Kaley Cuoco had een speciaal iemand op de set voor ELKE opname van 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco had een speciaal iemand op de set voor ELKE opname van 'The Big Bang Theory
Kaley Cuoco had een speciaal iemand op de set voor ELKE opname van 'The Big Bang Theory
Anonim

Kaley Cuoco barstte in tranen uit toen ze onthulde dat haar vader elke opname van The Big Bang Theory had gehaald. Kaley - die als Penny in de sitcom speelde - sprak over de toewijding van haar vader tijdens een optreden in The Late Late Show met James Corden - eraan toevoegend dat haar vader zelfs zijn eigen regisseursstoel had.

Kaley Cuoco had altijd support op de set

De 36-jarige actrice zegt dat haar vader, Gary Cuoco, de laatste opnames heeft gehaald. Hij was zo'n vaste waarde geworden in de studio dat de crew hem zelfs een regisseursstoel gaf, hoewel hij die nooit gebruikte.

“Hij had een regisseursstoel met zijn naam erop,” onthulde Kaley. “Hij heeft er nooit in gezeten. Hij stond altijd. En elke avond voor gordijn en strikken en voor intro's, zou hij aan de top zijn, en hij zou me een duim omhoog geven."

Kaley zei verder dat de hele cast en crew van de show een hechte band met haar vader kregen, en uiteindelijk begonnen ze hem een duim omhoog te geven.

“Uiteindelijk deed het hele publiek het”, legde ze uit, voordat ze eraan toevoegde: “Het was als een wekelijks iets. Het was gewoon heel speciaal voor ons allemaal.”

Kaley zegt dat haar vader nog steeds de live-opnames van The Big Bang Theory mist, die liep van 2007 tot 2019 en bestond uit 279 afleveringen in 12 seizoenen. De hitshow won zeven Emmy Awards uit 46 nominaties.

"Mijn vader mist nog steeds onze live-opnames bij Big Bang," zei Kaley. “Ik kon op dat moment geen show zonder hem doen, het was jaren geleden. Ik bleef maar denken dat je er geen mag missen nu je deel uitmaakt van de show.'

Kaley Cuoco zegt dat haar vader haar lang voor de roem steunde

Tijdens het interview sprak de actrice openhartig over hoe haar vader altijd een groot voorstander van haar werk was geweest en hoe hij haar haar hele leven heeft gesteund.

“Hij was degene toen ik klein was die deze videobanden van mij had,” zei Kaley terwijl ze emotioneel werd. "Hij zou me vragen 'maak een smiley, trek een verdrietig gezicht, wees boos' en probeerde te zien wat ik had. Ik was zo'n ham en ik heb nog steeds al die banden."

Aanbevolen: