10 beroemdheden A$AP Rocky is bevriend met (10 hij kan er niet tegen)

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden A$AP Rocky is bevriend met (10 hij kan er niet tegen)
10 beroemdheden A$AP Rocky is bevriend met (10 hij kan er niet tegen)
Anonim

Rakim Mayers, professioneel bekend als A$AP Rocky, is een van de grootste namen in de rapindustrie geworden! De rapper heeft ongelooflijk hard gewerkt om te komen waar hij nu is, maar het was niet altijd gemakkelijk.

ASAP heeft duidelijk gemaakt dat hij zijn vak serieus neemt, wat duidelijk blijkt uit veel van zijn songteksten. Met een carrière van meer dan tien jaar is het veilig om te zeggen dat de rapper zeker naam heeft gemaakt, een naam waarvan we oprecht geloven dat die niet snel ergens heen zal gaan.

Aangezien de rapper sinds zijn debuut in 2003 deel uitmaakt van de entertainmentindustrie, is het alleen maar passend dat hij close is geworden met andere grote namen zoals Rihanna, Kendall Jenner, Michael B. Jordanië en meer! Ondanks zijn hechte vriendschappen is ASAP Rocky er in zijn carrière ook in geslaagd om in een vete te raken. Hier zijn 10 beroemdheden die zo snel mogelijk in de buurt zijn, en 10 die hij niet kan uitstaan.

20 Rihanna - Dichterbij komen

Asap rocky en rihanna
Asap rocky en rihanna

Geruchten rond ASAP Rocky en Rihanna worden nu groter en groter, maar ASAP of RiRi hebben er geen commentaar op gegeven. Dat gezegd hebbende, is het duidelijk dat deze twee nader tot elkaar komen, of het nu als vrienden of meer is, desalniettemin zijn we blij om ze gelukkig te zien.

19 Chris Brown - Steun elkaar

Asap Rocky en Chris bruin
Asap Rocky en Chris bruin

ASAP Rocky en Chris Brown zijn al een tijdje vrienden! De twee zijn een handvol keren buiten geweest en hebben zelfs samen opgetreden. Hoewel ze hun vriendschap niet openlijk bespreken, werd duidelijk dat de twee veel om elkaar geven toen Chris Brown in juni 2019 tijdens ASAP's Zweden-beproeving vocht voor ASAP's vrijlating uit de gevangenis.

18 Kendall Jenner - Flirty Friendship

Asap rocky kendall jenner
Asap rocky kendall jenner

Hoewel ASAP Rocky het leuk vindt om het terug te schoppen met zijn mannelijke vrienden, is hij niet verlegen over zijn hechte relaties met vrouwelijke beroemdheden. Een van zijn spraakmakende vriendschappen is met niemand minder dan Kendall Jenner. Terwijl geruchten beweerden dat de twee aan het daten waren, verzekerden beide partijen het publiek dat ze gewoon vrienden zijn die soms graag flirten!

17 Ariana Grande - Wing-Woman of the Year

Ariana Grande en Asap rocky
Ariana Grande en Asap rocky

De volgende is niemand minder dan de popdiva zelf, Ariana Grande. Hoewel deze twee misschien niet de beste vrienden zijn, zijn ze dat nu misschien wel! Toen een schandaal rond een volwassen video van ASAP Rocky opdook, dook Ariana Grande meteen naar binnen en probeerde zo snel mogelijk contact te maken met een van haar vrienden. Praten over de vleugelvrouw van het jaar zijn!

16 Jaden Smith - Praktisch familie

Asap Rocky Jaden Smith
Asap Rocky Jaden Smith

Als het gaat om hechte relaties, staan Jaden Smith en ASAP Rocky zeker bovenaan! De twee zijn al heel lang vrienden en worden constant gespot in Los Angeles. Ze beschouwen elkaar als broers en spreken zeer lovend over elkaar wanneer hen dat wordt gevraagd.

15 Michael B. Jordan - Altijd een leuke tijd

Asap rocky michael b jordan
Asap rocky michael b jordan

Er zijn heel veel vrienden waar ASAP Rocky dicht bij staat, maar een van onze favorieten is die van acteur Michael B. Jordan. Deze twee worden constant aan het lachen gezien en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze brengen absoluut het beste in elkaar naar boven en juist daarom zijn we geobsedeerd door deze twee.

14 Odell Beckham Jr. - Grote Bond

asap rocky odell beckham jr
asap rocky odell beckham jr

De rapper en NFL-speler zijn ook een hecht duo! Ze zijn sinds 2017 vrienden en zijn samen in een aantal FIFA-advertenties verschenen. Naast dat ze naast elkaar werken, hebben ze een hechte vriendschap opgebouwd en zijn ze gespot om hun band te demonstreren bij een aantal clubs en evenementen!

13 The Weeknd - Vrienden sinds altijd

zsm rocky het weekend
zsm rocky het weekend

The Weeknd en ASAP Rocky zijn nog een ander duo dat het al zo lang als we ons kunnen herinneren terugtrapt. De twee groeiden samen op in de industrie en werden rond dezelfde tijd beroemd. Dat gezegd hebbende, is het alleen maar passend dat ze in dezelfde sociale kringen zouden rondlopen en heel goede vrienden zouden worden.

12 Lana Del Rey - Sweet Spot

Asap rotsachtige lana del rey
Asap rotsachtige lana del rey

Als er één vriendschap in de muziekindustrie is waar we achter kunnen staan, dan is het deze zeker! ASAP Rocky en Lana Del Rey hebben niet alleen samengewerkt aan hun muziek, maar ze hebben ook bewezen hoe hecht ze echt zijn buiten de studio. We houden van deze twee samen en hopen dat ze nog lang vrienden blijven.

11 A$AP Ferg - Best Of Friends

zo snel mogelijk rotsachtig zo snel mogelijk ferg
zo snel mogelijk rotsachtig zo snel mogelijk ferg

ASAP Rocky en ASAP Ferg hebben misschien dezelfde voornaam, maar ze delen ook een heel speciale band. De twee hebben elkaar door dit alles gesteund en het is zonder twijfel veilig om te zeggen dat ze elkaars beste vrienden zijn. Als er iemand is die altijd zo snel mogelijk Rocky's rug had, weet je dat het Ferg zal zijn.

10 Travis Scott - Langlopende vete

Asap Rocky Travis Scott
Asap Rocky Travis Scott

Travis Scott en ASAP Rocky gaan al veel te lang het tegen elkaar op. Hoewel geen van beiden ooit in het openbaar heeft gesproken over hun mogelijke vete, lijkt het erop dat de media er zeker genoeg aandacht aan hebben besteed. Ze lijken het om verschillende redenen met elkaar oneens te zijn geweest, maar ASAP Rocky is er overheen en beweert dat hun vete veel te "uitgespeeld" is.

9 SchoolBoy Q - Schaduwrijke opmerkingen

zsm rotsachtige schooljongen q
zsm rotsachtige schooljongen q

Hoewel rappers allemaal in dezelfde sociale kringen actief zijn als het gaat om de muziekindustrie, betekent dat niet automatisch dat ze allemaal goede vrienden zijn. Een voorbeeld is ASAP Rocky's relatie met SchoolBoy Q, die de 'L$D'-rapper een drugsgebruiker noemde en beweerde dat de rapper "van de drugs zou moeten afzien" in een interview met Hot97.

8 Iggy Azalea - Bittere ex

Asap rotsachtige iggy azalea
Asap rotsachtige iggy azalea

ASAP Rocky heeft zeker naam gemaakt, vooral onder de dames. De rapper is tijdens zijn carrière met een aantal vrouwen uitgegaan, maar een van de meest opvallende was zijn relatie met de Australische rapper Iggy Azalea. De twee dateerden van 2011 en eindigden niet op de beste manier.

7 Tyler The Creator - kon het eerst niet met elkaar vinden

Asap rocky tyler de maker
Asap rocky tyler de maker

ASAP Rocky en Tyler The Creator hebben een haat-liefdeverhouding. Hoewel de twee nu een hechte band hebben, kunnen ze niet altijd met elkaar opschieten. Het duo heeft een aantal keren ruzie gehad over veel kleine onzin. Tyler heeft een keer of twee schaduw geworpen richting ASAP, wat een breuk tussen de twee veroorzaakte. Gelukkig hebben ze sindsdien hun rundvlees geplet en zijn ze momenteel in een volledige bromance.

6 50 Cent - Diss For Diss

Asap Rocky 50 Cent
Asap Rocky 50 Cent

Het lijkt erop dat 50 Cent zich consequent in een soort vete bevindt, vooral tussen andere rappers in de muziekindustrie. Als het gaat om zijn relatie met ASAP Rocky, 50 Cent, hebben de twee diss na diss gegooid! De 'Candy Shop'-rapper noemde ASAP in het verleden een 'punk' en heeft het gevoel voor mode van de artiest aangevallen.

5 Pusha T - Concurrentie van de industrie

Asap rotsachtige pusha t
Asap rotsachtige pusha t

Als het op rapbeef aankomt, lijkt het erop dat Rocky zo snel mogelijk in de problemen zat toen zijn album op dezelfde datum uitkwam als dat van Pusha T! De twee staan erom bekend met elkaar te concurreren als het gaat om verkoop, maar het belemmerde hun vriendschap zeker in het ergste geval.

4 Drake - Geruchten geruïneerde vriendschap

Asap rotsachtige woerd
Asap rotsachtige woerd

ASAP Rocky en Drake waren ooit zeer goede vrienden, maar er kwamen een reeks geruchten over Drake en zijn 'geheime kind' aan de oppervlakte. Pusha T was degene die de kat uit de zak liet, maar hij beweerde dat ASAP Rocky degene was die naar hem toe kwam met de informatie, waardoor ASAP en Drake ruzie kregen over de geruchten.

3 Chanel Iman - Verloofd tot woedend

Asap rocky chanel iman
Asap rocky chanel iman

Zoals gezegd, kan ASAP Rocky een echte damesman zijn! De rapper dateerde al geruime tijd met model, Chanel Iman, en was zelfs verloofd met de ster. ASAP stelde de vraag in april 2014, maar de twee stopten in juni van datzelfde jaar. De breuk was nogal vervelend, en het is veilig om te zeggen dat de twee het slecht afliepen.

2 SpaceGhostPurrp - Jarenlang rundvlees

Asa Rocky SGP
Asa Rocky SGP

SpaceGhostPurrp is niet bang om ons te laten weten wat hij van ASAP Rocky vindt. De twee staan al een tijdje op gespannen voet, wat jammer is, aangezien de twee ooit vriendelijk waren. De twee zouden in de problemen zijn gekomen met de wet, maar Purrp vluchtte de staat uit en liet ASAP Rocky achter om alle hitte op zich te nemen.

1 Kanye West - Scheurt hem af

Asap Rocky Kanye West
Asap Rocky Kanye West

Als het op rap aankomt, is de concurrentie behoorlijk groot! Originaliteit is het sleutelwoord in de muziekindustrie, maar ASAP Rocky is er vast van overtuigd dat Kanye West "hem aftuigt". Hoewel je misschien denkt dat hij het over muziek heeft, verwijst hij eigenlijk naar zijn stijl! ASAP Rocky onthulde dat hij denkt dat Kanye zijn stijl- en modekeuzes plundert, zegt Miami New Times.

Aanbevolen: