Drew Carey werd verkozen boven deze vrouwelijke ster om 'The Price Is Right' te hosten

Inhoudsopgave:

Drew Carey werd verkozen boven deze vrouwelijke ster om 'The Price Is Right' te hosten
Drew Carey werd verkozen boven deze vrouwelijke ster om 'The Price Is Right' te hosten
Anonim

The Price Is Right-presentator Drew Carey is de gastheer van de spelshow sinds 2007, maar er is weinig bekend over de vrouwelijke ster die werd afgewezen voor de baan. Oorspronkelijk uitgezonden in 1956, werd de al lang bestaande spelshow nieuw leven ingeblazen in 1972 met gastheer Bob Barker aan het roer. Na de lange termijn vertrok Barker en de jacht op een gastheer eindigde bij Carey, die sindsdien de leiding heeft behouden.

De populaire spelshow viel op door het unieke uitgangspunt van deelnemers die strijden om groots te winnen door de prijs van verschillende merchandise in verschillende games te raden. Na immense populariteit te hebben verworven in de Verenigde Staten, is het formaat van de show in verschillende landen over de hele wereld overgenomen. De status van de show kwam niet zonder controverse, maar Carey was niet de eerste keuze van het netwerk of Barker. Uiteindelijk werd Carey gekozen en de spelshow zette zijn lange regeerperiode voort bovenop de televisie overdag.

Bob Barker 'De prijs is goed&39
Bob Barker 'De prijs is goed&39

Wie is Drew Carey

De acteur en komiek die presentator van een spelshow werd, begon zijn carrière in stand-upcomedy en presenteerde zowel The Drew Carey Show als Whose Line Is It Anyway?, die enorm beroemd werd en zichzelf bovenaan de lijst van mogelijke gastheren voor The Price Is Right plaatst. Gedurende Carey's film- en televisiecarrière had hij verschillende hostingbanen, maar nadat hij de spelshow Power 10 had opgenomen, werd Carey gecontacteerd voor The Price Is Right. Na heen en weer praten met CBS, nam Carey de baan in 2007 aan en is sindsdien gastheer.

Rosie O'Donnell
Rosie O'Donnell

Bijna Host

Rosie O'Donnell stond bovenaan voor mogelijke gastheren om het over te nemen nadat Barker The Price Is Right had verlaten. Zowel CBS als Barker wilden dat O'Donnell de baan overnam als gastheer van de populaire spelshow, op zoek naar wat diversiteit en nieuw leven van een komiek. O'Donnell was al heel lang fan van de show en begon gesprekken met CBS en het leek alsof alles was uitgewerkt om haar aan te melden. Er werd gemeld dat naarmate de onderhandelingen intensiveerden, O'Donnell aarzelde om haar familie te verhuizen en dat het gesprek tot stilstand kwam. Terwijl dit gaande was, werden andere mogelijke gastheren, waaronder Mark Steines en George Hamilton, overwogen.

O'Donnell was verschillende keren presentator bij The View, maar na haar vertrek zag ze de kans voor The Price Is Right als lucratief. Afgezien van een fan te zijn, was het een stabiele en leuke baan, dus de kans leek te perfect voor O'Donnell. Na zorgvuldige afweging kwam ze tot de conclusie dat haar financiële situatie in orde was en dat het niet eerlijk was dat haar familie moest verhuizen vanwege een andere baan van haar. Geconfronteerd met een verhuizing naar het buitenland en een potentieel geweldige hostingbaan, eindigden de gesprekken met O'Donnell en CBS ondanks haar serieuze interesse.

Drew Carey 'De prijs is goed&39
Drew Carey 'De prijs is goed&39

Lichte controverse

Na enige tijd werd later gemeld dat O'Donnell niet degene was die zich uiteindelijk terugtrok uit de deal, maar dat CBS verantwoordelijk was. O'Donnell veroorzaakte controverse en zag de terugtrekking als iets vanwege haar seksualiteit en dat haar plannen voor de show meer controverse zouden hebben veroorzaakt dan gewild. De komiek wilde de ouderwetse modellen vervangen door getinte mannelijke acteurs en confetti en andere leuke ideeën toevoegen om de show nieuw leven in te blazen. CBS was niet blij met het vooruitzicht van deze totale revisie en zocht de meer conservatieve weg met Carey.

Aanbevolen: