Hier is waarom de lokale bevolking protesteerde tegen 'Jersey Shore' Aluin Nicole Polizzi die de Snooki-winkel opende

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de lokale bevolking protesteerde tegen 'Jersey Shore' Aluin Nicole Polizzi die de Snooki-winkel opende
Hier is waarom de lokale bevolking protesteerde tegen 'Jersey Shore' Aluin Nicole Polizzi die de Snooki-winkel opende
Anonim

'Jersey Shore' alum Nicole Polizzi's winkel heeft tegenwoordig honderden uitstekende recensies online, maar toen het voor het eerst werd geopend, waren de meningen verdeeld. In 2018 suggereerden lokale nieuwsberichten dat sommige niet-fans in het gebied niet blij waren dat Nicole een winkel opende.

De winkel, die ontstond in Madison, New Jersey, bevond zich in goed gezelschap naast andere winkels. En de burgemeester heette Polizzi zelfs warm (en publiek) welkom. Maar niet iedereen was zo opgewonden als de ster van de realityshow.

Wat is de naam van Snooki's Store?

Nicole Polizzi -- AKA Snooki -- noemde haar winkel letterlijk "The Snooki Shop."Het klinkt een beetje dubbelzinnig, maar de winkel opende als een winkel met allerlei kleding en accessoires. Maar het begon ook met het dragen van zonnebrillen en pantoffels, vergelijkbaar met het soort dat Snooki zelf droeg tijdens het chillen op 'Jersey Shore'. '

In feite droeg de winkel vanaf de eerste dag ook Snooki's handelsmerk Snookini. De bikini's met hoge taille zijn de kenmerkende look van Nicole en ze was er zeker van dat ze fans van de show zouden binnenhalen. Maar dat is precies waar bedrijven in de regio naar verluidt niet blij mee waren.

Waarom protesteerden de lokale bevolking tegen de Snooki-winkel?

Hoewel de burgemeester van Madison blij was dat Snooki zijn winkel opende, beweerde de ster zelf dat mensen haar of haar bedrijf niet in de buurt wilden hebben. Nicole, wiens getrouwde naam nu Nicole Polizzi LaValle is, beweerde dat sommige mensen probeerden haar winkel uit de Madison-locatie te krijgen.

Haar bekendheid van reality-tv was een probleem, legde LaValle uit. Ze plaatste zelfs op haar Instagram Stories dat ze hoorde dat mensen naar de stad waren gegaan om te klagen over haar winkel.

Maar buurtbewoners die over de winkel werden geïnterviewd, hadden overwegend positieve dingen te zeggen. Onder de supporters was een lokale vrouw die een Facebook-groep beheerde voor ouders in Madison. Die vrouw wees erop dat veel van haar groepsleden de winkel van Snooki niet erg vinden.

En zoals Nicole zelf opmerkte: "Ik open een kledingboetiek in de stad - geen bar, geen club, geen stripclub."

Heeft Snooki nog steeds haar winkel?

Tot grote vreugde van fans (en terugkerende shoppers) is Snooki's winkel nog steeds open. De oorspronkelijke winkel is tijdens de pandemie actief gebleven en biedt ophaal- en ontsmettingsprotocollen aan de straatkant om het winkelend publiek te beschermen. Maar Snooki opende eind 2020 ook een tweede vestiging van de winkel!

Maar hoewel Nicole vroeger veel tijd in de winkel doorbracht, hangt ze er waarschijnlijk niet veel meer rond. Ze heeft tenslotte een derde kind verwelkomd en heeft ook nog andere zakelijke ondernemingen in de maak.

Er is zelfs een lange lijst van dingen die ze heeft bereikt sinds haar dronken dagen op 'Jersey Shore'; detailhandel is er slechts één van.

Hoewel fans Nicole hebben aangespoord om zich bij 'RHONJ' aan te sluiten, heeft ze het behoorlijk druk met haar zakelijke inspanningen, dus het is onduidelijk of ze de oproep zal beantwoorden om zich in andere gebieden van reality-tv te duiken.

Aanbevolen: