Hier is waarom Blake Lively 'Freaking Out' is over haar nieuwste Award-nominatie

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Blake Lively 'Freaking Out' is over haar nieuwste Award-nominatie
Hier is waarom Blake Lively 'Freaking Out' is over haar nieuwste Award-nominatie
Anonim

Blake Lively is onlangs genomineerd voor haar regiedebuut van Taylor Swift's muziekvideo, 'I Bet You Think About Me'. Ze schreef mee aan de videoclip voor het nummer met Chris Stapleton dat verschijnt op Red (Taylor's Version). De video werd meer dan 32 miljoen keer bekeken op YouTube.

De muziekvideo is genomineerd voor 'video van het jaar' aan de Academy of Country Music. De dag na Lively's regiedebuut van Swift's muziekvideo, ging ze naar Instagram met een achter-de-schermen-foto van de video met een bijschrift dat maar al te bekend was onder de fans van Taylor Swift. 'Momenteel gebeurt er niet veel' was hetzelfde bijschrift dat Swift gebruikte op een selfie die drie maanden voorafgaand aan het uitbrengen van haar verrassingsalbum Folklore in 2020 op Instagram werd geplaatst.

De nominatie zou Blake Lively een onderscheiding kunnen opleveren voor haar rol als regisseur en producent. De ACM Awards worden uitgezonden op 7 maart 2022, maar het duo viert de nominatie nu al. Blake Lively plaatste op haar Instagram-verhaal een-g.webp

Ryan Reynolds, de echtgenoot van Lively, ging ook naar zijn Instagram-verhaal om zijn opwinding voor de twee te delen. Net als Taylor Swift zelf, die Lively, Miles en Keleigh Teller feliciteerde die in de video als bruid en bruidegom verschijnen.

'Ik wed dat je aan mij denkt' was een meesterwerk

De videoclip toont een trouwdag en Taylor Swift speelt de voormalige vriendin van de bruidegom, gespeeld door Miles Teller. De video begint met het personage van Teller dat zijn geloften oefent in een spiegel. Taylor communiceert met gasten op de bruiloft en vernietigt de taart, waardoor de bruidegom eraf v alt.

Swift is de hele video in het rood gekleed, behalve een scène verderop in de video wanneer ze een trouwjurk draagt die later helemaal rood wordt. Dit detail werkt zo goed vanwege de rode heropname. Lively heeft geweldig werk geleverd door het album via de video te vertegenwoordigen.

Taylor wordt gezien terwijl hij de bruidstaart vernietigt en constant opduikt op kostbare momenten zoals de huwelijkstoespraken. Ze schenkt de bruid een rode sjaal die verwijst naar haar nummer 'All Too Well', dat ook opnieuw werd uitgebracht op Red (Taylor's Version). Nog een onberispelijk detail.

Swift is dol op het gebruik van paaseieren in haar muziekvideo's, waardoor fans kunnen speculeren over wat haar aankomende projecten zullen zijn. Lively deed hetzelfde toen ze een SNL-afterparty bijwoonde met Swift die een rode hartvormige ring droeg die te zien was in de muziekvideo 'I Bet You Think About Me'. In de video, wanneer Swift de taart vernietigt, is ze te zien met dezelfde hartvormige ring die Lively droeg.

Taylor Swift en Blake Lively's vriendschap

Taylor Swift en Blake Lively hebben sinds 2015 een geweldige vriendschap. Hoewel het begon met fans die dachten dat Lively in de schaduw stond van Swift op Instagram. Lively plaatste een L'oreal-campagne op haar Instagram met een bijschrift waarvan fans dachten dat het een opgraving was bij Taylor Swift's 'Bad Blood'-muziekvideo. Ze sprak snel uit om te zeggen wat een totale Swiftie ze eigenlijk is. Ze plaatste een foto van de familie van haar man Ryan Reynolds met Taylor Swift backstage tijdens de tour van 1989.

De twee zijn elk jaar dichterbij gekomen. Lively heeft grote steun getoond voor Swift's verrassende zevende album Folklore. Ze hebben allebei openlijk elkaars carrière gesteund.

In 2015 ontmoetten Swift en Lively elkaar in Australië en brachten ze de dag samen door in het Warner Bros. Movie World-themapark in Queensland. In de loop der jaren hebben ze 4 juli, oudejaarsavond en Taylors 30e verjaardag samen doorgebracht.

Onlangs kwamen Blake Lively en Ryan Reynolds opdagen om het optreden van Taylor Swift te ondersteunen tijdens Saturday Night Live in november. Dit optreden was belangrijk, het was de eerste keer dat Swift haar heruitgave van 'All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version)' uitvoerde van de heropname van Red (Taylor's Version) waar Lively deel van uitmaakte met het nummer 'I Bet You Think About Me'.' Rond dezelfde tijd (de maand ervoor) ging Taylor zelfs mee met Lively en Reynolds terwijl ze trick or treat gingen met hun kinderen in New York City.

Blake Lively en Ryan Reynold's betrokkenheid bij Swift's muziek

Swift heeft zelfs kinderen van Lively en Reynolds in haar muziek opgenomen. Hun dochter James heeft een voice cameo aan het begin van het nummer 'Gorgeous' op Swift's album Reputation. In het album Folklore gebruikt Swift de namen James, Inez en Betty op het nummer 'betty.'

Taylor Swift en Blake Lively's vriendschap is schattig, maar de ACM-nominatie voor 'video van het jaar' is een enorme mijlpaal voor het duo; ze zijn niet alleen goede vrienden in hun persoonlijke leven, maar ze zijn ook duidelijk geweldige medewerkers in het bedrijf.

Aanbevolen: