mina Starsiak Hawk haar bovenaan de hoop kan plaatsen. Het maakt niet uit hoeveel hun mede-HGTV-sterren waard zijn, het is zeker de moeite waard om op te merken dat Ben en Erin Napier een werkelijk indrukwekkend fortuin hebben verzameld.

Hoeveel zijn Ben Napier en Erin Napier waard?

Zoals elke HGTV-fan al weet, is de programmering van het populaire netwerk gericht op 'reality'-shows die gericht zijn op het kopen of renoveren van huizen. Desondanks is er enige gissing geweest over de vraag of HGTV's House Hunters echt is of niet. Natuurlijk zijn er tal van geruchten over andere nep-realityshows, dus dat zou voor niemand als een te grote verrassing moeten komen.

Aangezien de meeste mensen hun favoriete HGTV-ster nooit zullen ontmoeten, laat staan ze persoonlijk zullen leren kennen, is er geen manier om zeker te weten of ze dezelfde off-camera zijn. Ondanks dat, op basis van alles wat er bekend is over Erin en Ben Napier, lijkt het heel veilig om aan te nemen dat er niets nep aan hen is. Per slot van rekening zijn de Napiers in het echte leven net zo schattig als op televisie.

Hoewel het zeker lijkt alsof er niets nep is aan de manier waarop Ben en Erin Napier op televisie overkomen, moet het toch vanzelfsprekend zijn dat fans alles over het paar weten. Immers, op basis van hoe de Napiers overkomen tijdens afleveringen van Home Town en hun andere shows, zouden de meeste van hun fans nooit raden hoe rijk het paar is.

Dankzij het feit dat Erin en Ben Napier al jaren tv-sterren zijn, mag het niemand verbazen dat ze het financieel goed doen. Bovendien geeft het feit dat de Napiers meer aanwezig zijn op HGTV dankzij de spin-offs van Home Town aan dat het duo geld moet verdienen. Zelfs met dat alles in gedachten, zouden veel fans van de Napiers verrast om te horen dat het paar volgens Closer Weekly een gezamenlijk geschat vermogen van $ 5 miljoen heeft.

Hoe Ben Napier en Erin Napier hun indrukwekkende vermogen uitgeven

Dankzij hun drukke schema als tv-sterren en al hun nevenprojecten, zoals het lanceren van een meubelcollectie, lijkt het duidelijk dat Erin en Ben Napier niet zoveel vrije tijd hebben. Wanneer het powerkoppel echter niet bezig is beide kanten van de kaars te branden en voor hun kinderen te zorgen, kunnen ze genieten van een ongelooflijke levensstijl dankzij het fortuin dat ze hebben vergaard.

Natuurlijk weet elke fan van Ben en Erin Napier al dat het paar ongelooflijk getalenteerd is in het restaureren en renoveren van huizen. Met dat in gedachten zou het gewoon verkeerd voelen als de Napiers een gloednieuw megalandhuis zouden kopen zoals sommige andere sterren doen. Gelukkig is dat niet het geval, aangezien de Napiers in een oud huis wonen dat ze in Laurel, Mississippi hebben gekocht.

Sinds Erin en Ben Napier gewend zijn om voor de camera te staan, is het logisch dat ze bereid waren om met verslaggevers te praten over hun prachtige huis. Als gevolg hiervan is het bekend dat de residentie van het echtpaar in Mississippi een huis in vakwerkstijl uit 1925 is dat hen een aardige cent zou hebben gekost. De Napiers lieten immers hun huis fotograferen, en om te zeggen dat het er van binnen en van buiten prachtig uitziet, is een understatement.

Als Ben en Erin Napier niet thuisblijven bij hun honden en kinderen, kunnen ze in stijl op pad. Iedereen die het stel op sociale media volgt, weet immers dat ze regelmatig foto's van zichzelf posten met hun prachtig gerestaureerde vintage truck. Hoewel het onduidelijk is hoeveel geld het paar heeft uitgegeven aan hun geliefde vrachtwagen, lijdt het geen twijfel dat het een aanzienlijke uitgave zou zijn geweest. Immers, zelfs de aangepaste verfbeurt van de truck, die er ongelooflijk uitziet, zou duur zijn geweest.

Uiteindelijk lijkt het duidelijk dat Erin en Ben Napier niet rond gaan pronken met hun fortuin voor de wereld, waarschijnlijk omdat ze niet dat soort mensen zijn. Tegelijkertijd lijkt het echter duidelijk dat de Napiers een levensstijl hebben waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Aanbevolen: