Alyssa Milano vertelde dit stel op de set van 'Tempting Fate' om 'een kamer te krijgen

Inhoudsopgave:

Alyssa Milano vertelde dit stel op de set van 'Tempting Fate' om 'een kamer te krijgen
Alyssa Milano vertelde dit stel op de set van 'Tempting Fate' om 'een kamer te krijgen
Anonim

Alyssa Milano is vooral bekend van haar televisierollen, zoals Jennifer Mancini in de Fox-soap uit de jaren 90, Melrose Place, en Phoebe Halliwell in het bovennatuurlijke drama van Constance M. Burge, Charmed.

De actrice is de afgelopen tien jaar niettemin veel geëvolueerd, zowel in haar persoonlijke als professionele levenssferen. Terwijl het kleine scherm bijna altijd haar brood en boter is geweest, heeft Milano de sprong gewaagd om films op een uitgebreidere manier dan voorheen uit te proberen.

Sommige van de films waarin ze speelde, zijn onder meer Hall Pass naast Owen Wilson en Jason Sudeikis, evenals de rom-com Little Italy van de Canadese acteur en filmmaker Vinay Virmani. In 2019 speelde ze in Lifetime's Tempting Fate, een verfilming van een gelijknamige roman van Jane Green.

Tempting Fate werd geregisseerd door Grey's Anatomy-ster Kim Raver, in wat haar regiedebuut in een speelfilm was. Naast haar in de regisseursstoel werkte haar echtgenoot van twee decennia, Manu Boyer.

Hoewel die regeling bijzonder leuk was voor Raver, had Milano er blijkbaar een hekel aan om met hen samen te werken, omdat ze naar verluidt hun handen niet van elkaar konden afhouden.

Alyssa Milano bleef professioneel ondanks haar ongemak

Het was in feite Raver die de omvang van Milano's ongemak bij haar en Boyer's openlijke pda onthulde, in een interview in 2019 met People Magazine. De actrice, ook bekend van Third Watch en 24, legde uit hoe opwindend het voor haar was geweest om voor het eerst met haar man samen te werken in een regierol.

"Dit gaat heel oubollig klinken, maar ik moet het zeggen. Het was echt sexy om mijn man te zien doen wat hij doet, zo goed", zei ze. "Weet je, ik ben met hem op de set geweest toen hij regisseerde, maar [niet] om echt, echt naar hem te kijken terwijl hij regisseert."

Raver legde verder uit hoe ze echt probeerde weg te blijven van romantische vertoningen op de set, zodat de crew en cast ze serieus konden nemen als de regisseurs, en ze niet als 'slechts als een romantisch stel' zagen. ' Haar inspanningen wierpen echter niet helemaal vruchten af, althans niet afgaand op de uiteindelijke reactie van Milano.

Ondanks haar ongemak bleef de Charmed-actrice behoorlijk professioneel, wachtend tot het filmen klaar was om haar mening te uiten.

Milano vertelde Kim Raver en Manu Boyer om 'een kamer te krijgen'

Milano groeide in de loop van de productieperiode behoorlijk dicht bij Raver en haar man, wat zou kunnen verklaren waarom ze er geen moeite mee had om hun capriolen in het openbaar te uiten.

"We zijn heel close geworden met Alyssa Milano", zei Raver in het People Magazine-interview. "En letterlijk, zoals op het moment dat we ons inpakten, haar auto stopte, en ik zag haar raam naar beneden gaan, en ze zei: 'Zijn jullie aan het zoenen?' Ze zegt: 'Neem een kamer!'"

Op de officiële site van Lifetime wordt Tempting Fate beschreven als 'het verhaal van moeder van twee Gabby (Milano), wiens perfecte huwelijk met Elliott (Steve Kazee, Shameless) in gevaar komt wanneer ze Matt (Zane ontmoet) Holtz, From Dusk Till Dawn: The Series), een knappe jongere man die schijnbaar een vuur en verlangen in haar ontsteekt.'

'Wat begint als een zakelijke kans, ontwikkelt zich al snel tot een emotionele aangelegenheid waardoor Gabby uiteindelijk bezwijkt voor de niet aflatende aantrekkingskracht en aandacht van Matt, zonder de levensveranderende gevolgen die voor ons liggen te voorzien.'

De film werd goed ontvangen, met een iets bovengemiddelde score van 5,5/10 op IMDb. De rol van Milano werd echter in sommige kringen bekritiseerd.

Milano's rol in 'Tempting Fate' veroorzaakte controverse

Afgezien van haar werk als acteur, heeft Milano vaak de massa geïnspireerd met haar werk als sociaal activist. Een van de kwesties waar ze heel uitgesproken over is, is het recht van een vrouw om te kiezen, en dat is waar de controverse over haar rol in Tempting Fate ontstond.

In de film leiden Gabby en Matts geflirt ertoe dat ze zwanger wordt. Omdat haar man in het verleden een vasectomie heeft ondergaan, krijgt ze van een vriendin het advies om de zwangerschap af te breken. Ze weigert zelfs maar aan deze mogelijkheid te denken en kiest er in plaats daarvan voor om Elliott en hun twee kinderen eerlijk te zeggen.

Hoewel sommigen vonden dat het oneerlijk was van Milano om een personage te portretteren dat haar mening niet deelde, voerde de actrice aan dat ze de rol zag als een manier om de politiek uit de gesprekken over abortus te verwijderen.

"Ik denk dat wanneer je in staat bent om sociale, politieke kwesties in kunst en het vertellen van verhalen over te brengen, het belangrijk is om te doen, omdat het [het] een beetje depolitiseert", vertelde ze aan Glamour magazine in 2019. "Het is goed voor het aspect van de sociale beweging omdat het het vermenselijkt."

Aanbevolen: