Tom Cruise noemde zichzelf Paramount Pictures na een ontmoeting van 30 minuten waarin hij de studio vertelde: 'We maken nog een topgeweer

Inhoudsopgave:

Tom Cruise noemde zichzelf Paramount Pictures na een ontmoeting van 30 minuten waarin hij de studio vertelde: 'We maken nog een topgeweer
Tom Cruise noemde zichzelf Paramount Pictures na een ontmoeting van 30 minuten waarin hij de studio vertelde: 'We maken nog een topgeweer
Anonim

Tom Cruise is het niet eens met zomaar een film, hij heeft een rol in Iron Man afgewezen, een die miljarden verdiende aan de kassa.

Uiteindelijk moet de acteur een sterke passie en verlangen hebben voor het project, gelukkig kwam dat tot wasdom voor het vervolg op Top Gun.

Cruise blijft uniek in zijn soort door zijn eigen stunts te doen en een film te dwingen bepaalde scènes opnieuw op te nemen omdat ze niet gevaarlijk genoeg waren, vraag het maar aan Jennifer Connelly. De acteur heeft zijn wegen en de waarheid wordt verteld, hij aarzelde om het Top Gun Maverick-project aan te pakken.

Laten we eens kijken hoe het allemaal veranderde.

Tom Cruise wilde niet nog een topgeweer maken

We begrijpen volledig waarom Tom Cruise zich zorgen maakte over het maken van een vervolg op Top Gun. Het origineel was vrij klassiek en knoeien met zo'n project is geen gemakkelijke taak.

De acteur gaf toe dat dit al jaren een verzoek van fans was, maar hij wilde geen vervolg maken alleen maar om het te maken en te verzilveren. De acteur wist dat als hij ermee in zou gaan, het moest wees iets anders en vooral bijzonder.

"Het was iets waar Top Gun-mensen al 36 jaar om vragen en ik had zoiets van… hoe gaan we dit doen?" zei hij naast 7 News.

“Het origineel doen, dat was één ding, maar hoe creëren we iets om dat publiek diezelfde ervaring te geven? Het was iets waar ik al jaren mee leef.”

"Ik wil het publiek vermaken, ik wil ze geven wat ze willen, maar ik ging het niet alleen doen om het te doen."

Ondanks de reserveringen van Cruise nam regisseur Joseph Kosinski een groot risico door naar Parijs te vliegen en het idee te pitchen terwijl de acteur Mission: Impossible neerschoot.

Een vergadering van 30 minuten veranderde alles voor Tom Cruise en de toekomst van Top Gun

We kunnen ons alleen maar voorstellen wat er door de geest van Joseph Kosinski ging toen hij in Parijs aankwam. De regisseur kreeg eigenlijk te horen dat hij maar 30 minuten had om Cruise te pitchen en bovendien kwam hij erachter dat de acteur niet happig was om nog een Top Gun te maken.

De regisseur besprak de dag samen met Polygon: "Ik had eigenlijk 30 minuten om deze film te pitchen, wat ik niet wist toen we overvlogen. Maar toen ik daar aankwam, ontdekte ik dat Tom dat echt niet had wil nog een Top Gun maken."

Niet alleen was de pitch een succes, maar Cruise belde uiteindelijk zelf de studio op, iets waar iedereen in de zaal van wegblies.

"En aan het einde van het veld pakte hij de telefoon, belde hij het hoofd van Paramount Pictures en zei: "We maken nog een Top Gun." Het is behoorlijk indrukwekkend om op dat moment de kracht van een echte filmster te zien."

Het was een enorm moment voor alle betrokkenen en uiteindelijk was het het script en hoe echt het overkwam dat de ster echt boeide.

The Honesty In The Top Gun Maverick Script Hooked Tom Cruise

Gelukkig voor Joseph Kosinski had de regisseur in het verleden met Tom Cruise gewerkt, daarom wist hij hoe hij de acteur moest pitchen. De regisseur legde de nadruk op emotie en de personages. Cruise had waardering voor dit element, vooral als het ging om de eerlijkheid die op de pagina's naar voren kwam.

"Ik denk eerlijk gezegd dat dat het element was dat Tom echt greep, omdat het hem een emotionele reden gaf om terug te keren naar dit personage."

Cruise hield ook van het idee om Maverick te vinden en wat hij na al die tijd had uitgespookt: "Wat is Maverick aan het doen? Weet je, waar kunnen we hem vinden?"

"En dit is een beetje mijn eigen passie, weet je, het doorkomen en pitchen van de Darkstar-reeks [in het begin], gewoon iemand zijn die altijd van vliegtuigen en ruimtevaart heeft gehouden en lucht- en ruimtevaarttechniek en werktuigbouwkunde heeft gestudeerd en ervan hield Het goede spul. Dus het idee om hem te vinden als testpiloot op het randje van wat mogelijk is, leek me de perfecte manier om hem te vinden, en Tom vond dat geweldig."

Het is allemaal gelukt voor Cruise en het Top Gun Maverick-team, want de film was een groot succes ondanks de enorme verwachtingen.

Surrealistisch om te bedenken dat het allemaal begon dankzij een pitch van 30 minuten tussen de takes.

Aanbevolen: