Snooki heeft deze baan afgewezen voordat hij op 'Jersey Shore' werd gecast

Inhoudsopgave:

Snooki heeft deze baan afgewezen voordat hij op 'Jersey Shore' werd gecast
Snooki heeft deze baan afgewezen voordat hij op 'Jersey Shore' werd gecast
Anonim

Zonder Snooki zou er echt geen ' Jersey Shore' zijn. Tijdens de vroege seizoenen was het duidelijk dat ze de doorbraakster was. Hoewel vreemd genoeg, werd ze al vroeg niet zo goed ontvangen door de cast. Voor sommigen kwam ze een beetje te sterk over, maar toen de barpunch plaatsvond, veranderde alles. Ze kreeg niet alleen medeleven van haar leeftijdsgenoten, maar zelfs haar boekingsprijs schoot omhoog.

De show was een monsterhit voor MTV met zes seizoenen en 71 afleveringen. Tot op de dag van vandaag gaat de show graag door met de spin-off 'Familievakantie'. Het afgelopen seizoen worstelde zonder Snooki, maar toen ze eenmaal terugkwam, veranderde het allemaal toen het feest echt aanbrak. Snooki is voorgoed terug en fans kunnen niet gelukkiger zijn.

In werkelijkheid hadden de dingen heel anders kunnen aflopen voor Snooki. Ze zat op school voorafgaand aan de casting en streefde een heel andere carrière na. Haar liefde voor reality-tv bleek een cruciale rol te spelen bij het verleggen van haar focus. Toen ze eenmaal het optreden had geland, is het duidelijk dat haar leven voorgoed is veranderd.

We zullen ook kijken hoe Snooki tegenwoordig omgaat met de roem en of ze er spijt van heeft dat ze de weg is ingeslagen.

Ze was een reality-tv-fan

Vreemd genoeg was het via een Facebook-advertentie dat Snooki hoorde van de 'Jersey Shore' open casting audities. Ze beweert te zijn verleid door de gratis drankjes. Tijdens de auditie zou ze ook toegeven dat ze onder invloed was.

''Ik zag een auditie op Facebook posten voor een show genaamd Guidos and Guidettes, 'legde Polizzi uit. "Ik ging er dronken heen, want het was in een bar, en de rest is geschiedenis."

Tijdens haar interview met Aesthetic Magazine Toronto, zei Nicole dat het op zich nemen van de rol niet was om roem na te jagen, zoals haar vader had gezegd. In plaats daarvan hield ze van de wereld van reality-tv, die op dat moment een enorme vlucht doormaakte.

"Het was niet per se om beroemd te zijn. Ik wilde altijd op reality [televisie] zijn. Ik was een grote fan van The Real World en Road Rules toen ik opgroeide. Ik wilde altijd op de zo'n show, gewoon om het te ervaren, en dan terug te gaan naar mijn werk en een normaal leven te leiden."

"Ik heb nooit per se beroemd willen worden. Het ging meer om het doen van de realiteit omdat ik zo'n reality-junkie was; ik was er geobsedeerd door."

Nou, we kunnen gerust stellen dat ze nooit is teruggekeerd naar haar normale leven, en in werkelijkheid, als ze niet naar de auditie was gegaan, zouden de dingen heel anders zijn geweest.

Vet Tech School voor 'Jersey Shore'

Snooki heeft geen spijt van de weg die ze heeft ingeslagen, ondanks alle bekendheid. Volgens haar zou de rol haar naar haar man en kinderen leiden, iets wat ze nooit zou veranderen.

Het had echter in elk aspect anders kunnen aflopen. Snooki onthulde dat ze waarschijnlijk naast haar moeder zou gaan wonen en haar carrière als dierenartstechnicus zou beëindigen. Voorafgaand aan 'Jersey Shore' was ze op dat pad.

"Ik zou naar school gaan om dierenarts te worden, dus ik zou waarschijnlijk ergens in een dierenziekenhuis werken. Maar het kan me eerlijk gezegd niet schelen."

"Daar wil ik niet eens aan denken, want ik zou mijn man niet hebben en ik zou mijn kinderen niet hebben. Het zou een totaal ander leven zijn waar ik niet aan wil denken Het feit dat ik mijn man tijdens de show heb ontmoet, is alles. Alles gebeurt met een reden."

Snooki's liefde voor dieren is nog steeds heel reëel. De ster doet veel werk samen met liefdadigheidsorganisaties, dus haar liefde voor dieren bleef op zijn minst waar en ze maakt een positieve indruk.

Beroemdheid was moeilijk om mee om te gaan

Gezien haar bekendheid, geeft Snooki toe dat ze zou willen dat de zaken tot rust zouden komen: "Nu ik de roem en alles heb gezien, zou ik graag een stille zijn - als een stille ondernemer die miljoenen dollars, in plaats van de roem."

Natuurlijk veranderden de dingen voorgoed toen haar bekendheid groeide in de show en dat blijft een constante, aangezien de realityserie nog steeds aan de gang is.

Uiteindelijk heeft Snooki geen spijt, gezien haar gezinsleven, waar ze niets voor zou ruilen. We kunnen gerust zeggen dat het allemaal gelukt is. In werkelijkheid is er zonder Snooki echt geen 'Jersey Shore'.

Aanbevolen: