Emilia Clarke deelt haar gedachten over de nieuwe 'Game Of Thrones'-prequelserie van HBO

Emilia Clarke deelt haar gedachten over de nieuwe 'Game Of Thrones'-prequelserie van HBO
Emilia Clarke deelt haar gedachten over de nieuwe 'Game Of Thrones'-prequelserie van HBO
Anonim

Game of Thrones-ster Emilia Clarke ging onlangs zitten met Entertainment Weekly om terug te kijken op haar tijd bij het filmen van het eerste seizoen van de show.

Tijdens het interview werd de 34-jarige actrice ook gevraagd naar haar eerste gedachten met betrekking tot de komende spin-off-serie. Er zijn momenteel zes spin-offprojecten in de maak met HBO, met de nieuwste serie getiteld House of the Dragon.

De aankomende prequel-serie vindt plaats 300 jaar voor de start van Game of Thrones en draait om de familie Targaryen. De opnames van de show zijn gepland voor dit jaar en zal in 2022 in première gaan op HBO.

Clarke toonde haar volledige steun voor de toekomstige Game of Thrones-gerelateerde projecten en wenste alle betrokkenen veel succes.

"Snel, iedereen! Jij doet het, jij gaat, Glenn Coco!" zei ze lachend, verwijzend naar Mean Girls. "Het is gewoon onvermijdelijk. Ik wens je het allerbeste, het wordt wat het ook zal zijn."

Ze voegde eraan toe: Maar ze doen natuurlijk meer. Je kunt niet zoiets groots maken en mensen niet laten zeggen: 'En? Wat nog meer? Dit is heel goed! Laten we nog veel meer doen!'”

Jon Snow en Daenerys Targaryen in Game of Thrones
Jon Snow en Daenerys Targaryen in Game of Thrones

Ze wenste ook Miguel Sapochnik, die een paar afleveringen van Game of Thrones regisseerde, veel succes; hij werd aangekondigd als de leidende producent voor de aankomende prequel-serie House of the Dragon.

"Ik hou helemaal van hem, dus ik twijfel er niet aan dat dit een enorm succes gaat worden, want hij is gewoon een genie," zei ze.

Clarke had het bij het verkeerde eind over het netwerk dat gretig was om het Game of Thrones-universum uit te breiden. Vorige maand werd aangekondigd dat er drie nieuwe spin-offs in de maak zijn. Bovendien tekende George R. R. Martin een achtcijferige deal met HBO om toekomstige projecten te maken.

Op het hoogtepunt van zijn populariteit was Game of Thrones een van de meest bekeken en meest spraakmakende shows ter wereld, met meer dan een miljoen kijkers per aflevering.

Clarke dacht na over de rol van Daenerys Targaryen, ook bekend als The Dragon Queen, een cruciaal personage in het begin van de serie, op 23-jarige leeftijd.

"Ik kijk er eerlijk gezegd nog steeds naar terug en zeg: 'Ik ben zo niet op een punt waarop ik dit achteraf kan zien voor wat het is.' Ik denk dat ik 90 zal zijn als ik dat echt kan, "zei ze.

Emilia Clarke speelt de rol van Daenerys Targaryen in Game of Thrones
Emilia Clarke speelt de rol van Daenerys Targaryen in Game of Thrones

"De ervaring was zo enorm, en zo allesverslindend, en definieert me op dat jonge moment in mijn leven," voegde ze eraan toe. "Je kijkt er een beetje op terug zoals je naar de middelbare school of universiteit zou gaan. Wanneer je bent zo jong, je bent zo in het moment."

Ik kijk terug naar de persoon die daar was en zeg: 'Je hebt echt geen idee wat er gaat komen. Je hebt geen idee wat er gaat gebeuren, en daarvoor was het prachtig', vervolgde ze.

“We waren allemaal erg op het moment dat we ons bevonden en waren ons er niet van bewust hoe het zou worden ontvangen, wat mensen zouden denken, wie we zouden zijn aan het einde ervan.”

"Ik ga ons kinderen noemen omdat we - we hadden gewoon plezier en ervaarden dit gekke ding," legde Clarke uit. “En daar was het vreugdevol om. Dat eerste seizoen was non-stop vreugde en zo veel plezier. Ik kijk er met volledige liefde op terug."

Alle acht seizoenen van Game of Thrones kunnen worden gestreamd op Hulu.

Aanbevolen: