De emotionele manier waarop Kaley Cuoco reageerde op haar vader die geen enkele opname van 'The Big Bang Theory' miste

Inhoudsopgave:

De emotionele manier waarop Kaley Cuoco reageerde op haar vader die geen enkele opname van 'The Big Bang Theory' miste
De emotionele manier waarop Kaley Cuoco reageerde op haar vader die geen enkele opname van 'The Big Bang Theory' miste
Anonim

Kaley Cuoco had een epische run op 'The Big Bang Theory', vol memorabele momenten samen met haar medecastgenoten. Achter de schermen waren de dingen soms anders, omdat Cuoco een liefdesverdriet doormaakte. We bekijken enkele van haar moeilijkere tijden zonder de camera en wat de toekomst in petto heeft.

Bovendien zullen we bespreken hoe Kaley Cuoco reageerde op haar vader die geen enkele aflevering van 'The Big Bang Theory' miste.

Kaley Cuoco geeft toe dat haar carrière met ups en downs is gevuld

Naast Glamour Magazine onthulde Kaley Cuoco dat het afgelopen jaar een enorm groeimoment in haar leven was. Natuurlijk genoot ze van succes op het kleine scherm, maar er waren veel lessen die haar hielpen om de persoon van vandaag te worden.

"Ik bedoel, dit laatste jaar was de meeste groei die ik in mijn hele leven heb gehad in mijn 36 jaar op deze planeet. En het heeft mijn leven veranderd. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. En Ik voel dat helemaal. En ik zie de dingen nu anders. Verandering is goed. Ik bedoel gewoon, ik denk dat mijn kijk op het bedrijf [blijft hetzelfde], en succes zal me nooit veranderen."

"Emotioneel en persoonlijk heb ik het afgelopen jaar de meeste veranderingen in mijn leven ondergaan. En ik zal nooit meer dezelfde zijn en ik zal me in de toekomst nooit meer hetzelfde gedragen."

Cuoco zou toegeven dat ze soms op zoek is naar kortere wegen uit moeilijke situaties, maar ze kwam tot het besef dat het leven niet zo werkt.

"Mijn therapeut zegt: "Je moet er doorheen. Je moet de berg beklimmen en door al het vreselijke gaan." Er is geen kortere weg. En ik ben erg goed in het vinden van snelkoppelingen. [Lacht.] En ik moest er dwars doorheen lopen en dingen onder ogen zien waarvan ik weet dat het problemen met mezelf zijn. Het was een grote spiegelsituatie voor mij. Ik weet dat er helemaal geen kortere weg is."

Haar romantische leven is misschien een beetje een achtbaan, maar als het gaat om haar relatie met haar vader, kan het echt niet beter.

Kaley Cuoco werd emotioneel toen ze het had over haar vader die opdook bij elke aflevering van de 'Big Bang Theory'

'Big Bang Theory' was een belangrijk keerpunt voor Kaley Cuoco. De sitcom duwde Kaley naar de top van de sitcomwereld en in werkelijkheid had de show kunnen doorgaan als Jim Parsons dat echt had gewild.

Achter de schermen kon de cast buitengewoon goed met elkaar overweg, maar Cuoco deelde nog een geweldig stukje informatie over haar vader. Volgens Cuoco heeft Gary haar vader geen enkele aflevering gemist tijdens de opnames! We hebben het niet over een paar afleveringen, we hebben het over 12 seizoenen en 279 afleveringen.

Naast James Corden werd Cuoco emotioneel toen ze het verhaal van haar vaders toewijding aan haar carrière deelde.

"Hij had een regisseursstoel met zijn naam erop", zei ze. "Hij zat er nooit in. Hij stond altijd. En elke avond voor gordijn en strikken en voor intro's, zou hij aan de top zijn en hij zou me een duim omhoog geven."

"Het hele publiek deed het uiteindelijk", voegde ze eraan toe. "Het was een wekelijks iets. Het was gewoon heel speciaal voor ons allemaal."

"Mijn vader mist nog steeds onze live-opnames bij Big Bang. Ik kon op dat moment geen show zonder hem doen, het waren jaren geleden. Ik bleef maar denken: 'Je kunt er geen missen nu je deel uitmaakt van de show.'"

Zonder twijfel is Cuoco's vader een trotse vader.

Kaley Cuoco neemt misschien binnenkort een pauze uit Hollywood

Kijkend naar de toekomst, neemt Kaley misschien wat vrije tijd. De actrice onthulde dat ze nauwelijks tijd had om te ademen sinds 'TBBT' begon. Volgens haar woorden met Glamour is het misschien tijd om ergens anders op te focussen, zoals haar relatieleven.

"Als ik hoopte op iets in mijn toekomst, zou ik zeker meer tijd aan een relatie geven. Vrije tijd nemen. Mijn paarden zijn zo belangrijk voor me. En zelfs dat ging het afgelopen jaar echt mis. [Ze] houden me gezond. En ik wil een relatie hebben waar ik mijn tijd aan geef en die de persoon voelt [alsof ze] echt een deel van mijn leven zijn. Ik raak zo afgeleid door mijn werk, en ik wil dat in de toekomst."

Cuoco heeft meer dat het recht verdiende om wat tijd weg te nemen.

Aanbevolen: