Steve Martin verdedigt Selena Gomez nadat Disney-opmerkingen weerslag kregen

Inhoudsopgave:

Steve Martin verdedigt Selena Gomez nadat Disney-opmerkingen weerslag kregen
Steve Martin verdedigt Selena Gomez nadat Disney-opmerkingen weerslag kregen
Anonim

Steve Martin kwam op voor zijn co-ster, Selena Gomez nadat de ster veel kritiek kreeg voor haar Disney-commentaar.

De komische legende schittert met de Wizards of Waverly Place-actrice in hun nieuwe serie, Only Murders in the Building. Deze duistere komedie dient als Gomez' terugkeer naar het televisiescherm, ook naast de legendarische Martin Short.

De show gaat over: "Drie vreemden delen een obsessie met echte misdaad en worden plotseling in één gewikkeld. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve Upper West Side-appartementengebouw, vermoedt het trio moord en gebruikt hun precieze kennis van ware misdaad om de waarheid te onderzoeken. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het bedreigde trio tot het besef dat er misschien een moordenaar onder hen leeft terwijl ze racen om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is."

Tijdens de promo voor de show vertelde Gomez hoe ze "mijn leven op zeer jonge leeftijd bij Disney weggaf en ik niet wist wat ik aan het doen was." Die opmerking ging viraal en veroorzaakte opschudding op sociale media.

Gelukkig kwam Steve Martin snel in de verdediging van Selena Gomez.

Alleen moorden in het gebouw Trailer

Martin verklaarde: "Ik was erbij toen Selena dat zei, en het werd op de meest luchtige, grappige, grappige manier gezegd. "En dan zie ik dat het wordt geïnterpreteerd - soms zullen ze zeggen dat ze een grapje maakte en soms hebben ze het als een onheilspellende kop - maar het was helemaal gewoon voor de lol. Ik heb mijn leven opgezegd bij [co-star] Marty Short, denk je dat ik dat leuk vind?"

Steve Martin en Martin Short hebben een van de meest hysterische vriendschappen en vonden het geweldig om deze show te maken met hun nieuwe vriendin, Selena Gomez. Gomez herinnerde zich het werken met haar "twee gekke ooms" en zei: "Het was zo leuk voor mij om te leren en echt het gevoel te hebben dat ik een deel van de bende was. Ze hebben me zelfs ingewijd als derde amigo."

Hulu schenkt fans echt komisch goud met dit dynamische duo!

Gomez voegde er zelf aan toe: "Ik ben meer dan trots op het werk dat ik ook met Disney heb gedaan. Het heeft op een bepaalde manier gevormd wie ik ben." Onthoud altijd waar je vandaan kwam!

Bekijk 'Only Murders' vandaag

De eerste 3 afleveringen van OnlyMurders met in de hoofdrol Steve Martin, Selena Gomez en Martin Short zijn vandaag uitgebracht op Hulu.

Aanbevolen: