Waarom Taylor Swift-fans niet zo zeker zijn van de nieuwste films waaraan ze werkt

Inhoudsopgave:

Waarom Taylor Swift-fans niet zo zeker zijn van de nieuwste films waaraan ze werkt
Waarom Taylor Swift-fans niet zo zeker zijn van de nieuwste films waaraan ze werkt
Anonim

Taylor Swift keert terug naar acteren. Het nieuws brak dat de pop-countrymuzikant is getekend voor de nieuwste film van regisseur David O Russell. Het project vanaf april 2022 heeft geen titel, hoewel het gerucht gaat dat de titel zoiets als Canterbury Glass zal zijn. Wat we wel weten, is dat het project een behoorlijk met sterren bezaaide ensemblecast heeft. Naast Swift zal de film Robert De Niro, Christian Bale, Margot Robie en nog veel meer bevatten, waaronder Chris Rock, het slachtoffer van een klap.

Het gaat echter niet per se goed met Swiftians. Taylor Swift's acteer-cv was niet bepaald indrukwekkend en fans zijn bang dat deze nieuwe film haar zal afleiden van het maken van haar volgende album, waar haar trouwe fans reikhalzend naar uitkijken, ondanks het feit dat ze nog geen nieuw album voor 2022 heeft aangekondigd. Hoewel het project in handen is van een gerespecteerde filmmaker, is het misschien niet genoeg om enkele van Taylor Swifts recente acteerkeuzes in te lossen.

7 'Cats' was verschrikkelijk

We hebben het nu allemaal gezien en Cats, de verfilming van de Broadway-musical, werd op zoveel niveaus als verschrikkelijk beschouwd. Het plot slaat nergens op, de antropomorfe katten zijn verontrustend, en laten we niet vergeten dat de vermeende "butthole cut" van de film 100% echt is volgens de redacteuren van de film. Cats, geschreven door de controversiële Broadway-componist Andrew Lloyd Weber, was al een vreemde keuze voor Swift om het op te nemen.

6 Zelfs voordat de film uitkwam, had 'Cats' een slechte reputatie

Zelfs vóór de vreselijke film was Cats berucht toen het in première ging op Broadway. Ja, toen we zeiden dat Weber controversieel is, is dat niet omdat hij "edgy" is of iets dergelijks, maar omdat veel mensen denken dat hij slecht is. Sorry, er is geen mooiere manier om het te zeggen, maar het is de waarheid. Acteurs moeten de hele tijd keuzes maken, het is hoe ze hun uitvoeringen leveren, dus waarom Swift ervoor kiest om bij dit debacle betrokken te zijn, zal altijd een raadsel blijven. Maar erger nog, het is een permanente smet op haar acteer-cv.

5 Ze heeft de critici nog niet echt versteld doen staan

Cats werd niet alleen beschouwd als een van, zo niet de slechtste film van 2019, maar Swift heeft niet echt een significant stempel gedrukt op Hollywood, afgezien van een paar stemacteursrollen. Toegegeven, haar muziek wordt de hele tijd in films gebruikt en ze gaf een mooie voice-over in The Lorax, maar haar eerdere live-action filmrollen hebben niet veel mensen versteld doen staan. Dit wil niet zeggen dat Swift een slechte acteur is, maar toen ze Rosemary speelde in de verfilming van de klassieke roman The Giver, werd het publiek niet weggeblazen. Nogmaals, ze deed het prima, het was geen slechte film en haar acteerwerk werd ook niet gepand door critici, maar het maakte ook geen indruk op hen. Toen popsterren als Cher begonnen te acteren werden ze al snel genomineerd voor Oscars, dat lijkt niet in de toekomst van Swift te zijn, althans nog niet.

4 De filmregisseur heeft al jaren geen film meer gemaakt

David Russell is een fenomenale en gerespecteerde regisseur. Zijn films zijn genomineerd voor verschillende prijzen, zoals Silver Linings Playbook, en andere bliezen critici omver, zoals American Hustle of The Fighter. Russell heeft echter een pauze genomen nadat beschuldigingen van seksueel wangedrag in 2015 aan het licht kwamen. Dit project wordt zijn nieuwste film sinds Joy. Kan een regisseur die al zoveel jaren uit de game is geweest, de prestatie uit Taylor Swift halen die ze nodig heeft om zichzelf als acteur te verlossen? We zullen de film moeten kijken om erachter te komen.

3 Ze heeft sinds 2019 niet meer geacteerd

Swift was misschien een beetje beschaamd nadat Cats zo'n gênante film was geworden. Na de release en onvermijdelijke openbare mishandeling in 2019, deed Swift een stap terug van acteren. Er is geen woord beschikbaar over de vraag of Cats Swift ertoe heeft aangezet om acteren te heroverwegen, maar in ieder geval is het een onbetwistbaar feit dat Swift, afgezien van een paar cameo's en muziekvideo's, sinds de release van die film geen enkele vorm van dramatisch acteerwerk heeft gedaan. verschrikkelijke musical.

2 Fans willen niet dat ze wordt afgeleid van muziek

Swift heeft nog geen nieuw album aangekondigd en fans kijken reikhalzend uit naar haar nieuwe toevoeging aan haar muziekcatalogus. Ze bracht in 2022 wel een nieuwe single uit met de titel 'Carolina'. Fans leerden Swift meer kennen voor haar muziek dan voor haar acteerwerk, en velen hopen dat de ene carrière niet afleidt van de andere. Fans blijven speculeren of ze binnenkort wel of niet een nieuw album uitbrengt.

1 Fans geven de voorkeur aan haar muziekvideo's

Swift is aantoonbaar een geweldige actrice als je haar verschillende muziekvideo's meetelt als acteeroptredens. "Shake It Off", "Bad Blood", en een aantal van haar beroemdste liedjes werden iconisch gemaakt dankzij haar goed geregisseerde muziekvideo's. Dergelijke uitvoeringen winnen misschien geen Oscars, maar ze zijn zeker een hoeksteen van haar aantrekkingskracht, en ze zou haar carrière een plezier kunnen doen door de wereld er meer van te geven.

Aanbevolen: