Leighton Meester deelt eindelijk haar gedachten over de 'Gossip Girl'-reboot

Inhoudsopgave:

Leighton Meester deelt eindelijk haar gedachten over de 'Gossip Girl'-reboot
Leighton Meester deelt eindelijk haar gedachten over de 'Gossip Girl'-reboot
Anonim

CW's originele Gossip Girl, voor het eerst uitgezonden in 2007, was een enorm succes dat zes seizoenen liep. De show was het startpunt voor verschillende sterren, waaronder Blake Lively, Chace Crawford, Penn Badgely, Leighton Meester, die de hoofdrolspelers waren, en die een succesvolle carrière hadden.

De fans van Gossip Girl waren enthousiast om te zien hoe de Upper East Side was veranderd in dit nieuwe tijdperk toen HBOMax de reboot van 2021 aankondigde. Het nieuwe tijdperk van Gossip Girl, waar sociale media meer macht hebben, is soms gevaarlijk met alle dingen die Gen Z goed combineert, de reboot dient het drama en het schandaal precies goed.

Zou Upper East Side klaar zijn voor de terugkeer van koningin B?

Met de nieuwe show die geen links naar de oudere plot bevat. Het is moeilijk te zeggen dat we oudere personages zouden zien met deze volledig nieuwe verhaallijn.

Fans hoopten op een cameo van de sterren van de originele Gossip Girl en, tot niemands verbazing, speculeerden en vergeleken ze op hun beurt de shows. Maar de makers deelden dat dit zijn show is. En zoals blijkt uit het eerste seizoen, is het plot geheel nieuw en biedt het geen ruimte voor oudere hoofdpersonages.

De OG-cast heeft echter gesproken over de vernieuwde versie, hun mening gegeven en waarschijnlijk openstaan voor het idee om te verschijnen. Nu de reboot voor seizoen twee wordt vernieuwd, is er misschien een sprankje hoop.

Wat zei Leighton Meester over het verschijnen in de reboot?

Blair Waldorf- het meisje dat alles had, was een favoriet fanpersonage gespeeld door de lieftallige Leighton Meester, die zojuist haar mening over de reboot gaf in een interview met ET Canada dat haar nieuwe Netflix-film promootte: The Weekend Away.

Ze merkte op dat ze best geniet van het vervolg. Ze vertelde dat de producers nog geen contact met haar hebben opgenomen, maar als de kans zich voordoet om haar rol als Blair te hervatten, klinkt dat niet slecht.

Meester zei: "Weet je, ik weet het niet echt zeker, ik zal zeggen, weet je… ik heb de nieuwe gezien, ik vind hem echt geweldig."

Meester ging verder met te zeggen: "Weet je, ik heb echt het gevoel… ik ben blij voor ze, ik heb het gevoel dat ze een heel nieuw ding doen… en ik denk niet dat we niet passen in maar - of ik kan alleen voor mezelf spreken - ik heb niet het gevoel dat ik er niet bij hoor, maar ik zal zeggen … ik voel me echt goed om achterover te leunen en het aan de kinderen over te laten, aan de jonge, nieuwe generatie, ze doen het zo geweldig. Dus dat is alles wat ik voor nu zeg, weet je… je zegt nooit nooit."

Showrunners wilden niet dat de originele cast erbij betrokken was

Er kan echter veel worden gespeculeerd, er doen talloze theorieën de ronde. Maar door fans gemaakte ideeën hebben weinig invloed op de show. Het zijn de makers die de dienst uitmaken.

Joshua Safran, de maker van de show, heeft zijn bedoelingen heel duidelijk gemaakt. "We hebben al vroeg een beslissing genomen en ik was nerveus over deze beslissing, maar ik kwam er zeker van dat het de juiste was - dat het publiek deze personages nooit zou accepteren als ze in de schaduw van de originele personages zouden staan."

Hij vervolgde: "De beslissing was: 'Laten we seizoen één onder onze riem krijgen, en als we seizoen twee krijgen, krijgen we de kans om cameo's binnen te brengen die meer zijn dan verheerlijkte cameeën, maar ze geven."

De originele cast op de reboot

Sinds de release van de vernieuwde versie van de show, zijn vergelijkingen getrokken, theorieën besproken en fans blijven hopen dat ze een nostalgische hit zullen krijgen door de terugkeer van enkele van de hoofdpersonages.

De acteurs zijn echter bij verschillende gelegenheden gevraagd om weer deel te nemen aan de show, en dit is wat ze hebben gezegd.

Blake Lively sprak over de reboot van Variety en zei: Het hangt er een beetje van af. Zou ik zeven jaar van de show doen? Nee, omdat het hard werken is en ik mijn baby's heb, en ik niet' Ik wil niet zo vaak bij hen weg zijn.'

“Maar ik heb net geleerd in het leven dat je nooit nooit zegt. Ik ben op zoek naar iets dat ik nog niet heb gedaan, niet iets dat ik heb gedaan. Maar zou ik dat doen? Wie weet - als het goed was, of het logisch was. We hadden zoveel plezier bij het fotograferen en wonen en werken in New York City, zei Lively.

Penn Badgely had zijn twijfels en merkte op: "Ik denk dat het van veel dingen afhangt. Het hangt af van hoe en waarom hij daar is."

Ed Westwick, die Chuck Bass speelde, zei: "Ik denk dat (weer meedoen) een uitstekend idee zou zijn. Ik zou nooit nee zeggen." Chace Crawford, die de droomboot Nate Archibald speelde, vertelde August Man dat hij "zeker open zou staan" voor de reboot.

De verteller van de originele serie, Kristen Bell, is de enige retentie in de show, waar fans dol op lijken te zijn. Nu de show voor een tweede seizoen wordt vernieuwd en bijna alle OG-castleden openstaan voor het idee, hopen fans dat het nieuwe seizoen oudere bekende gezichten zal meebrengen.

Aanbevolen: