Taylor Swift's moeder heeft deze video gelekt waardoor ze rood werd op live tv

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's moeder heeft deze video gelekt waardoor ze rood werd op live tv
Taylor Swift's moeder heeft deze video gelekt waardoor ze rood werd op live tv
Anonim

Taylor Swift's moeder - Andrea - weet al haar hele leven hoe het is om familie te zijn van een musicalster. Haar eigen moeder - Taylor's grootmoeder, Marjorie Finlay - was een professionele operazangeres en tv-persoonlijkheid. Toen ze 31 was, won ze een talentenjacht op ABC en deed ze mee aan de Music With the Girls-show van het netwerk.

Met dit soort achtergrond moet Andrea behoorlijk goed op de hoogte zijn van waar de grens moet worden getrokken tussen privacy en wat acceptabel is voor openbare consumptie. Helaas voor Taylor betekende het oordeel van haar moeder hierover dat een zeer gênant moment voor haar thuis op de nationale televisie belandde - en over de hele wereld via internet.

De muzikant verscheen op Jimmy Fallon's The Tonight Show toen de presentator onthulde dat Andrea haar had opgenomen terwijl ze duizelig was na een laseroperatie aan haar ogen.

Behandeld met Panache

Fallon wordt soms bekritiseerd omdat hij te aanmatigend is en de schijnwerpers van zijn gasten steelt. Deze keer behandelde hij het hele scenario echter met zwier, zelfs toen hij Taylor overrompelde met de video-onthulling. 'Kun je me trouwens zien?' plaagde hij, waardoor ze nogal verward keek naar waar hij heen ging.

Ze antwoordde bevestigend, waarop Fallon zei: "Oké, goed. Want… heb je niet net een LASIK-operatie ondergaan?" De zanger keek nu nog meer verbaasd. "Ik deed… Hoe weet je dat?" vroeg ze, tot vermaak van het publiek.

Taylor Swift en Jimmy Fallon in zijn 'The Tonight Show&39
Taylor Swift en Jimmy Fallon in zijn 'The Tonight Show&39

Dit was in 2019, toen ze een operatie onderging om haar gezichtsvermogen te corrigeren. LASIK staat voor 'Laser-Assisted In-Situ Keratomileusis', een procedure waarbij een oogarts de kromming van het hoornvlies aanpast om het gezichtsvermogen van de patiënt te verbeteren. Na de procedure zullen de specialisten meestal wat pillen verstrekken om pijn te verlichten, maar deze zullen er meestal ook voor zorgen dat de patiënt wat lusteloos wordt.

Zonder nog te onthullen waar hij mee bezig was, bleef Fallon zijn gast hierop aanspreken: "Neem je pijnstillers of zoiets als je dat doet? Ik bedoel, geven ze je lachgas of zoiets?"

Laat haar het geheim binnen

"Ze geven je zeker een paar behoorlijk hardcore pillen nadat je een laser in je oog hebt gehad", legde een zeer verbijsterde Taylor uit voordat hij terugduwde: "Wat is er aan de hand?" Op dat moment lachten Fallon en zijn publiek onbedaarlijk, maar uiteindelijk zwichtte hij en liet Taylor het geheim weten."Je moeder heeft je misschien wel of niet op video opgenomen na de operatie. En ze gaf ons de video! Dit is een wereldpremière, dus je moet het zien…"

Taylor Swift met haar moeder, Andrea
Taylor Swift met haar moeder, Andrea

Daarmee maakte hij een video van een erg slaperig uitziende Taylor, met een grote oogbeschermingsbril op haar hoofd geplakt. Ze hield een tros bananen vast, zoals haar moeder haar opnam. "Ze heeft een snack gevonden", klinkt Andrea's stem in de clip, terwijl Taylor een banaan plukt. De artiest begint echter meteen te mokken en protesteert kinderachtig: "Dat was niet degene die ik wilde!"

Ze klinkt alsof ze op de rand van tranen staat. Andrea helpt haar de bananen te verwisselen terwijl ze haar ontmoedigt om te huilen - want dat zou zeker irritatie veroorzaken aan haar genezende ogen. Taylor vraagt zich dan af wat ze moet doen met de banaan die ze eerst had geplukt en vroeg: "Maar wat moeten we nu met deze banaan?"

Wreed genoeg om het te filmen

Nogmaals biedt moeder aan om te helpen - terwijl ze ervoor zorgt dat ze alles op camera vastlegt. "Ik eet het wel op, het is van mij", biedt Andrea aan. 'Maar het heeft geen hoofd!' roept Taylor aangeschoten en hilarisch uit. Ze gaat dan naar haar kamer, waar haar moeder haar volgt en blijft opnemen.

Taylor Swift na haar LASIK-operatie
Taylor Swift na haar LASIK-operatie

Het volgende stukje van de clip toonde de superster in bed, slaperig proberend de banaan te eten. "Val niet in slaap door een banaan te eten", zegt Andrea. "Ik slaap niet, mijn geest leeft!" haar dochter reageert, toen de video tot een einde kwam. Toen de show terugging tot Fallon en een nu gematigde Taylor, viel haar mond letterlijk open toen ze het feit verwerkte dat miljoenen mensen over de hele wereld haar in die staat zouden zien.

Fallon probeerde verder te gaan met het interview, maar de muzikant zat nog steeds vast bij wat er net was gebeurd."Wacht. [Mam] was zo vriendelijk om me [naar de operatiekamer] te rijden, maar wreed genoeg om het te filmen en aan jou te geven?" dacht ze na. De gastheer vroeg haar Andrea te bedanken voor hem, maar ze wilde het niet: "Ik ga haar iets anders vertellen!"

Aanbevolen: