Deze deelnemers hielden het het langst alleen vol

Inhoudsopgave:

Deze deelnemers hielden het het langst alleen vol
Deze deelnemers hielden het het langst alleen vol
Anonim

Of je nu op zoek bent naar redenen waarom Alone beter is dan Survivor of je afvraagt of Alone echt is, één ding is zeker: Alone is de meest intense, op avontuur gebaseerde realityshow. De show ging in première in 2015 op History en is momenteel in zijn negende seizoen. Sinds het begin heeft de show miljoenen kijkers over de hele wereld verzameld.

De op survival gebaseerde serie bevat tien deelnemers in de wildernis, zo lang mogelijk geïsoleerd van menselijke interactie. De deelnemers moeten tien geselecteerde overlevingsuitrustingen dragen om hun verblijf in de wildernis te vergemakkelijken. De waarheid over de show is dat het menselijke overlevingsvaardigheden en doorzettingsvermogen test. Zoals het concept van de show is, wint de deelnemer die het langst meegaat de geldprijs. In de loop der jaren hebben deze deelnemers het langst volgehouden op Alone.

10 Pete & Sam Brockdorff - 74 dagen

Pete & Sam Brockdorff Alleen Seizoen 4
Pete & Sam Brockdorff Alleen Seizoen 4

Pete en Sam Brockdorff waren een vader-zoon-duo in het vierde seizoen van de show. Op het moment van filmen was Pete een 61-jarige gepensioneerde scheepschauffeur die de beginselen van de natuur had geleerd van zijn militaire vader. Aan de andere kant was Sam een 27-jarige milieuwetenschapper die de liefde van zijn vader voor de natuur volgde. Het vader-zoon-duo voerde een goed gevecht in de wildernis, maar stopte op de 74e dag nadat ze gezamenlijk hadden besloten de show te verlaten.

9 Clay Hayes - 74 dagen

Clay Hayes werd de winnaar van het 8e seizoen van de show na 74 dagen in de wildernis te hebben doorgebracht. Clay's jeugd speelde een belangrijke rol in zijn 74-daagse reis. De Alone aluin groeide op in de landelijke dennenbossen van Northwestern, Florida, waar hij vaardigheden in jagen en vissen aanscherpte om hem een leven lang mee te gaan. Tijdens de show bleef de winnaar van Alone seizoen 8 gedurfd toen hij oog in oog kwam te staan met een grizzlybeer. "Ik denk dat de reden [ik was niet bang] is vanwege mijn ervaring met het lezen van lichaamstaal van dieren," vertelde Clay aan EW.

8 Ted & Jim Baird - 75 dagen

Ted & Jim Baird alleen seizoen 4
Ted & Jim Baird alleen seizoen 4

Broeders Ted en Jim gingen weg met de geldprijs van $ 500.000 nadat Pete en Sam Brockdorff op de 74e dag hadden getikt. De broers ontwikkelden hun primitieve vaardigheden door tijd buitenshuis door te brengen. De gebroeders Baird waren kanovaarders met kilometerslange kano-expedities onder hun hoede. Jim voltooide in de winter een reis van 230 mijl over het noordelijke schiereiland Ungava, waarmee hij de eerste geregistreerde persoon was die dit deed. Ondertussen kanoën Ted in enkele van de ruigste waterwegen van Canada.

7 Jordan Jonas - 77 dagen

Jordan Jonas bracht 77 dagen door in het noordpoolgebied, waarmee hij de winnaar werd van het zesde seizoen van de show. In tegenstelling tot andere deelnemers aan de show, bleef de survivalspecialist vier extra dagen nadat de runner-up op de 73e dag was uitgehongerd vanwege honger. Jordan's ervaring in Siberië maakte hem klaar voor de show. Terwijl hij op een van de meest afgelegen plaatsen op aarde woonde, overleefde hij de barre omstandigheden en verbeterde vaardigheden die hem tijdens de show van pas kwamen.

6 Megan Hanacek - 78 dagen

Alleen seizoen 3 Megan Hanacek
Alleen seizoen 3 Megan Hanacek

Megan Hanacek verscheen in het 3e seizoen van de realityserie. De Alone aluin is een professionele bioloog en boswachter. Megans 20 jaar ervaring als boswachter heeft haar voorzien van levenslange overlevingsvaardigheden. In de loop van haar carrière omzeilde Megan gevaarlijke ontmoetingen met roofdieren. De reality-tv-ster verdroeg haar verblijf in de wildernis tot de 78e dag, toen ze uit de show tapte vanwege gebroken tanden en kaakpijn.

5 Kielyn Marrone - 80 dagen

Alleen seizoen 7 Kielyn Marrone
Alleen seizoen 7 Kielyn Marrone

Kielyn Marrone was te zien in het 7e seizoen van de op survival gebaseerde show. De overlever volhardde door fysieke en mentale grenzen tot de 80e dag toen ze moest stoppen vanwege de honger. Kielyn leeft voor het buitenleven; de Alone aluin leeft van het net op een afgelegen landgoed in de wildernis in Canada. Ook is Kielyn samen met haar man mede-eigenaar van Lure of the North. Lure of the North is een bedrijf dat traditionele winterkamperen organiseert in de wildernis van Ontario.

4 Carleigh Fairchild - 86 dagen

Carleigh Fairchild werd tweede in het 3e seizoen van Alone. Als tiener was Carleigh geïnteresseerd in aardse vaardigheden en leerde de basis ervan. Tijdens de show paste de Alone-aluin de vaardigheden die ze als tiener had geleerd toe op levensechte situaties in de wildernis. Carleigh volhardde in haar overlevingspogingen, maar moest op de 86e dag van de show worden gehaald nadat ze bijna 30% van haar lichaamsgewicht had verloren.

3 Zachary Fowler - 87 dagen

Alleen seizoen 3 Zach Fowler
Alleen seizoen 3 Zach Fowler

Zachary Fowler werd de winnaar van het 3e seizoen nadat Carleigh Fairchild op de 86e dag uit de show werd gehaald. Zachary's talent voor buitenavonturen bracht hem ertoe een carrière in de botenbouw te verkennen. Na het winnen van de show ging Zachary's liefde voor avontuur door. In 2019 filmde de Alone-winnaar en mede-deelnemer aan seizoen 3 Greg Ovens een 30-daagse overlevingsuitdaging in het Banff National Park. Als gevolg van de uitdaging kwam het duo terecht in een rechtszaak met de Canadese autoriteiten over visserij- en jachtdelicten.

2 Callie Russell - 89 dagen

Callie was grondig in elke zin van het woord. De zwervende nomade was de runner-up van het 7e seizoen van de reality-tv-serie. Callie's reis in de wildernis eindigde op de 89e dag nadat ze uit de show was geëvacueerd vanwege bevriezing van haar tenen. Jaren voordat ze meedeed aan de show, omarmde Callie de nomadische levensstijl nadat ze de rust had ervaren van ondergedompeld te zijn in de natuur. De voorouderlijke vaardigheden die ze door haar levensstijl ontwikkelde, bereidden haar voor op haar reis in de show.

1 Ronald Welker - 100 dagen

Alone Seizoen 7 Bio Roland Welker
Alone Seizoen 7 Bio Roland Welker

Het concept van het 7e seizoen van de show was heel anders dan de voorgaande seizoenen. Om als winnaar uit de bus te komen, moesten de deelnemers honderd dagen in de wildernis blijven. Ronald Walker liep naar huis met de hoofdprijs na 100 dagen in het wild te hebben geleefd. De prestatie van de overlevingsexpert leverde hem een plek op tussen de sterkste concurrenten die aan de show hebben deelgenomen. Ronalds reis van de Appalachian Mountains van Shiloh naar de Southwestern Bush Alaska bereidde hem voor op de show.

Aanbevolen: