Peyton List heeft mogelijk een geschiedenis van verliefd worden op haar co-sterren

Inhoudsopgave:

Peyton List heeft mogelijk een geschiedenis van verliefd worden op haar co-sterren
Peyton List heeft mogelijk een geschiedenis van verliefd worden op haar co-sterren
Anonim

Van buitenaf lijkt het erop dat rijke en beroemde acteurs het hebben gemaakt. Desondanks zijn de dingen vaak niet zoals ze lijken en sommige beroemde acteurs zijn eerlijk geweest over hoe het echt is om hen te zijn. Sommige sterren hebben bijvoorbeeld verteld hoe vreemd het is om een sterke band met hun mede-sterren te ontwikkelen, alleen om die relatie grotendeels te beëindigen zodra het filmen is voltooid.

Gelukkig voor iedereen in Hollywood zijn sommige beroemde mensen erin geslaagd om vriendschappen op te bouwen met hun co-sterren die het einde van de productie hebben overleefd. Sommige beroemde acteurs hebben zelfs liefde gevonden op de set en relaties ontwikkeld die standhouden. Natuurlijk is het tegenovergestelde waar, en sommige Hollywood-relaties die op de set zijn begonnen, zijn snel geëindigd. Maar zelfs in die gevallen zijn sommige van die sterren opnieuw verliefd geworden op de set. Het is bijvoorbeeld duidelijk geworden dat Peyton List graag verliefd wordt op haar medesterren, ook al hebben die relaties in het verleden niet voor haar geduurd.

Heeft Peyton List en Cameron Boyce een date gehad?

Als gevolg van het feit dat Peyton List al acteert sinds ze een kind was, is er al sinds ze heel jong was interesse in haar persoonlijke leven. De website whosdatedwho.com rapporteert bijvoorbeeld over het liefdesleven van List, en volgens die website ging ze van 2012 tot 2015 uit met haar voormalige Jessie-tegenspeler Cameron Boyce. helemaal duidelijk dat het duo ooit echt een echt koppel was.

Of Peyton List en Cameron Boyce ooit een koppel waren of niet, het lijdt geen twijfel dat ze van haar voormalige Jessie-collega hield. Immers, toen hij in 2019 plotseling overleed, plaatste List een ontroerend eerbetoon aan Boyce op sociale media, waaruit bleek hoeveel de acteur die de wereld te vroeg verliet voor haar betekende.

"Cameron… de jongen wiens aanstekelijke lach ik nog steeds kan horen. De jongen die iedereen hoopvol en vol liefde achterliet. Hij was jonger dan ik, maar leerde me meer liefde en vriendelijkheid te verspreiden dan wie dan ook ooit in mijn leven geweest. Hij tilde iedereen om hem heen op, en inspireerde/duwde me om een beter mens te zijn dan ik ooit zou zijn geweest zonder zijn begeleiding, geduld en liefde."

"Ik kan mijn ogen amper meer zien door zo hard te huilen. Cameron, ik hou van je met elk grammetje van mij, en ik dank je voor de tijd die ik met je had, in mijn leven en mijn broer zijn voor altijd en altijd. Er is een gat in mijn hart dat nooit zal genezen voor jou. Ik zal nooit stoppen met over je te praten."

Peyton List ging uit met haar voormalige co-ster Cameron Monaghan

In het jaar 2018 ging een weinig bekende film met de titel Anthem of a Teenage Prophet in première op het Vancouver International Film Festival. Helaas voor iedereen die bij de film betrokken was, maakte Anthem of a Teenage Prophet niet veel indruk aan de kassa of toen het werd uitgebracht om thuis te kijken. Erger nog, veel van de mensen die de film hebben gezien, zijn hem sindsdien grotendeels vergeten. Als het echter gaat om de twee hoofdsterren van Anthem of a Teenage Prophet, was het maken van de film een groot probleem.

Nadat ze samen aan Anthem of a Teenage Prophet hadden gewerkt, klikten Peyton List en Cameron Monaghan zo veel dat ze uiteindelijk een stel werden. Vanaf dat moment was het paar bijna twee jaar bij elkaar betrokken, omdat ze naar verluidt in mei 2017 bij elkaar kwamen en vervolgens uit elkaar gingen in januari 2019.

In deze tijd, waarin veel jonge sterren uit elkaar gaan, lijken ze er plezier in te scheppen elkaar in de pers te vernielen. Als het echter om List en Monaghan gaat, is het duo sinds hun splitsing niets anders dan stijlvol. List heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om te zwijgen over haar breuk met Monaghan. Van zijn kant kondigde Monaghan aan dat zijn relatie met List eindigde in een Tweet en hij bracht daarbij hulde aan haar.

Peyton List is aan het daten met een van haar huidige Cobra Kai-co-sterren

Tijdens haar carrière is Peyton List rijk en beroemd geworden dankzij haar vermogen om deel uit te maken van verschillende succesvolle tv-shows. In 2019 voegde List zich bijvoorbeeld bij de cast van een van de favoriete programma's van internet, Cobra Kai, en sindsdien speelt ze een grote rol in de show.

Voordat Peyton List deel uitmaakte van de cast van Cobra Kai, werd een andere getalenteerde jonge acteur genaamd Jacob Bertrand gecast als een van de hoofdpersonages van de serie. Op dat moment kon Bertrand niet weten dat de show uiteindelijk liefde in zijn leven zou brengen toen Peyton List zich bij de cast van de show voegde. Immers, toen List en Bertrand eenmaal begonnen samen te werken, ontwikkelde het paar een hechte band die uiteindelijk resulteerde in het daten van het duo. Op het moment van schrijven blijven List en Bertrand een paar en lijken ze erg gelukkig samen van buiten naar binnen te kijken.

Aanbevolen: