Deze atleten gingen trouwen met de beste supermodellen ter wereld

Inhoudsopgave:

Deze atleten gingen trouwen met de beste supermodellen ter wereld
Deze atleten gingen trouwen met de beste supermodellen ter wereld
Anonim

Professionele sporters lijken supermodellen aan te trekken omdat ze de meest zelfverzekerde en aantrekkelijke mensen ter wereld zijn. Sommige mensen denken dat er veel moed en kracht voor nodig is om bij een atleet te zijn, aangezien alle vrouwen zich over de atleten in elk veld en elke sport lijken te werpen, zelfs beroemdheden vallen hard voor de atleten. Hetzelfde kan gezegd worden van de grootste supermodellen, aangezien ze behoren tot de heetste wezens ter wereld en alle mannen lijken aantrekkelijk voor hen te zijn.

Supermodellen zijn enkele van de meest begeerde vrouwen ter wereld en atleten zijn de meest begeerde mannen ter wereld. Dat gezegd hebbende, wordt alleen verwacht dat hun werelden met elkaar verweven zullen raken en uiteindelijk zullen trouwen. Deze atleten en supermodel hebben een liefdesgeschiedenis gehad en kijk eens naar deze mooie koppels.

8 Tom Brady en Gisele Bundchen

Voordat Tom Brady ging settelen, was hij samen met het model en actrice Bridget Moynahan. Toen Brady en Monyahan uit elkaar gingen, begon hij diezelfde maand met Gisele te daten. Helaas voor het nieuwe stel kondigde Brady's ex aan dat ze zwanger was van zijn kind. Het brak Tom Brady en Gisele Bundchen bijna uit elkaar, maar Brady zorgde ervoor dat hun relatie werkte en sindsdien zijn ze getrouwd. Tom Brady heeft nu een zoon die hij deelde met Bridget Moynahan en twee kinderen met Gisele Bundchen.

7 Jeff Garcia en Carmella DeCesare

Jeff Garcia is de voormalige quarterback van de Tampa Bay Buccaneers en de San Francisco 49ers. Carmella DeCesare daarentegen is een voormalig model dat zelfs het voorrecht had om het paar konijnenoren van Hugh Hefner in een publicatie aan te trekken. DeCesare komt uit het Midwesten en nadat ze Garcia had ontmoet, gaf ze haar modellencarrière op en besloot ze thuis te blijven, moeder en echtgenote. Het echtpaar heeft nu drie kinderen en ze proberen zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te blijven.

6 Elsa Benitez en Rony Seikaly

Libanees-Amerikaanse voormalige professionele basketbalspeler Rony Seikaly trouwde met Elsa Benitez. Benitez is een van de mooiste gezichten in de wereld van modellenwerk en kon zelfs krijgen wie ze wilde wat betreft het kiezen van een partner. Toen Benitez de gepensioneerde basketballer Seikaly ontmoette, wist ze dat hij degene zou zijn met wie ze wilde trouwen. Helaas voor de twee, nadat ze een baby hadden gekregen, besloten ze allebei om definitief uit elkaar te gaan en Seikaly werkt nu momenteel als een succesvolle DJ en woont nu in Griekenland.

5 Marko Jaric en Adriana Lima

Adriana Lima is een van de beroemdste Victoria's Secret Angels ter wereld die toen trouwde met voormalig NBA-bewaker Marko Jaric. Hoewel Lima gelukkig lijkt, heeft hun huwelijk vanaf het begin een twijfelachtige status gehad. Mensen vroegen zich af waarom Lima Jaric koos en hoe hij uiteindelijk Lima voor zich wist te winnen. Hun huwelijk is waarschijnlijk een van de meest onvergetelijke momenten in het leven van Lima. Het paar heeft besloten om in 2009 te trouwen en kreeg uiteindelijk een gezin helaas, de twee besloten in 2014 aan te kondigen dat ze uit elkaar gingen. Mensen gingen ervan uit dat Lima op een dag net wakker werd en zich afvroeg waarom ze niet aan het daten is met de heetste man in Hollywood.

4 Andy Roddick en Brooklyn Decker

Amerikaanse tennisser Andy Roddick was de beroemdste en rijkste tennisser. Hij staat niet alleen bekend om zijn vaardigheden, hij staat ook bekend om het uitgaan met de heetste meisjes in Hollywood, waaronder Alyssa Lipsky, Paris Hilton, Maria Sharapova, de Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice Mandy Moore en nog veel meer. Het zag er echter beter uit toen hij model en actrice Brooklyn Decker ontmoette. Vanaf het moment dat hij haar ontmoette, werd hij smoorverliefd en vroeg hij haar uiteindelijk om te trouwen. Ze zijn sinds 17 april 2009 getrouwd en hebben al een gezin gevormd. Op dit moment zijn ze nog steeds samen.

3 Jeff Gordon en Ingrid Vandebosch

Voormalig model Ingrid Vandebosch trouwde met Gordon, een van de beroemdste NASCAR-coureurs aller tijden. Het echtpaar ontmoette elkaar toen Gordon net begon in zijn carrière en begon meteen een relatie. Volgens rapporten was hun huwelijk niets anders dan een sprookje, en hij hoort ook vaak in tal van interviews zeggen dat ze hem door elke race houdt. Jeff Gordon had altijd Ingrid Vandebosch bij al zijn races, en ze wachtte altijd om Gordon te knuffelen en te kussen na elke race.

2 Tony Romo en Candice Crawford

Analyst en voormalig American football quarterback Tony Romo die veertien seizoenen voor de Dallas Cowboys in de NFL speelde. Hij kwam net uit een relatie van de zangeres Jessica Simpson die door Romo's teamgenoten de schuld kreeg toen de quarterback een slechte prestatie had. Uiteindelijk ontmoette hij de zus van zijn vriend, de Amerikaanse acteur Chace Crawford. De zus van Chace Crawford, Candice Crawford, is een voormalig model en een schoonheidskoningin die verliefd werd op Romo toen ze hem ontmoette. Ze zijn nu getrouwd en hadden een eigen gezinnetje.

1 Petr Nedved en Veronica Varekova

Veronica Varekova is een voormalige Victoria's Secret Angel uit Tsjechië die trouwde met de gepensioneerde hockeyspeler Petr Nedved. Toen de twee elkaar ontmoetten, wisten ze meteen dat ze voor elkaar bestemd waren en besloten te trouwen. Hoewel ze allebei sceptisch zijn, besloten ze toch te trouwen en te zien waar het hen zou leiden. Helaas voor de twee duurde hun huwelijk maar twee jaar.

Aanbevolen: