Blake Lively deelt haar echte mening over Y2K Fashion

Inhoudsopgave:

Blake Lively deelt haar echte mening over Y2K Fashion
Blake Lively deelt haar echte mening over Y2K Fashion
Anonim

Of je het nu leuk vindt of niet, de jaren '00 zijn terug, schat! Dankzij Gen Z-sterren als Olivia Rodrigo en Millie Bobby Brown (en eigenlijk de hele TikTok-app) trekken mensen hun topjes aan, breken de vlinderclips uit en feesten alsof het jaren na 1999 is.

Een mode-icoon dat het voortouw nam in het Y2K-tijdperk is OG 'Gossip Girl'-actrice Blake Lively. Ze is tegenwoordig misschien beter bekend vanwege haar meme-waardige huwelijk met Ryan Reynolds en de connecties van haar kinderen met Taylor Swift, maar Blake is haar roots niet vergeten - of hoe grappig ze eigenlijk waren.

Dit is wat ze net deelde over mode uit de vroege jaren '00.

De accessoires liepen uit de hand

Blake Lively en FashionBombDaily
Blake Lively en FashionBombDaily

Blake's IG Stories van vandaag staan vol met de TikTok-clips van contentmaker Carly Quilino (ook bekend als @fashiongirl42069) over Y2K-stijl. In de eerste die ze deelt, schrijft Blake: "Y2K-mode ??! Dit is waarom … @carlyquilino ik heb me nog nooit zo gezien gevoeld."

In het deel van de video die Blake heeft gepost, legt Carly uit hoe extreem en willekeurig elke It Girl uit de jaren '00 eigenlijk was - en dat als we all-in gaan met de y2K fashion comeback, we missen allemaal een aantal mooie sleutelelementen.

"Ik vind het helemaal geweldig dat de Y2K-stijl terugkomt, maar er is wat kersenpluk aan de gang en ik denk dat we er een open discussie over moeten hebben", legt Carly uit. "Want als ik aan Y2K denk, denk ik niet alleen aan crop-tops en h altertops en jeans met een lage taille, ik denk aan, ik denk aan hoe we echt elk accessoire tegelijkertijd droegen…"

Blake sleepte haar eigen uiterlijk mee

Blake Lively
Blake Lively

Blake deelde ook een scrollende schermopname van haar eigen telefoon terwijl ze door rode loperfoto's van ZICHZELF veegde in hilarisch tijdperk-specifieke kleding uit de jaren '000.

Ze gebruikte een-g.webp

"Een van de grootste accessoires, destijds meest populaire accessoires, waren deze komisch grote riemen die we zonder reden droegen", zegt Carly in dat TikTok hierboven. "We droegen deze zonder reden. Elke dag. De outfit, ongeacht wat je droeg, alsof je de riem droeg. JE DRAAGDE DE RIEM."

Blake is een fan van de Throwback

Het is niet de eerste keer dat Blake beelden van haar oude zelf deelt op haar socials, en we hopen echt dat het niet de laatste is. Bekijk die ipic van haar met de originele 'Gossip Girl'-cast en deze met haar eigen cheerleadingvrienden op de middelbare school:

In termen van mode lijkt het er echter op dat Blake liever vooruit kijkt.

Aanbevolen: