9 Beroemdheden Taylor Swift is al het langst bevriend

Inhoudsopgave:

9 Beroemdheden Taylor Swift is al het langst bevriend
9 Beroemdheden Taylor Swift is al het langst bevriend
Anonim

Taylor Swift's drama- en datingsgeschiedenis lijken de krantenkoppen te halen terwijl de roddelbladen en de media haar bij elke beweging beetnemen. Het gerucht gaat dat haar lijst met vijanden lang is en groeit met elk nieuw nummer dat ze schrijft om een beetje schaduw te werpen. Haar fans vertellen over Taylors team van modellen, muzikanten en actrices die al jaren aan haar zijde staan. Velen hebben met haar opgetreden in haar muziekvideo's en ondersteunden haar tijdens haar vele succesvolle tours.

Haar vrienden veranderen net zo snel als ze albums uitbrengt, maar ze heeft door dik en dun een band gehad met enkele van Hollywoods populairste sterren. Deze vriendschappen zijn meer dan oppervlakkig, en ze hebben betrekking op kinderen, geheimen en de jurk van een bruidsmeisje. Taylor is er altijd voor haar fans geweest, en het is veilig om aan te nemen dat ze ook de rug van haar vrienden heeft, en dat zij de hare hebben.

8 Taylor Swift en Blake Lively

Taylor Swift draait op de hoogste hakken en Blake Lively maakt zich op voor MLB
Taylor Swift draait op de hoogste hakken en Blake Lively maakt zich op voor MLB

De connectie tussen actrice Blake Lively en Taylor Swift is diep. De meiden worden sinds 2015 samen gespot op feestjes en rennend in dezelfde drukte. Taylor heeft een goede band met Blake en haar man Ryan Reynolds, evenals met hun kinderen.

Insider-aantekeningen, de stem van Blake's dochter is te horen in het nummer "Gorgeous" op het reputatiealbum van Taylor. Ze liet ook de naam van de nieuwe dochter van Blake en Ryan vallen op haar folklore-album in 2021 met het nummer "Betty".

7 Taylor Swift en Gigi Hadid

Het modelzusduo is bevriend met Taylor sinds ze elkaar in 2014 ontmoetten via wederzijdse vriend Karlie Kloss. Taylor's vriendengroep is nooit afwezig van krachtige vrouwen die op de catwalk schommelen.

Gigi verscheen in de muziekvideo "Bad Blood" en een live optreden op het podium tijdens Taylor's tour in 1989.

Hun ijzersterke vriendschap is van lange duur, aangezien Gigi naar verluidt zeer lovend was over Taylor in de media en op Instagram. Gigi plaatste een foto van de twee verkleed met een bijschrift voor Taylor's verjaardag in 2017, "een late wens voor een ongelooflijke vriend, een briljante geest, een enorm hart."

6 Taylor Swift en Jamie King's Bond is levenslang

Het lijkt erop dat de meeste duurzame en langdurige vriendschappen van Taylor uit 2014 en eerder stammen. Ze ontmoette actrice Jamie King op het Golden Globes-feest dat jaar en de twee zijn sindsdien goede vrienden. Jamie is een grote fan van Taylors muziek, met een persoonlijke band sinds haar man, Kyle Newman, een van Taylors muziekvideo's regisseerde. Omdat het paar niet vaak samen wordt gefotografeerd, gaat het gerucht dat ze stille hangout-sessies delen, merkt Insider op. De twee raakten in 2016 zo hecht dat Taylor de peetmoeder werd van King's zoon, Leo Thames. Als dat geen levenslange BFF schreeuwt, wat dan wel?

5 Taylor Swift en Lorde zijn vrienden sinds 2013

Lorde-1
Lorde-1

Taylor raakte bevriend met Lorde nadat haar breakout-nummer "Royals" in 2013 op de markt kwam. Taylor legde in een interview uit dat ze Lorde's advies en muzikale talenten respecteert en zelfs zo ver ging dat Lorde de eerste persoon was die haar album uit 1989 hoorde..

Lorde, van haar kant, heeft uitgelegd dat Tay's meidengroep uit de context is gehaald en dat het een brede groep mensen is op de hotlist van Hollywood en New York. Ze beschouwt Taylor als een dierbare vriend, die haar liefde voor haar uitdrukt op sociale media, ongeacht wat de media afdrukken.

4 Taylor Swift was een bruidsmeisje op de bruiloft van Lena Dunham

Afbeelding van Lena Dunham en Taylor Swift
Afbeelding van Lena Dunham en Taylor Swift

Actrice en schrijfster Lena Dunham en Taylor Swift deelden al in 2012 op Twitter hun interesse in elkaars werk. De HBO-schrijver en bedenker van Girls heeft vanaf het begin steun voor de zangeres getoond en vice versa, zo bekende Taylor fan te zijn van haar show, meldt Insider.

Lena Dunham is een andere die in 2015 in Taylor's "Bad Blood"-muziekvideo te zien is en ze woonde haar Reputation Stadium Tour bij in 2018. Het paar kent een decennium van vriendschap en ze zijn in de loop der jaren zo hecht geworden; Taylor was een geëerde gast en bruidsmeisje op Lena's bruiloft in september 2021.

3 Taylor Swift's breuk en make-up met Katy Perry

Over Taylor's "Bad Blood"-muziekvideo gesproken, het gerucht gaat dat het nummer schaduw werpt op haar ruzie met Katy Perry. Ze waren vroeger vrienden toen ze evenementen bijwoonden en ze overwogen zelfs een samenwerking samen, totdat John Mayer gebeurde.

De vete kwam toen ze in elkaars gras begonnen te duiken toen ze allebei uitgingen met de "Your Body is a Wonderland"-zanger. Volgens BBC News duurde de rivaliteit voort over een aantal zogenaamd gestolen back-updansers.

Het drama was op een recordhoogte toen Taylor haar nummer "Bad Blood" liet vallen en Katy tweette: "Pas op voor Regina George in schaapskleren…" De twee schijnbaar goedgemaakt met uitgebreide verontschuldigingen en chocoladekoekjes. Katy Perry verscheen in de videoclip "You Need to Calm Down" van Taylor Swift in een cheeseburgerkostuum als het perfecte paar voor Taylor, die gekleed was als frietjes.

2 Taylor Swift en Emma Stone gaan ver terug

Emma Stone en Taylor Swift
Emma Stone en Taylor Swift

Taylor en actrice Emma Stone zijn al meer dan tien jaar bevriend. De twee werden snelle vrienden nadat ze elkaar in 2008 hadden ontmoet. Ze vierden het met elkaar op prijsuitreikingen en gingen samen op vakantie in Parijs. Emma Stone was een rijzende ster ten tijde van hun vriendschap, en

Taylor vergezelde haar voor de première van Easy A in 2010. De twee lijken hechter dan ooit toen Emma de Taylor's Reputation Stadium Tour bijwoonde in 2018.

1 Taylor Swift's eerste Celebrity Gal, Selena Gomez

Selena Gomez en Taylor Swift
Selena Gomez en Taylor Swift

Selena Gomez was een van de eerste beroemde vrienden die Taylor maakte, in 2008 toen ze allebei met verschillende Jonas-broers aan het daten waren. Ze bleven vrienden tijdens hun relatiebreuken en werden beroemd.

De twee zijn vandaag nog steeds hecht, steunen elkaar en wonen samen prijsuitreikingen bij. Selena introduceerde Swift bij de Brit Awards 2021, waar ze de Global Icon Award won, en zei dat ze "hetzelfde meisje is dat ik ontmoette toen ik 15 was … genereus, aardig en zo veel om haar fans geeft", merkt The Guardian op. Na deze introductie en Selena's "SG3" armband, verspreidden geruchten zich over een mogelijke samenwerking tussen Taylor en Selena. Dat zou een geweldige match en een pakkend deuntje zijn!

Aanbevolen: