The Ultimatum Episode 7 Recap: spanningen stijgen naarmate de tijd nadert voor de koppels om een keuze te maken

Inhoudsopgave:

The Ultimatum Episode 7 Recap: spanningen stijgen naarmate de tijd nadert voor de koppels om een keuze te maken
The Ultimatum Episode 7 Recap: spanningen stijgen naarmate de tijd nadert voor de koppels om een keuze te maken
Anonim

Met nog maar 10 dagen te gaan tot The Ultimatum: Marry or Move On 's vraag wordt beantwoord, gaan de dames naar een bar voor het vrijgezellenfeest van Alexis. Hoewel hun vriendin extatisch haar happy end bezorgde, nemen de zaken een wending wanneer Alexis vragen begint te stellen over de proefhuwelijken.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 7: 'Back to Reality'

April verlaat het vrijgezellenfeest van Alexis

Aan de bar bestellen Madlyn en Rae een rondje margarita's voor de meisjes. April vraagt echter om een maagdelijke drank van haar, waarin staat dat ze 12 dagen te laat is en de volgende maandag een afspraak heeft voor een echo. Kunnen Jake en April zich voorbereiden op een baby? Wanneer Alexis komt opdagen, flitst ze met haar ring, waardoor de andere vier meisjes jaloers worden. Ze zet de dames neer en wurmt zich in de "nitty-gritty".

Alexis begint met, nogmaals, haar mening te geven over Colby en Madlyn te vertellen dat ze het beter kan doen. Madlyn geeft toe dat de verschillen tussen Colby en Randall enorm zijn, maar ze zit er nog steeds tussenin. Rae doet dan open en bekent dat zij en Zay op de klippen zijn gelopen sinds ze weer bij elkaar zijn ingetrokken. Alexis negeert Aprils aanwezigheid en vraagt of Rae zichzelf met Jake mag zien.

Beslissen dat het "onbeleefd" is om haar eerlijke mening te geven terwijl April nog geen anderhalve meter verwijderd is, zegt Rae dat ze zichzelf zou kunnen zien met "iemand zoals hij". Terwijl Alexis blijft aandringen op Rae's bekentenis van haar behoefte aan Jake, neemt April aanstoot aan het gesprek, zegt dat ze er vast van overtuigd is dat Jake haar ten huwelijk zal vragen, en verlaat prompt het vrijgezellenfeest.

April en Jake verzoenen hun verschillen

Terug in hun appartement vertelt April aan Jake dat ze nog steeds gelooft dat hij haar soulmate is, hoewel ze opmerkt dat zijn lichaamstaal afstandelijk is sinds ze weer bij elkaar zijn ingetrokken. April verontschuldigt zich nogmaals voor het doorzoeken van Jake's telefoon en bekent dat ze probeert de persoon te zijn die ze heeft leren kennen met Colby. Jake accepteert haar excuses, maar zegt haar dat hij tijd nodig heeft om te herstellen van de schending van het vertrouwen.

Met nog 1 week te gaan tot de ultimatums worden beantwoord, onthult April dat zij en Jake weer normaal lijken te zijn. Jake geeft toe dat hij aanvankelijk boos was op het feit dat April hun proefperiode van drie weken inging, en hoopt een leuke tijd te hebben en haar de komende week een eerlijke kans te geven. Als ze standvastig blijft, zegt April aan het einde van deze ervaring, wil ze een ring van Jake om haar vinger.

April en Jake The Ultimatum: Marry or Move ON
April en Jake The Ultimatum: Marry or Move ON

Madlyn en Colby hebben een doorbraak na de Winery Retreat van het stel

Hoewel ongemakkelijk, besluiten de oorspronkelijke koppels om een feestbus naar een wijnmakerij te nemen. In de hoop de onhandigheid te doorbreken, gooit Colby voedsel voor April om in haar mond te vangen, wat jaloezie opwekt bij Madlyn, die vervolgens denkt dat het beëindigen van het experiment dat met Colby verloofd is, een vergissing kan zijn. Na het bezoek aan de wijnmakerij vertelt Colby Madlyn dat hij denkt dat ze het sterkste stel zijn, hoewel Madlyn het daar niet mee eens is.

Madlyn en Colby Het ultimatum: trouwen of verder gaan
Madlyn en Colby Het ultimatum: trouwen of verder gaan

Colby neemt aanstoot aan Madlyns realisme en de twee blijven elkaar verkeerd begrijpen, waardoor Colby alleen op de bank slaapt. De volgende dag komt het paar samen om zich te verzoenen. Madlyn zegt tegen Colby dat ze gehoord wil worden, een gevoel dat Colby voorlopig lijkt te begrijpen en te beantwoorden.

Colby geeft ook uiting aan zijn gevoelens dat Madlyns kritiek misschien voortkomt uit de onrust in haar familie. Madlyn geeft toe en zegt dat ze gelooft dat de scheiding van haar ouders ervoor zorgde dat ze kleiner en veeleisender werd. Daarmee belooft Colby meer oplettend te zijn en wil ze niets liever dan Madlyn geven wat ze wil en nodig heeft.

Rae sluit af en laat Zay aan zijn lot over

Nadat hij van Shanique de waarde van emotionele expressie heeft geleerd, legt Zay het op tafel bij Rae en vraagt om volledige transparantie, waarbij hij zegt dat hij dit experiment aan haar wil overlaten. Op een emotieloze manier geeft Rae toe dat ze veel heeft waar ze aan moet werken, waaronder kwetsbaarheid. Rae laat dan de bom vallen waarvan ze denkt dat ze nu niet verloofd moet zijn, hoewel ze bereid is om te proberen hun verschillen op te lossen.

Terwijl Zay ernaar streeft Rae te helpen haar gevoelens te verwerken en zichzelf volledig op te offeren, zwijgt Rae, beweert dat haar neus loopt en loopt weg van het gesprek. Later die avond hekelt Rae Zay omdat hij ervoor heeft gekozen om uit te gaan in plaats van bij haar thuis te blijven. Zay ha alt aan dat hij gewond is en stoom af wil blazen, aangezien zijn partner hem niet de geruststelling biedt die hij zoekt.

Rae checkt tevergeefs haar telefoon om 2 uur 's nachts, dan om 4 uur en om 8.15 uur keert Zay terug naar het appartement. Zay verdedigt zichzelf en vertelt Rae dat hij niet zeker weet wat hij nog meer moet doen als hij 'buitengesloten' wordt. Rae bestrijdt hem dan, noemt hem "walgelijk", en neemt de intimiteit tussen de twee van tafel. Terwijl de ruzie escaleert, smeekt Zay Rae om terug naar de slaapkamer te komen om te praten, terwijl Rae "ga weg!"

Shanique's familie helpt Shanique en Randall een gemeenschappelijke basis te vinden

Hoewel ze genoten heeft van haar tijd met Zay, blijft Shanique loyaal aan Randall. Ze wil echter de ware gevoelens van Randall voor Madlyn begrijpen, inclusief tekortkomingen die hij misschien heeft opgemerkt, in de hoop verrassing of pijn te voorkomen. Randall noemt Madlyn een 'x-factor' en zegt tegen Shanique dat ze er niet toe doet en dat het paar zich op elkaar moet concentreren.

Shanique beschouwt Randalls reactie als dekmantel en wijst hem snel af. Randall merkt op dat Shanique terugv alt in haar oude gewoonten, inclusief haar aanleg voor hatelijkheid. Beledigd loopt Shanique weg en zegt: "fck the ring."

Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Shanique en Randall
Het Ultimatum: Trouw of ga verder met Shanique en Randall

Enkele dagen later gaan Shanique en Randall naar het huis van Shanique's grootmoeder, waar Shanique verwacht dat haar familie hogere verwachtingen van Randall zal hebben. Gevraagd naar hun situatie, wendt Randall zich tot Shanique. Shanique's familie vraagt zich dan na 2,5 jaar af wat de reden voor het ultimatum is, waarop Randall uitlegt dat hij timide is geweest over waar Shanique aan moet werken. Shanique bekent dan dat ze niet zeker weet wat Randall wil, maar de twee zijn het erover eens dat ze op dezelfde lijn moeten zitten voordat er een ring op de foto komt.

Aanbevolen: