Roseanne Barr nam een schot op Wendy Williams tijdens haar eigen talkshow

Inhoudsopgave:

Roseanne Barr nam een schot op Wendy Williams tijdens haar eigen talkshow
Roseanne Barr nam een schot op Wendy Williams tijdens haar eigen talkshow
Anonim

Tijdens haar carrière bij radio en tv had Wendy Williams zeker veel van haar gasten op het verkeerde been gezet. Aangezien haar populaire talkshow, Wendy, later dit jaar ten einde komt vanwege de aanhoudende gezondheidsproblemen van de ster, mogen fans zeker niet alle gedenkwaardige momenten vergeten die de 57-jarige heeft gehad sinds ze haar eigen programma begon te leiden in 2009.

Gedurende haar 13 seizoenen heeft de voormalige radiopersoonlijkheid een hoop ongemakkelijke momenten gedeeld met haar gasten, waaronder Omarosa Manigault Newman, Joseline Hernandez en, natuurlijk, actrice Roseanne Barr.

De laatste verscheen op Wendy in maart 2018, slechts enkele maanden voordat ze werd "geannuleerd" voor een opnieuw opgedoken racistische tweet die ze plaatste nadat ze had verwezen naar een zwarte voormalige adviseur van president Barack Obama aan The Planet of the Apes.

Dus wat is er precies gebeurd tussen Roseanne en Wendy? Hier is het dieptepunt …

Wat is er gebeurd tussen Roseanne Barr en Wendy Williams?

In maart 2018 verscheen Roseanne Bar op Wendy om de heropleving van haar sitcom Roseanne te bespreken.

Interessant genoeg werd de tv-ster later uit de serie verwijderd nadat haar controversiële tweets online weer opdoken.

Onnodig te zeggen dat Barr vóór het schandaal een flinke promotiecampagne begon, waaronder een stop in New York voor een gesprek met Wendy Williams.

Het paar leek een goed gesprek te hebben tijdens het segment, maar het duurde niet lang voordat de schimmige moeder-van-een vragen begon te stellen die niet goed bij Barr leken te passen.

Terwijl de twee spraken over de reboot van de sitcom, beweerde Williams dat de ex-man van haar gast, Tom Arnold, was ingehuurd door de Hollywood Reporter om de show te beoordelen.

De opmerking leek Barr te ergeren, die snel terugsloeg: “Ik praat niet graag over echtgenoten… Toch, Wendy?” De opgraving verwees schijnbaar naar Wendy's huwelijksproblemen met haar toenmalige echtgenoot Kevin Hunter, die een tien jaar durende affaire zou hebben gehad.

Na de luchtige prik van Barr, hoorden het studiopubliek naar adem snakken voordat Williams terug klapte: “Ik vind het niet erg om over echtgenoten te praten; hij is fantastisch.”

Wendy Williams’ rommelige scheiding

In september 2017 onthulde Mail Online exclusief dat Kevin een tien jaar durende affaire had gedeeld met een vrouw genaamd Sharina Hudson.

Volgens de bronnen van de publicatie hadden de twee zo'n hechte relatie dat Kevin voor zijn andere vrouw zelfs een huis van 765.000 dollar had gekocht, op slechts enkele meters afstand van het huis dat hij deelde met Wendy.

De inwoner van New Jersey ontkende het rapport volledig toen ze in haar talkshow over haar huwelijk sprak, maar het jaar daarop leek Wendy een breekpunt te hebben bereikt in haar relatie met Kevin.

Ze verliet het ouderlijk huis om zich in 2019 in een sober huis te vestigen voordat ze de scheiding aanvroeg van haar partner in wat een kostbare echtscheiding werd voor de uitgesproken tv-persoonlijkheid.

In een interview op de Beauty-vlog Behind the Scenes vertelde Wendy aan gastheer Derick Monroe: "Ik betaal alimentatie. Weet je, deze MeToo-beweging - als meisjes gelijk willen zijn, moet het over de hele linie zijn, meisjes."

“Ik raad je af om met je man samen te werken omdat ik hem mijn manager heb gemaakt en toen ik besloot van hem te scheiden, moest hij worden ontslagen. Met andere woorden, ik heb hem op één dag gescheiden en werkloos gemaakt.”

Is Wendy's Show geannuleerd?

Wendy is sinds het afsluiten van seizoen 12 in de zomer van 2021 afwezig in haar talkshow.

Er is een breed scala aan rapporten geweest waarin werd beweerd dat ze te ziek was om terug te keren. Wendy zelf is ook erg monddood gebleven op sociale media, ze heeft alleen gezegd dat ze haar fans bedankt voor hun goede wensen.

In februari werd bekend dat na veel tegenslagen over Wendy's terugkeer naar haar dagelijkse baan, haar talkshow officieel werd stopgezet.

"Aangezien Wendy nog steeds niet beschikbaar is om de show te hosten terwijl ze haar weg naar herstel voortzet, denken we dat het het beste is voor onze fans, stations en reclamepartners om nu te beginnen met het maken van deze overgang", een verklaring van co -presidenten Mort Marcus en Ira Bernstein zeiden.

“We hopen in de toekomst weer met Wendy te kunnen werken en wensen haar een spoedig en volledig herstel.”

Aanbevolen: