Adele geeft fans een cadeau met een speciaal op televisie uitgezonden concert

Inhoudsopgave:

Adele geeft fans een cadeau met een speciaal op televisie uitgezonden concert
Adele geeft fans een cadeau met een speciaal op televisie uitgezonden concert
Anonim

Adele liet haar fans veracht achter toen ze haar residentie in Las Vegas op het laatste moment haastig afzegde, maar nu staat de popster klaar om haar reputatie weer op te bouwen. Het gerucht gaat dat de zanger de headliner is van een speciaal op televisie uitgezonden concert, gefilmd in het London Palladium, dat op NBC zal worden uitgezonden.

Adele zal haar twee uur durende special 'An Audience With Adele' voor Amerikaans publiek in première brengen en enkele van haar grootste hits uitvoeren

Op het twee uur durende evenement, genaamd An Audience With Adele, zal Adele een aantal van haar grootste hits ten gehore brengen, evenals nummers van haar laatste plaat, 30.

Bovendien krijgt het publiek tussen de optredens de kans om met de zangeres in contact te komen en haar vragen te stellen. De special werd afgelopen november al uitgezonden in het VK, dus verwacht niet dat de Easy On Me-zangeres verlovingsgeruchten zal vernietigen, of toegeeft dat ze haar residentie heeft verpest na een woedende tirade over de mislukte set.

Het met sterren bezaaide evenement biedt tal van beroemdheden, waaronder Idris Elba, Emma Thompson en Hannah Waddingham.

Als iemand zoals jij nieuwe plannen moest maken na de annulering van Weekends With Adele, zou het uitgezonden concert misschien net de Adele-oplossing zijn die nodig is totdat de zangeres de shows opnieuw plant, wat ze heeft beloofd dat dit dit jaar zal gebeuren.

De special zal naar verwachting grote waarderingen opleveren, en bevat een viraal moment waarop Adele werd herenigd met haar voormalige lerares Engels

Voorheen had de veelgeprezen zangeres een CBS-special genaamd Adele: One Night Only. De twee uur durende special omvatte een interview met Oprah en live optredens van een paar van haar favoriete nummers van haar hit 30. De special werd uiteindelijk een enorme hit en werd de meest bekeken tv-special sinds de Oscars.

Fans die graag An Audience With Adele willen zien, zullen worden getrakteerd op het virale moment waarop de zangeres in tranen uitbarstte op het podium toen ze hoorde dat haar voormalige lerares Engels, Miss Mcdonald, in de show verscheen. Adele dankt de leraar voor het vergroten van haar interesse in literatuur en het enthousiast maken van haar Engelse lessen.

De laatste keer dat het publiek de kans kreeg om Adele het podium te zien betreden, was in een homobar in Londen na haar grote avond, waar ze niet te stoppen bleek te zijn toen ze de prijs voor lied van het jaar, artiest van de jaar en album van het jaar.

De twee uur durende special zal op 20 maart om 21.00 uur voor het Amerikaanse publiek debuteren en de volgende dag op Peacock verschijnen.

Aanbevolen: