Zendaya zegt dat Tom Holland haar film heeft geholpen Moeilijke 'Euphoria'-verhaallijnen

Zendaya zegt dat Tom Holland haar film heeft geholpen Moeilijke 'Euphoria'-verhaallijnen
Zendaya zegt dat Tom Holland haar film heeft geholpen Moeilijke 'Euphoria'-verhaallijnen
Anonim

Zendaya's Euphoria-personage heeft veel meegemaakt tijdens het tweede seizoen, en het eiste zijn tol van de actrice. Maar Zendaya dankt haar vriend Tom Holland voor het helpen van haar navigeren door de moeilijkste stoylines van de show.

"Ik vind het geweldig om die steun en liefde om je heen te hebben, want dat heb je nodig", vertelde ze onlangs aan Entertainment Tonight. "Dit is geen gemakkelijke taak, dus het is goed om dat zo nu en dan te hebben om je ervan te verlossen."

Euphoria's laatste seizoen beschrijft de strijd van Rue na een terugval en haar poging om clean te blijven.

In februari deelde de actrice een bericht gewijd aan haar personage op het scherm waarin ze mensen vroeg om Rue te zien "als een persoon die hun liefde waard is."Ik denk dat het belangrijk is dat we karakters hebben die gebrekkig zijn", besloot ze de post. "En onthoud dat we niet de ergste fouten zijn die we ooit hebben gemaakt […] verlossing is mogelijk."

Zendaya's recente opmerkingen op Entertainment Tonight zijn niet de eerste keer dat ze zich uitspreekt over de strijd om het tweede seizoen van de show te filmen en over het belang van de steun van haar vriend.

In januari, voorafgaand aan de nieuwe seizoensdaling, sprak Zendaya over de aanwezigheid van Nederland. "Hij heeft me het hele seizoen gesteund", legde ze uit.

Wat betreft het optreden van Holland in Euphoria, zegt Zendaya dat het niet uitgesloten is. "Weet je, we maken grapjes over hem naar de achtergrond te sluipen en te kijken of iemand hem kan zien," zei ze. Sindsdien gaan er geruchten dat Nederland tegen het einde van het seizoen in het publiek kan worden gespot tijdens het spel van Lexi, hoewel ze nog niet bevestigd zijn.

Hoewel Holland en Zendaya historisch gezien privé waren over hun relatie, werd gemeld dat ze in februari samen een huis hadden gekocht. Het paar besteedde naar verluidt $ 4 miljoen aan een huis in de geboorteplaats van Nederland in het Verenigd Koninkrijk.

Een insider vertelde The Mirror dat het paar van plan is om maar liefst $ 500.000 te investeren in het pand voor renovatie. Het huis heeft momenteel 6 slaapkamers, een theater, een fitnessruimte en een mancave.

Holland en Zendaya spelen sinds 2016 filmliefhebbers in de Spider-Man-franchise. Hun meest recente film Spider-Man: No Way Home debuteerde eerder dit jaar. Jarenlang deden geruchten de ronde dat ze een item waren voordat paparazzi-foto's in juli 2021 werden gepubliceerd waarop de acteurs zoenden en aanhankelijk waren. Een paar maanden later bevestigden ze hun relatiestatus op sociale media.

Hoewel een derde seizoen van Euphoria is bevestigd, is er geen releasedatum bekendgemaakt.

Aanbevolen: