Howard Stern is bevriend met deze beroemdheden in het echte leven

Inhoudsopgave:

Howard Stern is bevriend met deze beroemdheden in het echte leven
Howard Stern is bevriend met deze beroemdheden in het echte leven
Anonim

Er was een tijd dat beroemdheden actief mijden Howard Stern Toen hij op het hoogtepunt van zijn shock-jock-roem was, zou Howard de rijk en beroemd. Hij had echter wel een paar beroemde vrienden in zijn baan. Abliet, de meeste comeidans. Maar terwijl Howard zijn persoonlijke en creatieve metamorfose heeft doorgemaakt, heeft hij een paar gebroken bruggen in zijn leven hersteld. En dankzij zijn uitzonderlijk hechte vriendschap met nachtelijke gastheer Jimmy Kimmel, heeft hij kennis gemaakt met een aantal gigantische sterren.

Hoewel Howards beste vrienden zijn vrouw, Beth, en zijn oude co-presentator Robin Quivers zijn, heeft hij ook een aantal echt authentieke en nauwe banden ontwikkeld met de grootste namen van Hollywood. Natuurlijk heeft Howard nog steeds nogal wat vijanden in Hollywood, maar deze beroemdheden zouden elke dag voor hem instaan.

15 Rosie O'Donnell

Rosie O'Donnell was ooit een van Howards grootste vijanden. Howard geeft openlijk toe dat hij de voormalige co-host van View op onvergeeflijke manieren heeft geslagen. Rosie heeft hem echter vergeven. In de afgelopen anderhalf jaar zijn de twee goede vrienden geworden en hebben ze een band opgebouwd over hun liefde voor schilderen. Het lijdt geen twijfel dat de relatie van Howard en Rosie ingewikkeld was, maar het is sterker dan ooit uitgekomen.

14 Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld is degene die Howard overtuigde om niet met pensioen te gaan. Dat klopt, Howard ging naar Jerry voor loopbaanadvies. Dit komt omdat de twee zeer goede vrienden zijn, net als hun vrouwen. Ze hebben niet alleen samen verschillende fondsenwervers bijgewoond, maar de twee socialiseren ook privé. Maar hun beste gesprekken vinden plaats wanneer Jerry op The Stern Show komt.

13 Dax Shepard en Kristen Bell

Howard's relatie met Dax Shepard en Kristen Bell is iets wat niet veel mensen weten. Howard besprak ze zelden in zijn show, maar Dax is in detail ingegaan op zijn relatie met de voormalige shockjock op zijn eigen podcast. Hij legde uit dat hij een enorme Stern Show-fan was en verheugd was om bevriend te raken met Howard. Zijn vrouw, Kristen, was erg anti-Stern… Totdat ze met hem omging. Dax legde uit: "[Howard] begint [Kristen] vragen te stellen en binnen 45 seconden zie ik dat ze een gloed over zich heeft die ze niet meer heeft gehad sinds de eerste twee maanden dat we aan het daten waren."

12 Emily Blunt en John Krasinski

Hoewel Emily en Howard beweren dat ze heel verschillende vakantiegewoonten hebben, zijn ze samen naar Mexico gereisd… natuurlijk met hun partners. Howard en zijn vrouw Beth ontmoetten Emily en John via Jimmy Kimmel en zijn vrouw Molly. De drie stellen brengen veel tijd samen door.

11 Ellen DeGeneres

Hoewel Howard niet heeft onthuld hoe zijn relatie met Ellen veranderde nadat haar schandaal uitbrak, waren ze eerder goede vrienden. Zozeer zelfs dat de twee vaak heen en weer sms'ten en Ellen zelfs hertrouwde met Howard en Beth in haar show.

10 John Stamos

Howard en John kwamen halverwege de jaren negentig in de problemen. Hoewel Howard nooit een 'feestjongen' was zoals John, brak hij wel een beetje uit zijn schulp toen hij rond de Full House-ster hing. Hun levensstijl is in de loop der jaren aanzienlijk gekalmeerd, maar ze zijn nog steeds dichtbij.

9 Chris Rock

Howard deed iets om de nu ex-vrouw van Chris Rock te beledigen, dus brachten ze minder tijd door met uitgaan dan ze hadden gewild. Ze zijn echter op het veld gespot bij basketbalwedstrijden, tijdens het avondeten en hebben veel tijd samen doorgebracht in The Stern Show.

8 Alec Baldwin

Howard, Jerry Seinfeld en Alec Baldwin lopen in soortgelijke kringen. Alec is ook een van de beste gasten van de Stern Show geweest. Terwijl Howard zijn relatie met Alec stil heeft gehouden tijdens zijn voortdurende controverse, hebben de twee details van hun diners samen gedeeld. Alec, Howard en hun vrouwen zijn ook samen naar basketbalwedstrijden gegaan.

7 George Clooney

Howard en Beth zijn aardig bevriend geraakt met George en Amal. Ze waren zelfs uitgenodigd in het huis van George in Mexico voor oudejaarsavond.

6 Tracy Morgan

De 30 Rock-alumnus is Howards favoriete persoon om naast te zitten bij een basketbalwedstrijd vanwege zijn hilarische commentaar. Howard asl maakte zich grote zorgen over Tracy nadat hij een paar jaar geleden zijn auto-ongeluk had gehad.

5 Billy Joel

Billy Joel en Howard doen veel liefdadigheidswerk samen. Maar hun relatie is veel socialer dan dat. Terwijl Howard de veelgeprezen muzikant in de uitzending aanbidt, brengt hij ook graag privé tijd met hem en zijn vrouw door.

4 Courteney Cox

Howard kan Jimmy Kimmel bedanken voor het binnenhalen van Courteney Cox in zijn kring. Terwijl Howard bevriend was met haar ex-man, David Arquette, is hij zelf hechter geworden met Monica Gellar.

3 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is een andere beroemdheid die Jimmy Kimmel aan Howard heeft voorgesteld. De radiolegende en Beth zijn een hechte band geworden met de Friends-ster die ze samen hebben gereisd en zelfs zijn uitgenodigd voor de uiterst intieme bruiloft van Jennifer en Justin Theroux.

2 Jon Bon Jovi

Er was een tijd dat Jon Bon Jovi en Howard doodsvijanden waren. Maar sinds het begin van de jaren negentig zijn de twee uitzonderlijk hecht geworden. Zo erg zelfs dat Jon Howard zelfs stalkte om hem te overtuigen hem en zijn band toe te voegen aan de Rock and Roll Hall of Fame.

1 Jimmy Kimmel

Er is geen beroemdheid die dichter bij Howard staat dan Jimmy Kimmel. De presentator van de late night talkshow en zijn vrouw, Molly, zelfs vakantie met Howard… En dat wil wat zeggen, aangezien Howard er een hekel aan heeft om voor langere tijd bij iemand in de buurt te zijn, behalve zijn vrouw dan. Maar Jimmy is eigenlijk de tweede vrouw van Howard geworden. Dus, wat doen deze twee A-listers als ze rondhangen? Volgens hen schilderen, koken en gaan ze bramen plukken. Oh, en ze praten allemaal over Stern Show, want Jimmy is ook een superfan.

Aanbevolen: