Heeft Doja Cat's No Makeup Look geholpen haar nieuwe make-uplijn te verkopen?

Inhoudsopgave:

Heeft Doja Cat's No Makeup Look geholpen haar nieuwe make-uplijn te verkopen?
Heeft Doja Cat's No Makeup Look geholpen haar nieuwe make-uplijn te verkopen?
Anonim

Het is de laatste tijd moeilijk om Doja Cat te missen. Ze is overal; op de radio, het beklimmen van de streaming-hitlijsten, op Twitter en zelfs op het VMA-podium (als gastheer, niet minder). Het was dus niet helemaal verrassend toen de artiest dit najaar een make-uplijn uitbracht met BH Cosmetics.

Doja Cat heeft tenslotte al eerder haar make-upkarbonades laten zien in haar Instagram-foto's, muziekvideo's en op de rode loper op verschillende locaties. Maar terugkijkend op haar geschiedenis als headliner van de afgelopen maanden, moeten fans zich afvragen of ze deze make-uplancering al langer plant dan iemand zich realiseerde.

Doja Cat is in de zomer make-upvrij geworden

In de zomer van 2021 trok Doja Cat veel aandacht met het uitbrengen van haar nieuwste album, Planet Her. De release met een galactisch thema bracht tonnen leuke IG-inhoud voort, en zelfs een muziekvideo met Grimes (en andere vrienden van Cat's) die absoluut een wonder was van make-up met speciale effecten.

Maar wat er in de zomer ook gebeurde, was content met een heel anders uitziende Doja, volgens fans. Toen Doja Cat make-upvrij verscheen op haar sociale media, waren fans, nou ja, geschokt.

In feite verklaarden velen dat Doja Cat onherkenbaar was in haar make-uploze look, en gingen zelfs zo ver om te zeggen dat de artiest letterlijk iedereen aan het catfishen was omdat haar blote gezicht zo anders was dan dat van haar volledig opgemaakte- één omhoog.

Het is geen nieuwe beschuldiging, om eerlijk te zijn, omdat de meeste vrouwelijke artiesten vaak worden bekritiseerd omdat ze er anders uitzien met en zonder make-up. Vaak worden ze zelfs bekritiseerd omdat ze te veel make-up dragen en er helemaal niet uitzien als zichzelf.

Hoewel Doja Cat het absoluut niet lijkt te kunnen schelen wat critici en trollen over haar te zeggen hebben, vragen sommigen zich af of de make-uploze look die ze droeg slechts een publiciteitsstunt was.

Omdat niet lang nadat ze met blote gezichten op sociale media ging en allerlei kritische krantenkoppen aanspoorde, ging Doja Cat een partnerschap aan met een cosmeticabedrijf en bracht ze een aantal van haar eigen goodies uit die zouden kunnen wedijveren met Kylie's make-upcollectie.

Doja Cat x BH Cosmetics uitgebracht in de herfst

Eind september ging de samenwerking van Doja Cat met BH Cosmetics live en ze deelde promo's op haar Instagram om het te vieren. Fans vierden met haar voorafgaand aan de lancering en gaven commentaar op haar IG over hoe productief Doja Cat de laatste tijd is geweest met haar partnerschappen.

Eerst Pepsi en daarna Candy Crush Saga, merkten ze op, en daarna meteen een make-uplancering. Verschillende fans feliciteerden Doja met 'het krijgen van die tas' en noemden haar 'een icoon'.

Als ik echter terugdenk aan eerder in de zomer, lijkt het bijna alsof de make-uploze selfies en video's van Doja Cat een soort van opbouw waren naar haar make-uplanceringsmoment. Immers, als Doja Cat kan gloeien met een gezicht vol producten, wat houdt haar fans dan tegen om hetzelfde te doen?

Natuurlijk ziet Doja Cat er prima uit zonder dat haar producten erop zijn gesmeerd, maar in haar branche is het een "ding" voor artiesten om constant hun spelgezichten 24/7 aan te hebben, wat een deel is van de reden waarom fans geschokt waren om haar eerder bloot te zien.

Op dit moment lijkt het erop dat ze misschien een verklaring aflegde over hoeveel make-up iemands uiterlijk kan veranderen, om het feit te ondersteunen dat haar nieuwe make-uplijn misschien gewoon kn alt, en fans zouden moeten kopen wat ze draagt om op dezelfde manier op te gloeien.

Bovendien herinnerde haar persbericht letterlijk aan haar eerste kennismaking met make-up, waarvan Doja zei dat ze bij BH Cosmetics was.

In het persbericht merkte Doja op dat de samenwerking "zo'n volledig cirkelmoment" voor haar was, en dat "een van de eerste schaduwpaletten" die ze ooit kocht van BH was. En gelukkig voor fans zijn alle creatieve stukken, waaronder kalligrafie-eyeliners en 36 oogschaduwkleuren, beschikbaar "voor een zeer redelijke prijs."

Alle cosmetica in Doja's samenwerking is blijkbaar veganistisch en dierproefvrij, en de prijzen lijken niet al te pijnlijk; $ 36 voor het oogschaduwpalet lijkt goed genoeg. Maar wat vinden fans die de producten hebben gekocht tot nu toe?

Wat vinden fans van Doja Cat x BH Cosmetics?

Hoewel veel mensen de producten van Doja Cat lijken te kopen (althans, dat beloofden ze in haar Instagram-opmerkingen), niet iedereen is enthousiast. Net als elk ander make-upproduct voor beroemdheden (of elk ander product) hebben de paletten van BH Cosmetics niet de beste recensies.

Eén recensent merkte zelfs op dat alleen omdat een artiest populair is, niet betekent dat hun make-upproducten dat allemaal zullen zijn. En sommige ogenschijnlijk eerlijke recensies gaven aan dat de producten van bovengemiddelde kwaliteit waren, maar dat ze iets meer verwachtten van iets met de naam en het gezicht van Doja Cat erop.

Andere klanten die Doja's eyeliners beoordeelden, hadden minder opwindende feedback; sommige recensenten verklaarden dat Doja zelf de eyeliner niet leuk vond, op basis van haar IG Live-demo van de producten, en een ander verklaarde dat de eyeliner "kalkachtig" was.

Maar de vraag is, zou een van die fans Doja's make-up hebben gekocht als ze haar niet eerst haar magie met haar uiterlijk hadden zien toveren?

Aanbevolen: