Billie Eilish-fans krimpen ineen bij de reactie op haar 'Vogue'-lingeriefoto's

Inhoudsopgave:

Billie Eilish-fans krimpen ineen bij de reactie op haar 'Vogue'-lingeriefoto's
Billie Eilish-fans krimpen ineen bij de reactie op haar 'Vogue'-lingeriefoto's
Anonim

Billie Eilish's 'Vogue'-cover is uren geleden gedropt en heeft al mensen aan het praten - en wat ze zeggen is niet allemaal goed, volgens Billie's meest toegewijde fans.

De kersverse blonde zangeres debuteerde met een volledige verspreiding van foto's voor de uitgave van juni 2021 van het tijdschrift, waarin ze allemaal een uiterlijk heeft dat totaal verschilt van haar kenmerkende stijl van wijde korte broeken en sweatshirts.

Is dit de nieuwe vibe van Billie? Was de stijlverandering een eenmalig iets? Zal Twitter binnenkort stoppen met praten over haar rondingen en uitwijkingen? Hier zijn de belangrijkste punten van de Billie Eilish-fandom (die trouwens vroeger 'The Avocados' heette!):

Billie ziet er geweldig uit, maar de convo werd een beetje griezelig

Toen Billies nieuwe foto's op socials begonnen te circuleren, waren mensen er snel bij om allerlei opmerkingen te maken over de vorm van haar lichaam.

Sommige van hen waren echt positief, zoals Tweets die uiting gaven aan "het is zo geruststellend om een lichaamstype te zien dat vergelijkbaar is met het mijne", en "'Ik ben echt blij dat Billie vertrouwen heeft in haar lichaam, het geeft me het gevoel goed in de mijne."

Een golf van ergere opmerkingen beweerde dat ze haar jonge vrouwelijke fanbase "teleurstelde", of dat ze haar lichaam had verborgen zodat ze viraal kon gaan zodra ze meerderjarig was.

"Ze kleedde zich specifiek zoals ze deed omdat ze een kind was en ze wist dat al deze freaks zouden zeggen dat een stel gekken haar niet met rust laten!!!!" smeekte een fan op Twitter, terwijl een andere het ermee eens was: "Grote dag voor betweterige perverselingen."

Billie's eigen woorden bewijzen hun punt

Billie Eilish op het podium met microfoon
Billie Eilish op het podium met microfoon

In het eigenlijke 'Vogue'-artikel spreekt Billie rechtstreeks over haar imago en hoe het is om bestempeld te worden als een 'icoon van lichaamspositiviteit'. Ze legt uit dat de keuzes die iemand maakt over wat ze dragen, in feite niet relevant zijn voor hun waarde als persoon.

"Het laten zien van je lichaam en het laten zien van je huid - of niet - zou je geen enkel respect moeten ontnemen", vertelde ze aan Vogue.

Voor alle fans die bang zijn dat Billie schade zal oplopen door deze nieuwe (vaak kribbige) aandacht, er zijn anderen die alle vertrouwen in haar hebben. Veel van hen lijken te denken dat Billie precies het juiste perspectief heeft om ongefaseerd dit tijdperk van haar sterrendom in te gaan.

"We kunnen allemaal evolueren, speels zijn en experimenteren met nieuwe looks", zei het originele Black Eyed Peas-lid Kim Hill op Twitter. "Ze is meer geaard dan mensen die twee keer zo oud zijn als zij en ze zal prima door dit nieuwe gebied kunnen navigeren. Het is een slayage fo sho!"

Aanbevolen: