Miley Cyrus deelt schattige openbaring over haar jeugd

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus deelt schattige openbaring over haar jeugd
Miley Cyrus deelt schattige openbaring over haar jeugd
Anonim

Miley Cyrus is de laatste tijd overal in het nieuws, maar niet alleen vanwege haar nieuwe album Plastic Hearts.

De carrière van de zangeres werd internationaal beroemd nadat haar Disney-show Hannah Montana voor veel opschudding zorgde, en ze weet nog steeds precies hoe ze de krantenkoppen moet halen!

Ze werkt al heel lang aan haar album Plastic Hearts, een album waarop haar passie voor rockmuziek te horen is. In tegenstelling tot de vorige albums van Cyrus, is haar nieuwe doordrenkt van rock en glamrock, samen met andere muzikale invloeden.

Ze maakte weer een onverwachte openbaring

Miley Cyrus verscheen op Jimmy Kimmel Live! om te praten over haar album dat nieuwe hoogten bereikt, haar nummer Party in the U. S. A uit 2009 dat een comeback maakt in de hitlijsten nadat verkozen president Joe Biden de verkiezingen won, en haar iconische mul.

Ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om een verrassende onthulling te doen!

De zangeres onthulde dat ze haar allereerste trui ooit had gekocht en deze naar de show droeg, zodat Kimmel kon zien hoeveel ze was gegroeid. Toen de presentator van de talkshow Cyrus vroeg of ze er nog nooit een had gekocht, had ze een heel verhaal te vertellen.

Cyrus verklaarde dat haar ouders haar kleren zouden kopen. "Toen ik een kind was, kleedde ik me altijd naakt uit op openbare plaatsen, en ze dachten dat ik het zou ontgroeien."

"Natuurlijk deed ik dat niet, dus mijn ouders kochten truien en broeken voor me en alles wat je voor een kind zou kopen, en op de een of andere manier was mijn favoriete plek om me uit te kleden de kerk."

"Nou, weet je, je kunt het net zo goed doen in het bijzijn van de heer." zei Kimmel lachend.

Miley Cyrus op haar liedfeest in de V. S

Jimmy Kimmel vertelde Miley Cyrus dat haar lied, Party In The U. S. A., dat meer dan tien jaar oud is, een verrassende comeback maakte in de Top 100 van de Amerikaanse iTunes-hitlijsten, toen Joe Biden won de verkiezingen tegen Donald Trump.

"Het is een lied geworden dat de overwinning vertegenwoordigt", deelde ze mee.

Als je een nummer schrijft, of een nummer maakt zoals Party In The U. S. A., weet je nooit wat het gaat worden of wat het 10 jaar later zal vertegenwoordigen."

"Het was een eer dat ik op de een of andere manier een rol mocht spelen in de viering die plaatsvond," concludeerde Cyrus.

Aanbevolen: