Ja, deze vrouwelijke atleten zijn op Tik-Tok

Inhoudsopgave:

Ja, deze vrouwelijke atleten zijn op Tik-Tok
Ja, deze vrouwelijke atleten zijn op Tik-Tok
Anonim

De wereld bevindt zich momenteel in een vreemde, vreemde staat. De Verenigde Staten als geheel zitten in een quarantaine-lockdown van iets minder dan een maand als gevolg van de pandemie van het coronavirus. Bepaalde staten beginnen nu pas langzaam met het openen van bedrijven en de rest van de staten maken een back-up. Het is op dit moment een enge, angstige tijd om Amerikaan te zijn, maar bovenal, afgezien van de angst die ineenkrimpt, is lockdown voor velen van ons gewoon ongelooflijk saai geweest.

Gelukkig leven we in een wereld waar technologie bestaat om ons te vermaken. Met name als het gaat om sociale media en apps die ons kunnen afleiden, zoals Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk de nieuwste video-producerende app om de natie te veroveren, Tik-Tok. Tik-Tok heeft laten zien hoeveel van ons in quarantaine manieren kunnen vinden om creatief te zijn of actief te blijven door middel van dansuitdagingen gerelateerd aan de app. De app is vooral heel vriendelijk geweest voor verschillende vrouwelijke atleten in de wereld.

11 Chiney Ogwumike

wnba
wnba

Naast af en toe een ESPN-correspondent te zijn, speelt Chiney Ogwumike (samen met haar zus) in de WNBA voor de Los Angeles Sparks. Hier is ze in een screenshot van een Tik-Tok waar ze een driepuntsschot maakt op hoge hakken en een jurk. Indrukwekkend.

10 Shaylee Gonzalez

shaylee gonzalez
shaylee gonzalez

Een huidige deelnemer voor BYU en speler voor het Cougars-damesbasketb alteam van de school (net als haar teamgenoot die in de volgende inzending naar voren komt), Shaylee Gonzales zette zich in voor de "Tootsie Slide Challenge" om de beroemde dans van Drake te doen die vegen de natie op basis van zijn lied met dezelfde naam.

9 Paige Bueckers

Paige Bueckers
Paige Bueckers

Paige Bueckers is slechts 18 jaar en is momenteel klaar als de toekomst van het vrouwenbasketbal en wordt al aangeprezen als een toekomstige nummer één algemene keuze voor de WNBA, jaren voordat ze zelfs maar besluit zich voor de Draft te verklaren. Tot die tijd is ze vastbesloten om te voetballen bij UConn, maar eerst leeft ze haar leven op Tik-Tok.

8 Suzi Murray

suzionice, suzi murray
suzionice, suzi murray

Hoewel schaatsen niet een van 's werelds meest populaire sporten is, heeft Suzi Murray - op sociale media beter bekend als Suzi on Ice - haar geverifieerde en populaire Tik-Tok-account gebruikt om nieuwe ogen op de sport te werpen als een van de populairste atleten van de app met honderden en duizenden volgers.

7 Coco Gauff

coco gauf
coco gauf

Vorig jaar, op 15-jarige leeftijd, werd Coco Gauff de jongste tennisser die ooit het WTA-toernooi won. Een indrukwekkende prestatie zeker, maar nog lang niet indrukwekkend als haar bombastische dansbewegingen op Tik-Tok, wat veel zegt over haar vaardigheden als danseres om net zo goed, zo niet beter te zijn dan haar tennisspel.

6 Lolo Jones

lolo jones
lolo jones

Een van de weinige dingen die ons momenteel in quarantaine gezond houden, zijn Lolo Jones en haar Tik-Tok-video's. Toegegeven, afgaande op enkele van haar sketches over de pandemie en grappen over trainingen, lijkt het erop dat de bobsleespecialist haar verstand al in afzondering heeft verloren.

5 Kristie Ahn

kristie ahn op tiktok
kristie ahn op tiktok

Tennisster Kristie Ahn is altijd geprezen als een van de beste tennisspelers van vandaag, maar haar sketches op Tik-Tok hebben geholpen om de persoonlijkheid van de atleet buiten het veld te laten zien. Haar grappige video's waren voor veel mensen genoeg om haar te prijzen omdat ze een van de beste accounts op sociale media heeft.

4 Simone Biles

simone gal tiktok
simone gal tiktok

Simone Biles is een andere atleet die veel tijd op Tik-Tok in quarantaine heeft doorgebracht en gedurende deze tijd herinnerde ze iedereen er precies aan waarom ze een voormalige gouden medaillewinnaar is. De turnster nam deel aan de Handstand Challenge door een handstand te doen terwijl ze op de een of andere manier tegelijkertijd haar broek uittrok in het midden van de stand.

3 Gabby Douglas

gabby douglas op tiktok
gabby douglas op tiktok

Gabby Douglas is een andere voormalige turnster die besloot haar talenten mee te nemen naar Tik-Tok, hoewel ze, in tegenstelling tot Biles, haar talenten niet laat zien als winnaar van een gouden medaille. In plaats daarvan gebruikt ze de app om te pronken met haar vaardigheden als selfiekoningin en danseres. Het heeft haar een legioen volgers opgeleverd.

2 Lindsey Vonn

sport paar
sport paar

Lindsey Vonn maakte naam als professionele skispeler, maar in quarantaine heeft ze een nieuw leven gevonden als trainingsspecialist. Terwijl ze in huis kookte en niets te doen had in quarantaine met haar man, pro-hockeyspeler P. K. Subban, ze doen workouts voor koppels op hun Tik-Tok-pagina.

1 Serena Williams

serena williams in een roze tutu
serena williams in een roze tutu

Serena Williams heeft ons vermaakt op Tik-Tok door te pronken met haar kookkunsten en verkleedpartijtjes te spelen, zich te verkleden in tutu's en als Sneeuwwitje. Meer recentelijk bracht ze een Tik-Tok uit van zichzelf terwijl ze een partijtje tennis tegen zichzelf speelde. En als verrassing won ze de wedstrijd.

Aanbevolen: