Bereiden Kim en Kanye zich voor hun verzoening?

Inhoudsopgave:

Bereiden Kim en Kanye zich voor hun verzoening?
Bereiden Kim en Kanye zich voor hun verzoening?
Anonim

Ah, en we dachten allemaal dat Kimye voor altijd was! Nou, misschien niet. Maar het machtspaar leek zeker een sterke match en genoot van bijna zeven jaar huwelijk samen voordat ze er in februari 2021 uiteindelijk mee ophielden. Tijdens hun huwelijk op de A-lijst, Kim Kardashianen echtgenoot Kanye West verwelkomden samen vier prachtige kinderen; North, Saint, Chicago en Psalm

Hun persoonlijke leven was altijd een bron van fascinatie en ongelooflijk nauwkeurig onderzoek - maar het paar vond het altijd leuk om elementen van hun privéleven te delen en alles te bespreken, van hun persoonlijke eigenaardigheden in de relatie tot hoe ze de speelkamer van hun kinderen inrichten. Maar hun glamoureuze verbintenis trof vorig jaar een rif, bemoeilijkt door verschillende bijeenroepende factoren. Kanye's verhuizing naar zijn ranch in Wyoming, terwijl Kim in Los Angeles bleef, zette het huwelijk onder grote druk. De publiekelijk verslechterende geestelijke gezondheid van de 'Sterkere' rapper veroorzaakte ook pijn bij Kim, vooral nadat hij onthullingen had gedaan waar Kim zich niet prettig bij voelde.

Het kan daarom verrassend zijn om te horen dat er geruchten circuleren over een mogelijke 'Kimye'-verzoening. Ja, het paar overweegt misschien echt om dingen een tweede kans te geven. Dus, is er enige waarheid in de romantiekgeruchten?

6 Ze hebben onlangs gegeten bij Nobu

Gaat een stevig gescheiden stel nog steeds samen uit eten? Nou, als ze op goede voet staan, misschien. Maar dit weerhield fans er niet van om te speculeren over een reünie van Kim en Kanye nadat het paar vorige week werd gespot tijdens een diner in het eersteklas restaurant Nobu in Malibu.

5 Ze werken blijkbaar aan het opnieuw opbouwen van de basis van hun relatie

Volgens TMZ werkt het paar "aan het opnieuw opbouwen van de basis van hun relatie", en doen ze de moeite om tijd samen en met de kinderen door te brengen waar ze maar kunnen. Hun kinderen zijn een absolute prioriteit voor het voormalige echtpaar, met een bron die zegt dat het ex-paar vastbesloten is om "een gezonde en stevige basis van liefde en steun te behouden". Kims duidelijke beslissing om de kinderen te betrekken bij de carrière van hun vader is daar het bewijs van. Kim heeft ze meegenomen naar alle Donda-luisterevenementen van Kanye en ze zijn verschillende keren samen gefotografeerd.

4 Er zijn geruchten dat Kim de scheiding kan annuleren

Er wordt gezegd dat Kim overweegt de echtscheidingsaanvraag tegen Kanye in te trekken, ondanks tegenstrijdige berichten dat de echtscheiding nog steeds definitief doorgaat. Terwijl het echtscheidingsproces nog aan de gang is, zou er nog steeds ruimte zijn voor Kim om de procedure te annuleren, mocht ze sterk genoeg voelen. Sommige fans hebben gespeculeerd dat de Keeping Up With The Kardashians-ster misschien spijt heeft van haar beslissing en zich afvroeg of ze te haastig was om dingen met Kanye te beëindigen.

3 Sommigen denken dat Kanye's break-up signalen dat hij openstaat voor verzoening

Terwijl sommigen denken dat Kanye's recente bewegingen suggereren dat hij echt verder is gegaan van zijn huwelijk met Kim, suggereren anderen het tegenovergestelde. Kanye West begon te daten met supermodel Irina Shayk na de splitsing, en maakte er ook een punt van om alle Kardashians op Twitter te ontvolgen. Echter, West en Shayk zijn naar verluidt al uit elkaar. Dus met Kanye opnieuw een vrije agent, opent dit de deur voor een mogelijke terugkeer naar Kim, wat goed zou kunnen verklaren waarom het paar nieuwe vooruitgang lijkt te boeken in hun relatie.

2 Kim zoekt echt gezelschap

Openend voor haar moeder in een van de laatste afleveringen van Op de hoogte blijven van de Kardashians, legde Kim haar behoefte aan gezelschap uit en hoe moeilijk het was om gescheiden te zijn van haar man (dit was toen ze nog samen waren).

"Ik wil gewoon totaal geluk", zei ze tegen haar moeder Kris. "Natuurlijk weet ik dat volledige gelukzaligheid geen volledige realiteit is, maar als ik het het grootste deel van de tijd meer kan hebben, is dat alles wat ik wil doen … Waar dat me ook brengt, ik wil gewoon mijn pure geluk. Dus dat is waar ik aan werk, uitzoeken hoe ik daar kan komen." Ze vervolgde: "Ik heb gewoon het gevoel dat ik zo hard heb gewerkt in het leven om alles te bereiken wat ik wilde en ik voldeed aan mijn verwachtingen en bereikte 10 keer meer dan ik zelfs dacht dat menselijk mogelijk was, maar ik heb geen leven om dat mee te delen … Maar dat is triest voor mij en dat is niet wat ik wil. Ik wil iemand die we dezelfde shows gemeen hebben, ik wil iemand die wil met mij sporten.”

Het is duidelijk dat Kim echt hunkert naar een romantisch partnerschap. Zou een verzoening met Kanye, inclusief een toezegging van hem om meer tijd samen door te brengen, de oplossing voor haar kunnen zijn?

1 Kim kan worden geïnspireerd door haar zussen

Kim komt uit een familie van vergevingsgezinden. Of je het nu eens bent met hun beslissingen of niet, Khloe en Kylie hebben hun ex-vriendjes teruggenomen na moeilijke breuken en hebben geprobeerd een tweede poging te doen om hun relatie te verbeteren. Hoewel deze relatiebreuken werden veroorzaakt door beschuldigingen van bedrog, en Kim's huwelijk niet zulke moeilijkheden kende, is het gemakkelijk in te zien hoe Kim hun voorbeeld zou kunnen volgen en proberen zich te verzoenen met Kanye. Zal ze hem een tweede kans geven? We zullen moeten afwachten.

Aanbevolen: