Deze vrouwelijke stand-upcomedians zijn nooit bang om de grenzen te verleggen van wat sommigen als aanstootgevend beschouwen

Inhoudsopgave:

Deze vrouwelijke stand-upcomedians zijn nooit bang om de grenzen te verleggen van wat sommigen als aanstootgevend beschouwen
Deze vrouwelijke stand-upcomedians zijn nooit bang om de grenzen te verleggen van wat sommigen als aanstootgevend beschouwen
Anonim

In een ideale wereld zou het niet uitmaken van welk geslacht een komiek is en zouden ze alleen worden beoordeeld op hoe grappig ze zijn. Helaas is de waarheid in de echte wereld echter dat, net als in de meeste arena's in het leven, vrouwelijke komieken aan een andere standaard worden gehouden.

Nu comedians beroemd kunnen worden dankzij TikTok, is het online verzamelen van fans belangrijker voor grappenmakers dan ooit tevoren. Als gevolg hiervan denken sommige mensen misschien dat komieken er alles aan zouden doen om ervoor te zorgen dat ze niemand beledigen. In plaats daarvan blijkt dat sommige vrouwelijke komieken heel graag de grenzen verleggen, ongeacht wie ze van streek maken.

6 Leslie Jones is niet bang om mensen te beledigen

Net als veel andere mensen die zijn gaan schitteren in Saturday Night Live, kreeg Leslie Jones haar start als komiek lang voordat ze beroemd werd in de beroemde sketchshow.

Tijdens de jaren waarin Jones speelde in Saturday Night Live, pakte ze een aantal zeer controversiële onderwerpen aan. Tijdens een Weekend Update-segment maakte Jones bijvoorbeeld grapjes over zwarte mensen die gedwongen werden om zich voort te planten in de donkere dagen van de slavernij.

Het is niet verwonderlijk dat de grap van Jones voor veel opschudding zorgde en in plaats van achteruit te gaan zoals de meeste sterren in die situatie doen, plaatste ze 16 tweets waarin ze de grap en zichzelf verdedigde. Met dat incident in gedachten, zou het geen verrassing moeten zijn dat wanneer Jones op het podium staat, het lijkt alsof haar grappen niemand beledigen, zolang ze denkt dat ze grappig zijn.

5 Jenny Slate is niet bang om mensen te beledigen

In de afgelopen jaren is Jenny Slate stilletjes een van de meest interessante acteurs ter wereld geworden en als het op haar stand-upcomedy aankomt, blijft ze fascinerend.

In 2019 werd bijvoorbeeld Slate's Stage Fright-komediespecial uitgebracht op Netflix en onthulde de twee kanten van de komiek. Aan de ene kant was Slate volledig open en kwetsbaar wanneer ze over haar familie en worstelingen sprak.

Slate leek echter ook te genieten van het naast elkaar plaatsen van beelden van haar lieve grootmoeder met grappen over geil zijn, opmerkingen over de MeToo-beweging en meer.

4 Wanda Sykes is niet bang om mensen te beledigen

Tijdens de legendarische carrière van Wanda Sykes heeft de getalenteerde komiek bewezen dat ze de vaardigheden en de moed heeft om alle onderwerpen aan te pakken die ze wil. Een perfect voorbeeld daarvan is een grap die Sykes maakte nadat hij uit de kast kwam.

"Het is moeilijker om homo te zijn dan zwart te zijn. Ik hoefde niet als zwart uit de kast te komen voor mijn ouders."

Bij een andere gelegenheid haalde Sykes de krantenkoppen nadat ze werd geïnterviewd omdat ze grappen maakte over Donald Trump op het podium.

In plaats van achteruit te gaan toen ze duidelijk een aantal mensen in het publiek beledigde, bleef Sykes grappen maken over de man die destijds de president was. Als dat niet bewijst dat Sykes er niets om geeft om mensen te beledigen, kan niets dat wel.

3 Amy Schumer is niet bang om mensen te beledigen

Als het op Amy Schumer aankomt, heeft ze keer op keer bewezen dat ze bereid is grappen te maken over veel onderwerpen die veel van haar leeftijdsgenoten te nucleair vinden om aan te raken.

Toen Schumer bijvoorbeeld mede-presentator was van de Oscars van 2022, maakte ze een grapje over de tragedie die plaatsvond op de set van de Alec Baldwin-film Rust. Gezien het feit dat Schumer bereid was om zo'n controversieel onderwerp op de nationale televisie te behandelen, is het dan een verrassing dat wanneer ze op een podium staat voor fans, het haar niet kan schelen wie er beledigd wordt?

2 Sarah Silverman is niet bang om mensen te beledigen

In sommige opzichten is Sarah Silverman de afgelopen jaren een vriendelijkere en zachtere komiek geworden, zoals blijkt uit haar verontschuldigingen aan Paris Hilton. Hoewel Silverman duidelijk heeft gemaakt dat ze niemand specifiek wil kwetsen met haar grappen, is het nog steeds overduidelijk dat ze bereid is tot het uiterste te gaan, vaak ongelooflijk.

Natuurlijk, net als veel andere ranzige komieken, is Silverman bereid grappen te maken over de intieme aspecten van het leven. Wat Silverman echter echt doet opvallen als een grensverleggende komiek, zijn de onderwerpen waar ze grapjes over maakt. Silverman maakte bijvoorbeeld eens grapjes over 9/11 als de slechtste dag van haar leven omdat ze die dag ontdekte hoeveel calorieën een soja-chai latte bevat.

1 Nikki Glaser is niet bang om mensen te beledigen

Vanaf het moment dat Nikki Glaser voor het eerst beroemd werd, leek het altijd alsof ze er absoluut van houdt om mensen te choqueren met haar grappen. Als gevolg hiervan moet iedereen die naar een van Glaser's specials kijkt, bereid zijn om regelmatig naar adem te happen, want dat lijkt precies de reactie te zijn die Nikki wil.

Iedereen die echter een perfect voorbeeld wil van hoe ver Glaser bereid is te gaan als het gaat om het verleggen van de grenzen, moet een van haar gebraden optredens van beroemdheden bekijken. Het is tenslotte een understatement om te zeggen dat Glaser onverschrokken is wanneer hij de andere beroemdheden op het podium uit elkaar scheurt, hoe beledigend haar grappen ook zijn.

Aanbevolen: