Snooki krimpt ineen bij haar 'Jersey Shore'-beslissingen via TikTok

Inhoudsopgave:

Snooki krimpt ineen bij haar 'Jersey Shore'-beslissingen via TikTok
Snooki krimpt ineen bij haar 'Jersey Shore'-beslissingen via TikTok
Anonim

Snooki maakte MTV-kijkers fan van augurken en gehaktballen tijdens haar tijd op Jersey Shore. Nu, als moeder van drie, kan ze grappen maken over enkele van de twijfelachtige beslissingen die ze in de show heeft genomen.

Ze trakteerde haar TikTok-volgers met wat humor en flashback-momenten op de Shore, en ze lachten net zo hard als zij.

A Cringe-y Blast uit het verleden

Nicole Polizzi gebruikte het trending TikTok-geluid, het nummer "UCKERS" van de Britse rapper Shygirl, om herinneringen op te halen uit haar twintiger jaren die nu in haar brein zijn gegrift.

De video laat de eigenaar van The Snooki Shop zien die spottend schreeuwt met het bijschrift: "Ik herinner me willekeurig mijn slechte beslissingen."

De camera snijdt vervolgens naar een montage van rumoerige Jersey Shore-momenten, te beginnen met zichzelf in een nep-nekbrace nadat ze een blessure in Italië in scène had gezet.

Dat moment in 2011 zorgde ervoor dat UNICO-president Andre Dimino haar beledigde als: "De laagste van de laagste en zal alles doen voor aandacht, zelfs een politieauto raken." Hij was zelfs boos genoeg om te proberen de show aan te klagen toen het incident zich voordeed.

Sommige van de volgende foto's detail waar Polizzi destijds het meest bekend om was, feestend met JWoww en Deena.

Een van hen was dat ze een Jac Vanek-shirt schudde met 'Sorry For Partying' erop gekrabbeld. Wie had gedacht dat een van de hosts van LadyGang rechtstreeks zou linken naar een MTV Hall-of-Famer?

Meer Jersey Shore-herinneringen

Polizzi's TikTok-fans konden zich er niet van weerhouden haar beste regels uit de show te citeren. "Waar is het strand", zoals ze er vlak naast liep op de promenade, moet een van de beste zijn.

Ze lachten met haar, niet met haar, en vierden de vreugde die zij en haar gekke leuke huisgenoten week in en uit bezorgden. Donderdagavond waren de nieuwe vrijdagen.

Haar fans lieten duizenden reacties achter over hoe Jersey Shore voortleeft in hun familieverhalen en weekenduitstapjes. Een van haar volgers zei: "Je hebt mijn opa gekust in de aflevering waar is het strand. Ze zullen het nooit laten sterven."

Dus misschien minder "slecht" en meer onvergetelijk. Ze moedigde mensen aan om vast te houden aan hun dwaze kanten en verontschuldigde zich nooit voor haar onstuimige, 'het feest is hier'-zelf.

Aanbevolen: