Hoeveel is 'RHOSLC'-beginner, Jennie Nguyen waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'RHOSLC'-beginner, Jennie Nguyen waard?
Hoeveel is 'RHOSLC'-beginner, Jennie Nguyen waard?
Anonim

Jennie Nguyen is de nieuwste Real Housewives-ster van S alt Lake City en fans kunnen geen genoeg van haar krijgen! Hoewel ze misschien de nieuweling van dit seizoen is, is het zeker dat ze niet nieuw is om zichzelf in het drama te voegen. Jennie heeft een aantal iconische regels afgeleverd, en als je haar hilarische familie in de mix gooit, heb je reality-tv-goud!

Hoewel de focus dit seizoen vooral ligt op niemand minder dan Jen Shah en haar arrestatie, lijkt het alsof Jennie boos wordt als het gaat om Shah's aanhoudende vete met Meredith Marks. Hoewel Jennie oorspronkelijk bedoeld was als een "vriend van" om zich bij de bende aan te sluiten, samen met Lisa Barlow, was ze te goed om geen sneeuwvlokje vast te houden!

Na het delen van haar verhaal over de ontsnapping van haar familie uit Vietnam, hebben fans veel vragen over haar verleden, maar een vraag die overblijft is hoe rijk Jennie is? Aangezien de echte huisvrouwen bekend staan om hun weelderige levensstijl, zijn Nguyen en haar familie zeker geen uitzondering. Dus, wat is het vermogen van Jennie Nguyen? Laten we erin duiken!

Hoeveel is Jennie Nguyen waard?

Jennie Nguyen maakt ons aan het lachen sinds haar debuut op de Real Housewives of S alt Lake City. De ster was oorspronkelijk bedoeld om deel te nemen aan de serie in een "vriend van"-rol, maar gezien de ongelukken met Jen Shah en haar voortdurende juridische strijd, was het het meest logisch om haar aan te houden als een fulltime toevoeging, en jongen, wat zijn we blij dat Bravo het deed!

Nguyen, die vanuit Vietnam regeert, heeft een behoorlijke opvoeding gehad. Nadat ze op 7-jarige leeftijd uit haar thuisland was ontsnapt, werden Jennie en haar familie gevangengenomen door Thaise piraten, waar ze bijna 2 jaar in Thailand werden vastgehouden. Nadat ze door de christelijke kerk waren gered, zoals Jennie beschreef, werden ze overgevlogen naar Long Beach, Californië, en sindsdien wonen ze in de Verenigde Staten.

Na haar verhuizing naar S alt Lake City exploiteerde Jennie een aantal medispa's die ze van de grond af aan begon. Gelukkig voor Jennie zorgde haar succes als ondernemer ervoor dat ze een nettowaarde van $ 3 miljoen kon vergaren! Terwijl Lisa Barlow en Mary Cosby in feite de rijkste castleden zijn, wordt Jennie tweede, wat duidelijk maakt dat er niet met haar gespeeld mag worden.

Ondanks het feit dat ze miljoenen op haar naam heeft staan, brengt Jennie haar ouderwetse waarden bij als het om haar familie gaat. Van zichzelf opruimen, klusjes doen, helemaal tot uitzonderlijk zijn op school, Jennie en haar man, Duy, hebben geweldig werk geleverd bij het opvoeden van hun drie kinderen.

Ze verkocht haar bedrijf om thuisblijfmoeder te zijn

Over Jennie's kinderen gesproken, de RHOSLC-ster onthulde tijdens haar première-aflevering dat ze haar bedrijf achterliet om fulltime thuisblijfmoeder te zijn! Hoewel de beslissing niet gemakkelijk was om te nemen, werd het duidelijk dat Jennie veel liever bij haar kinderen was dan op haar werk.

Hoewel dit niet iets is dat iedereen kan doen, zoals Jennie erkent, is het duidelijk dat haar beslissing zeker zijn vruchten afwierp. Jennie en haar man, Duy, delen hun drie kinderen, Atlas, Triton en Karlyn. Sinds hun debuut houden fans van hun kinderen, maar Karlyn v alt zeker op als favoriet bij de fans, en terecht!

Wie is Jennie's echtgenoot, Duy?

Jennie stelt fans voor aan haar man, Duy Tran, die chiropractor is. Hoewel ze haar man beschreef als een "botergezicht", bewerend dat zijn lichaam geweldig was, maar zijn gezicht niet, is het duidelijk dat de twee een speciale band delen. Ondanks dat ze een hechte eenheid zijn, hebben de twee nog steeds hun verschillen.

Duy, die onvermurwbaar is om zijn gezin uit te breiden, lijkt niet erg warm onthaald te worden door de kijkers. Nadat ze Jennie onder druk had gezet om meer kinderen te krijgen, maakte de RHOSLC-ster duidelijk dat ze dat niet wil. Jennie onthulde verder dat ze 9 miskramen en 3 c-secties heeft gehad, wat haar aarzeling verklaart om meer kinderen te krijgen.

"Het is een voortdurend probleem dat we al vele, vele jaren hebben. Het is niet opgelost", vertelde ze. "Het is een voortdurende complicatie, dus er is nog geen oplossing, dus je moet gewoon kijken of we er een oplossing voor hebben of dat we er nu nog steeds mee bezig zijn", deelde Jennie.

Duy is zelfs zo ver gegaan om te suggereren dat een zuster-vrouw hun kind zou dragen, wat niet goed zat bij Jennie. Fans zijn nu boos op Dr. Duy omdat hij zijn vrouw onder druk heeft gezet om meer kinderen te krijgen, ondanks de gevaren die ermee gepaard gaan. Gezien alles wat Jennie heeft meegemaakt met haar vruchtbaarheid in het verleden, is het schokkend dat een arts als Duy steeds meer op de zaak blijft drukken.

Aanbevolen: