Deze superberoemde acteurs, atleten en modellen schitterden in commercials van Old Spice

Inhoudsopgave:

Deze superberoemde acteurs, atleten en modellen schitterden in commercials van Old Spice
Deze superberoemde acteurs, atleten en modellen schitterden in commercials van Old Spice
Anonim

Old Spice-commercials waren vroeger enkele van de meest surrealistische stukken televisie. Beroemdheden, vaak zonder shirt, vertelden het publiek met een reeks bizarre gebeurtenissen die overal om hen heen plaatsvonden. Dat of ze personifieerden ironisch genoeg een punt over mannelijkheid of de reputatie van Old Spice, maar nog steeds met een bijna David Lynch-filmachtige kwaliteit.

Old Spice omarmde deze bijna surrealistische stijl van adverteren toen het campagne begon te voeren voor een jongere doelgroep; vóór 2006 werd Old Spice beschouwd als een product voor oude mannen, niet als een lichaamswassing of aftershave voor het vastbinden van jong bloed. Of het nu Terry Crews was die tegen ons schreeuwde of actie-horroricoon Bruce Campbell die in een smokingjasje zat, Old Spice heeft enkele superberoemde mannen in hun advertenties gebruikt, soms subtieler dan andere. Dit zijn de beroemdste mannen die ooit in een Old Spice-commercial hebben gespeeld, en het bestrijkt een behoorlijk divers aanbod.

6 1990 Cultureel Icoon Fabio

Jongere lezers weten misschien niet wie dit is, maar iedereen die de jaren negentig heeft meegemaakt, herinnert zich de Fabio-rage. Ze herinneren zich waarschijnlijk ook de keer dat het covermodel van de roman in het gezicht werd geraakt door een vogel terwijl ze in een achtbaan zaten (ja, dat is echt gebeurd, zoek het op). Nou, hij is vandaag misschien aanzienlijk minder relevant, maar hij had een korte comeback toen Old Spice hem inhuurde om in een paar commercials te schitteren. Fabio's tijd om Old Spice-advertenties te maken, hielp het voormalige model even terug te keren naar culturele relevantie. Fabio is niet bepaald de loting geweest die hij is sinds hij controversiële opmerkingen heeft gemaakt en voormalig president Donald J. Trump.

5 NASCAR-kampioen racer Tony Stewart

Stewart werd gesponsord door Old Spice en zijn Nascar-voorraadwagen en -jas droegen luid en trots het bedrijfslogo tijdens de duur van zijn contract met het zeepbedrijf. In Stewarts commercial gaat hij van nul naar held dankzij zijn gebruik van Old Spice Swagger. Stewart heeft een deel van zijn Old Spice-merchandise geveild voor het goede doel, wat maar liefst $ 20.000 heeft opgeleverd. De relatie van Tony Stewart met Old Spice eindigde in 2010.

4 Acteur en sitcom-ster Neil Patrick Harris

Harris is een behoorlijke artiest. Hij is niet alleen een hilarische komische acteur, maar ook een fenomenale podiumartiest. Hij kan zingen, hij kan dansen en hij is in verschillende Broadway-shows geweest. Dus zijn talenten waren misschien een beetje onderbenut voor Old Spice-commercials, ware het niet dat zijn Old Spice-advertentiecampagne een gigantische terugroepactie was naar zijn rol als Doogie Howser, de rol die hem beroemd maakte.

3 actie- en horroricoon Bruce Campbell

Toen Old Spice met deze nieuwe advertentiecampagnestrategie begon, probeerden ze het oude imago van je opa's body wash af te schudden. Ze hadden een voorsprong nodig en de eerste acteur die hun imago hielp veranderen was het Evil Dead-icoon Bruce Campbell. In Campbell's nu verdwenen reclamespots werd hij gezien in een rokend jasje, zittend naast een knetterend vuur, streng maar benaderbaar mannen aanmoedigend om Old Spice te kopen. Niets zegt zo mannelijk als de tijdreizende zombiemoordenaar die nu 10 miljoen dollar waard is. Kort na deze advertentiecampagne begon Old Spice de belachelijke schtick te omarmen waar hun advertenties nu beroemd om zijn.

2 Acteur en komiek Deon Cole

Old Spice-commercials zijn de afgelopen jaren in een meer subtiele richting gegaan, waarbij de sitcom-ster en Gabrielle Denis een paar spelen die vechten om Old Spice-producten. Old Spice vertakt zich van alleen een op mannen gericht product, dus een meer nuchtere aanpak was nodig. Dus Cole en Denis spelen een stel dat lijkt op degenen die ze gewoonlijk op tv spelen. Cole heeft een lange weg afgelegd, hij was ooit een beetje schrijver voor Conan O'Brien, en nu is hij een woordvoerder van een miljoenenbedrijf. Cole zelf is nu minstens $1 miljoen dollar waard.

1 Voormalig NFL-ster en acteur Terry Crews

De Brooklyn 99-ster is misschien wel het gezicht dat het meest berucht is verbonden met Old Spice dankzij de reeks ongelooflijke en bijna psychedelische commercials die hij jarenlang voor het bedrijf deed. Voordat hij Sgt. Terry Jefferds, hij was de man die tegen ons schreeuwde met niets anders dan een handdoek om en eiste dat we het nieuwste Old Spice-product zouden kopen. De rol kwam op een moment dat Crews maar een paar credits op zijn naam had staan, met name White Chicks en Friday After Next. Crews had het moeilijk om zijn carrière in Hollywood te beginnen nadat hij de NFL had verlaten, maar zijn tijd met het doen van Old Spice-commercials hielp zijn carrière op een grote manier die hem al snel leidde tot het bodybuilding-personage waar hij nu bekend om staat in Brooklyn 99. Crews kreeg onlangs zware kritiek toen hij de hoofdrol speelde in een Amazon-advertentie tijdens de lopende arbeidsconflicten van het bedrijf.

Aanbevolen: