Twitter zegt dat Stormi geweldige smaak heeft nadat Kendall Jenner onthult dat haar nicht verliefd is op Devin Booker

Twitter zegt dat Stormi geweldige smaak heeft nadat Kendall Jenner onthult dat haar nicht verliefd is op Devin Booker
Twitter zegt dat Stormi geweldige smaak heeft nadat Kendall Jenner onthult dat haar nicht verliefd is op Devin Booker
Anonim

Fans van NBA-ster Devin Booker vertellen Stormi Webster om "in de rij te gaan staan, zus", nadat tante Kendall Jenner deze week superleuk nieuws onthulde.

In gesprek met Jimmy Fallon, presentator van The Tonight Show, praatte het 25-jarige model (die deze week versteld stond van het Met Gala!) over haar 18 nichtjes en neefjes, en haar inspanningen om altijd gezien te tante en geliefd bij hen allemaal. Maar Jenners inspanningen zijn tevergeefs als haar vriend, de 24-jarige basketballer Devin Booker, in de buurt is.

"Hij houdt van ze", antwoordde Jenner toen hem werd gevraagd naar de relatie van Booker met haar familie. "Hij en Stormi hebben een geweldige relatie. Ze is erg verliefd op hem, en soms ben ik jaloers. Ik heb zoiets van 'Stop, kunnen jullie niet?'"

En het lijkt erop dat Twitter het eens is met de 3-jarige dochter van Kylie Jenner en Travis Scott.

"Ik bedoel, hallo… Devin Booker is de standaard haha", schreef een geamuseerde fan. "Stormi heeft een goede smaak en gevoel voor jongens", voegde een ander eraan toe en tagde Jenner in de tweet.

"Dit is de schattigste! Kom op Kendall en Kylie, laat wat foto's vallen, we willen hun interacties zien", smeekte een ander. Maar het lijkt erop dat niet iedereen een fan is van Jenners specifieke woordkeuze.

"Stormi weet niet wat verliefd is", beweerde een criticus. "Ze hadden dat voor zichzelf kunnen houden", schreef een ander, en voegde er een zieke gezichtsemoji aan toe. Eentje zei gewoon: "die familie houdt van basketbalspelers."

Maar anderen verdedigden het sterrenpaar en herinnerden elkaar eraan dat we tenslotte allemaal een beetje gehecht raken aan mensen die we verafgoden toen we opgroeiden. "Sommigen moeten hun hoofd uit de goot halen. Ze is niet het eerste jongetje of meisje dat verliefd is op een volwassene, ongeacht geslacht, en ze zal ook niet de laatste zijn", schreef een verdediger van Jenner.

"Jongens, kom op, het is een grap. Toen ik 8 was, zei ik altijd dat ik ook verliefd was op Troy Bolton, "voegde een High School Musical-fan toe.

"Ik erger me aan de Kardashians, maar laten we niet overdreven reageren op deze stijlfiguur", pleit een andere supporter.

Jenner en Booker, die in oktober 2020 een romantische band met elkaar hadden, maar hun relatie pas op Valentijnsdag dit jaar openbaar maakten, vormen een behoorlijk competitief paar.

"We speelden in het zwembad, en hij nam het gewoon veel te serieus - net als ik trouwens", zei ze over het spelen van waterbasketbal met haar sterbeau. "Ik had de bal en hij bewaakte me, en het was een heel ding. Uiteindelijk sneed hij mijn hand een beetje open met zijn nagel omdat hij het een beetje te serieus nam."

Concurrerend inderdaad! Met nog twee nichtjes of neefjes op komst, zal Jenner Booker misschien thuis moeten laten als ze de populaire wil blijven!

Aanbevolen: